Ibiza färjor

Ibiza passagerare och bilfärjor

Ibiza passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Ibiza mest, Denia, Formentera, Palma Mallorca, Palma och Valencia.

Jämför alla tillgängliga Ibiza färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Ibiza bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Ibiza, mest, Denia, Formentera, Palma Mallorca, Palma och Valencia med Acciona Ferries eller Balearia Ferry Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Ibiza Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Ibiza Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Ibiza Färjebiljetter
med Acciona Ferries eller Balearia Ferry Line för färjor segling från Ibiza mest Denia, Formentera, Palma Mallorca, Palma och Valencia online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Ibiza passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Ibiza biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Ibiza

I Medelhavsområdet ön Ibiza (Eivissa till lokalbefolkningen) ligger halvvägs mellan kusten till fastlandet och de större ön Mallorca, cirka 100 kilometer från varje.

Ibiza  och dess mindre granne, Formentera, kallas Pitiuses och Pitiuses, tillsammans med Mallorca och Menorca, formulär en grupp av öar kallas på Balearerna.

Ibiza tillhör Spanien, även om man inte skulle tro det. från spridningen av främst brittiska och tyska turister sjunka på ön under sommarmånaderna.Faktiskt, Ibicencos tenderar att tänka på Ibiza som ett land i sin egen rätt. det spanska fastlandet är även skämtsamt kallas "halvön". 

Ibiza huvudspråk är katalanska, en form av spanska som skiljer sig något från den bättre kända kastilianska.Vägmärken och menyer använda båda former av spanska, men det finns en tydlig preferens för den lokala katalanska - därav "Eivissa" snarare än "Ibiza" eller "bon dia" snarare än "buenas dias.

Ibiza färjor

Det förutsätts ofta att Ibiza är ingenting om inte förutsägbar: sin populära image är en ö fylld av klubbar och överbefolkade stränder, saknas i kultur eller lugn.Denna bild är mycket långt ifrån sanningen, och det tar bara ett besök till vit Isle att inse att det har så mycket mer att erbjuda än överprissatta drycker och lös-moralled nattklubbarnas.

Städerna själva - varav viktigaste är Ibiza stad (Eivissa), San Antonio och Santa Eularia - är där majoriteten av nattklubbar och hotell är baserade.Ibiza stad i synnerhet, är men en viktig nyckel till stor del av öns lång och fascinerande historia.Tryp Vila - Ibiza gamla stan - byggdes som en defensiv fortifikation mellan åttonde och 1300-talet, även om platsen för staden har varit strategiskt viktigt att angriparna som har erövrat Ibiza över tidigare några årtusendena.Nuförtiden Tryp Vila är en av öns mest vackra och kulturella artefakter, görs desto mer imponerande av det faktum att det är bebodd huvudsakligen av spanska familjer.Kullerstensgator och slingrande körfält är långt ifrån verkligen packade gatorna i San Antonio West End.

När det gäller stränder, är Ibiza.Om du söker en part strand bland vackra människor - Salines och Platja d'en Bossa- eller en familj strand med stora sand - Cala Llonga och Cala Tarida- eller en avskild plats - Cala Conta och hemliga stranden känd som Atlantis - har Ibiza alla på erbjudandet.De flesta av stränderna är sandiga och många flankeras av bedövning klippor på vardera sidan.På den norra kusten finns det särskilt vissa utmanande kustnära promenader göras.

Öns mest kända funktionen är naturligtvis sitt nattliv, och trots dyra, det säkerligen svika inte.Från flygplan-hangaren-style klubbar som privilegium att mer intima och trendiga (Pacha) och de rent fantastiska (mellanslag) finns det något för alla.Klubbar, det finns många caféer, barer och restauranger över hela ön och en utekväll behöver inte vara extravaganta eller dyrt.

Som är känt för sitt hedonistisk nattliv, har Ibiza ett rikt andligt arv från dess Hippie Ibiza besökare i 1950- och 1960-talet.Som ett resultat är Ibiza ökänd för sin trance partier och chillout solnedgångar, sin tillbakalutat attityd och hippie marknaderna - den mest populära vid Es Cana.

Ibizas tvivelaktigt rykte är en sprids av människor som har aldrig varit där. Det tar bara ett besök inse att ön är utan tvekan en av de mest varierade, spännande och oförglömliga upplevelserna i Medelhavsområdet.

Ibiza färjor

Som en liten ö i Medelhavet är färjor och båtar integrerad till Ibizas interna och internationella transportrutter.Om anländer på ön eller söker ett nytt sätt att få från en strand, färjor kan vara den mest trevlig - om inte de mest effektiva - sätt att resa.

Färjor från fastlandet 
Det är möjligt att nå Ibiza med färja från fastlandet Spaniens östkust, större hamn städerna även om det är värt att komma ihåg att färjetrafik tenderar att vara mer frekventa under sommarmånaderna.Närmast fastlandet hamnstad är Denia, som erbjuder två resor per dag av bärplansbåt (två och en fjärdedel timmar till Ibiza stad) och två resor per dag med färja (fyra och en halv timmar San Antonio). Det finns i genomsnitt fyra färja resor per vecka, varar ca nio timmar, och från Valencia är en bärplansbåt passerar varje dag, varar tre och en fjärdedel timmar från Barcelona.Från Alicante är en daglig bärplansbåt tjänst San Antonio, varar cirka tre timmar.

Färjor från Mallorca 
Olika företag erbjuder reguljär färjetrafik och bärplansbåt överfarter mellan Mallorca (Palma) och Ibiza.Bärplansbåt passage varar cirka två och en halv timme, medan färjan tar drygt fem timmar.

Ibiza till Formentera 
Denna snabba tjänsten körs under hela året, även om timmar utvidgas under högsäsongen (från tidigt på morgonen till 10 pm). Det finns nästan 30 resor varje dag under sommaren, och runt en varje timme mellan 7 och 7 pm av säsongen.Färjorna anländer vid den Formentera hamn av La Savina, där det är möjligt att hyra bilar och cyklar och återvändande passage per person kostar ungefär samma som en rimlig restaurang måltid.

Runt Ibiza 
Båtar shuttle regelbundet mellan de tre stora port städerna Ibiza - Ibiza stad, San Antonio och Santa Eularia- och omgivande stränderna.Dessa korta resor är väl värt att prova, och oftast kostar mer än priset för en öl.Området avgång i Ibizas hamn är på Passeig Maritim, och i San Antonio är det på Passeig de ses teckensnitt.Mellan midnatt och 3 am finns det även en båt tjänst mellan Ibiza stad Passeig Maritim och nattklubben El Divino, belägen precis över hamnen.

Med alla färja resor till och runt Ibiza och Formentera, med undantag av tjänsten El Divino båt är det tillrådligt att boka i förväg där så är möjligt.Kom ihåg att ta solen grädde med dig för alla dagtid båtturer, det finns ofta ingen fly från solen ombord.

 


Bästa tillgängliga Ibiza färja biljett prisgaranti

Bästa Ibiza Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Acciona Ferries eller Balearia Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Ibiza.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Ibiza färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Ibiza färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Ibiza Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Ibiza Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Ibiza färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Ibiza vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Ibiza och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här