Ikaria färjor

Ikaria passagerare och bilfärjor

Ikaria passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Ikaria till Aten (Pireaus Port), Paros, Naxos, Samos, Founoi, Mykonos och Chios.

Jämför alla tillgängliga Ikaria färja biljettpriser i realtid och boken de billigaste tillgängliga Ikaria bil och passagerarfartyg Färjebiljetter segling till och från Ikaria, Aten (Pireaus Port), Paros, Naxos, Samos, Founoi, Mykonos och Chios med Nel Ferry linjer, ANEK eller Hellenic samarbetssystemen ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Ikaria Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Ikaria Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Ikaria Färjebiljetter
med Nel Ferry linjer, ANEK eller Hellenic samarbetssystemen för färjor som trafikerar från Ikaria till Aten (Pireaus Port), Paros, Naxos, Samos, Founoi, Mykonos och Chios online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Ikaria passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Ikaria biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Ikaria

IKARIA  är en del av de östra Egeiska öarna och är beläget 144 NM öster om Pireus (Aten). Närliggande öar inkluderar Mykonos i väst, Patmos i söder, Samos till öst & Xios i norr.Anslutningar till och från Turkiet är också möjlig via Samos.

Nationella båt färjelinjer ansluta regelbundet Ikaria med Aten (Pireaus Port), Paros, Naxos, Samos, Founoi, Mykonos och Chios.En hämtningar per färja från Nel linjer på sommaren ansluter också Ikaria Limnos, Lesbos och Kavala.

Ikaria  har 2 hamnar: Evdilos i norr och Agios Kirikos, huvudstaden i söder.De aktuella färjor betjänar Ikaria brukar ta mellan 7: 30-9: 00 timmar beroende på båt, väder och mellanhand portar.Om du vistas i eller i närheten av Armenistis är det bättre att komma fram till hamnen Evdilos eftersom enheten till Armenistis är endast 20 minuter, i motsats till 1 timme och 30 minuter från Agios Kirikos.

För dem som söker en grekisk ö semester utanför den misshandlad spåra och föredrar en smak av giltiga gamla världen Grekland, bort från massorna, Ikaria ön kan vara väl värt ett besök.

Ikaria Ferry Port

Ikaria  är en relativt stor ö och, tills nyligen, försummas orättvist.Ön är inte omedelbart tilltalande för många besökare.En massa fångster på långa berg som full kraft skur meltemi vind och branta berg sluttningar försätta i havet på en lång kustlinje som har några skyddade vikar eller bra hamnar.

I inre av Ikaria landskapet är robust, byarna misskött och finns bara en handfull bra stränder.Men ön har dess starka anhängare och bäst av Ikaria stränderna kan jämföra med något som finns på de grekiska öarna.

Holiday stränder på Ikaria
Ikaria kan vara off beat vanliga turister men det är en ö som välsignade med några av de bästa stränderna i Egeiska havet.Semester stränder intervallet från långa sandstränder sträcker sig med säsongsbetonade turistattraktioner att tyst pebble vikar där du kommer att vara lycklig för att se ett par av lokalbefolkningen.Om din idé om en bra strand semester är bananer åkattraktioner och stranden musik barer sedan ge Ikaria en miss.Men om du uppskattar fredlig, vackra landskap och New genom en sötvatten beach lagunen sedan Ikaria kan vara platsen för dig.De bästa sandstränderna på den norra kusten men sydkusten erbjuder flera vackra och avskild vikar.

Ikaria färjor
Det finns dagliga färjeförbindelser från Pireus (Atens) till båda portar vid Evdilos och Agios Kirikos med restider av om 7hours.Det finns också färjeförbindelser till Samos, Mykonos, Tinos, Syros, Naxos och Paros.

Också från Agios Kirikos finns en Flying Dolphin tjänst tre gånger i veckan till Patmos, Leros och Kos, liksom en daglig båt service till Fourni.Det är en en vecka färja från Evdilos till Chios.En hämtningar per sommar färja på Nel linjer i ansluter Ikaria Limnos, Lesbos och Kavala.Ikarian vatten taxibilar kallas "venzinas" också ansluta Agios Kirikos med Therma hela dagen och tre gånger i veckan besök stränderna vid Faros, Manganitis och Karkinagri.Vatten taxibilar kan också hyras för dagen utflykter och resor runt ön.

Lokala transporter
Lokala transporter på Ikaria är med buss, taxi, båt eller hyrd bil/cykel.Under sommarsäsongen ansluter den schemalagda dagliga busstjänst Agios Kirikos med Therma, Evdilos, Armenistis och Raches.Privata bussar kan hyras från lokala resebyråer och taxi står återfinns i Agios Kirikos, Therma, Evdilos, Armenistis och på flygplatsen på Faros.

Ikarias busservice inte är känt för sin effektivitet och inriktad mer på lokalbefolkningen än turister så kanske du föredrar att hyra en bil eller MC att utforska ön.Bensinstationer kan hittas i Agios Kirikos, Ploumari, Miliopo, Evdilos, Avlaki och Christos Raches.Vara varnade att nord - södra vägar genom bergen kan vara nerv rackmonterade enheter med många hårnål kurvor och ren cliff sjunker.

Vandrare bör djur för området runt Rahes, inre från öns enda stora beach resort i Armenistis.Du kan utforska idiosynkratiska byn Khristos Rahes och dess närliggande byar till fots med hjälp av två goda lokala guider - The runda av Rahes på foten och väg och Fotvandring karta över västra Ikaria.Båda finns tillgängliga på ön bokhandlare.

 


Bästa tillgängliga Ikaria färja biljett prisgaranti

Bästa Ikaria Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Nel Ferry linjer, ANEK eller Hellenic samarbetssystemen passagerare och car ferries biljettpriset till och från Ikaria.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Ikaria färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Ikaria färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Ikaria Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Ikaria Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Ikaria färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Ikaria vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Ikaria och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här