Igoumenitsa färjor

Igoumenitsa passagerare och bilfärjor

Igoumenitsa passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Igoumenitsa till Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Patras, Venedig och Zakynthos.

Jämför alla tillgängliga Igoumenitsa färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Igoumenitsa bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Igoumenitsa, Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Patras, Venedig och Zakynthos med ANEK/s Superfast, Minoan Lines, / s Superfast, Agoudimos linjer, Endeavor linjer eller Europeiska Sealines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Igoumenitsa Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Igoumenitsa Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Igoumenitsa Färjebiljetter
med ANEK/s Superfast, Minoan Lines, / s Superfast, Agoudimos linjer, Endeavor linjer eller Europeiska Sealines för färjor segling från Igoumenitsa till Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Patras, Venedig och Zakynthos online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Igoumenitsa passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Igoumenitsa biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Igoumenitsa

Igoumenitsa  är en stad i nordvästra Grekland.Den är huvudstad i prefekturen Thesprotia.

Igoumenitsa  är 480 km från Aten och 460 km från Thessaloniki. Igoumenitsa är Korfu Port som serverar färja vägar till öarna av Korfu och Paxoi (inkluderar Paxos och Antipaxos), Italien (Bari, Brindisi, Venedig, Ancona, Triest) och Patras.

Staden Igoumenitsa är hem till många banker, hotell, bureaux de ändra och butiker som ligger alla inom gångavstånd från porten.Porten är hem till offentliga telefoner, rena och bekväma väntrum, automater och toaletter.

Porten Igoumenitsa hanterar flera färjerederierna, segling till flera grekiska och italienska destinationer och hela veckan.Dessa inkluderar: Ventouris Ferries, / s SuperFast Ferries, ANEK Lines, Minoan Lines, Agoudimos Ferries, Fragline Ferries och maritima sätt Ferries (vanligen kallad MyWay). De flesta av färjorna har slutar innan du når sin huvudsakliga bestämmelse.

Igoumenitsa Ferry Port

Den huvudsakliga semestern anläggningarna och stränder är: Kommeno, Agni, Arilas, Avlaki, Barbati, Benitsas, Dasia, Ermones, Saint Georgios (Nord och syd), Glyfada, Agios Gordios, Gouvia, Ipsos, Kalami, Kaminaki Kassiopi, Kavos, Kerrasia, Kontokali, Messonghi Agios Nikolas, Nissaki, Paleokastritsa, Pelekas, Roda, Sidari, Agios (Saint) Stephanos (NE) Agios (Saint) Stephanos (NW).

Kalami
Kalami bay är ange inbäddat under North East Korfu kullar och berömd för Durrel "Vita huset" och vacker strand.Kalami är en populär destination för par och även passar en familjesemester, familjer med yngre barn och tonåringar hittar denna utväg en idealisk semester ifrån hustle and bustle småprata städerna på ön och ännu normalt grekiska.

Kassiopi
Kassiopi är en livlig utväg i det nordöstra hörnet av Korfu.En charmig liten fiskeby, med en traditionell port.Turismen har naturligtvis haft sitt inflytande, men du kan fortfarande hitta lokala fiskare att föra hem morgonen fångsten vid hamnen.Kassiopi Korfu 
Roda Korfu Roda är en Corfufishing by och en liten familj beach resort, den används främst av de brittiska arrangörer.Det finns en super sandstrand.Den ursprungliga staden har utvecklat, men du kommer ändå att få lokalbefolkningen fortsätter sitt dagliga liv.Roda Korfu 
Sidari Korfu Sidari är perfekt för familjer som söker en paketresa.Orten är mycket större än Roda.Det finns flera stränder och många livlig verksamhet.

Roda
Saint Stephanos Corfu Agios Stephanos är en liten fiskeby, beläget på nordöstra kusten av Korfu.(Ganska förvirrande, eftersom det är en annan Agios Stephanos finns på norra västkusten) Denna lilla fiskeby har nu blivit en mycket populär "upp marknaden" utväg med många snygga villor att hyra.

Arilas
Arillas resort är tyst och huvudsakligen för familjer och par.Tack och lov.Det finns inte mycket runt Arillas utom för stranden och simning! 

Paleokastritsa
Paleokastritsa ställs kring tre viktigaste fack.Den är känd för att vara Corfus mest uppskattande skönhet plats och blir upptagen med dag trippers under hela säsongen.Lyx yachter segel i att beundra de vackra gröna kullarna runt Paleokastritsa tillbaka droppe.

Glyfada
Om du letar efter en fantastisk sandstrand - förmodligen den finaste ön har att erbjuda - sedan Glyfada bör finnas på din lista.Det finns flera barer och tavernor runt Glyfada strand liksom vanliga hotell och några lägenheter.

Nissaki
Nissaki: Little Island och hundratals år sedan som är vad det var.På toppen av ön, nu står en Taverna.År tidigare, den lokala befolkningen arbetade på denna ö, köpte forma stenar och lokala bergarter dem med båt.Stenarna användes för byggnaden.Efter många år, den makadam som hänförs till havet bildades en ramp och så småningom anslöt sig till marken.Nu finns det en smal väg som nu körs mellan gamla ön där Taverna står och fastlandet.Nissaki har en liten strand och är mycket vackra.Stranden är en liten horseshoe form med fina småsten, erbjuder utmärkta simning, även om det kan bli lite trångt när daytrip båtar anländer till lunch.

Kaminaki
Kaminaki är en av Corfus bäst bevarade hemligheter.En liten brott-frontman by, undanstoppad bland olivodlingarna.Bukten är en vacker väl bevarade hemlighet med gnistrande vita stenar och en turkos vatten försiktigt läppning mot stranden.Det är nästan en dröm och troligen det som många av oss har när vi bild en liten grekisk semestermål.En Taverna sitter rätt på stranden, medan en annan sitter up high on the rocks med utsikt över bukten.Stämningen är trevlig - inte olika till andra mindre kustnära orterna i området.Lokala båt uthyrning ägarna chatta till dig som du promenera längs vatten kanten.Bukten har legat orörd av turism.

 


Bästa tillgängliga Igoumenitsa färja biljett prisgaranti

Bästa Igoumenitsa Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga ANEK/s Superfast, Minoan Lines, / s Superfast, Agoudimos linjer, Endeavor linjer eller Europeiska Sealines passagerare och car ferries biljettpriset till och från Igoumenitsa.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Igoumenitsa färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Igoumenitsa färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Igoumenitsa Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Igoumenitsa Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Igoumenitsa färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Igoumenitsa vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Igoumenitsa och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här