Ios färjor

Ios passagerare och bilfärjor

Ios passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljetter reservationer och information för ferries segling från Ios Anafi, Folegandros, Heraklion, Kimolos, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Pireus, Santorini, Sifnos, Sikinos, Syros och Thirassia.

Jämför alla tillgängliga Ios ferry biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Ios bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Ios, Anafi, Folegandros, Heraklion, Kimolos, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Pireus, Santorini, Sifnos, Sikinos, Syros och Thirassia med Anek Lines, LANE havet linjer, Hellenic samarbetssystemen, Blue Star Ferries eller Egeiska Speed Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Ios Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Ios Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Ios Färjebiljetter
med Anek Lines, LANE havet linjer, Hellenic samarbetssystemen, Blue Star Ferries eller Egeiska hastighet rader för färjor segling från Ios Anafi, Folegandros, Heraklion, Kimolos, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Pireus, Santorini, Sifnos, Sikinos, Syros och Thirassia online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Ios passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en bok och Ios färja biljettpriset biljetten färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Ios

Ios är en vacker, men hårda ö med en hel del saker att göra och se, men på grund av mycket unga publiken, många "mogna" resenärer föredrar att inte komma hit.Vilket är en skam, eftersom du kan njuta av stora, tomma stränder före 12.00, när alla de "festare" sover snabbt.

Folket på Ios lever huvudsakligen av turismen, och delvis på jordbruk och fiske.För dem är öns rykte något av ett dilemma.Å ena sidan de unga semesterfirare ger en viktig inkomstkälla, men å andra sidan ön har blivit lite för kommersialisering och lokalbefolkningen är ganska äcklade av de unga turisterna.

Det finns ingen ön i Grekland liksom Ios.Det finns ingen plats i världen som Ios!Vissa kan berätta om det är som Spring Break i Daytona Beach, Panama city eller ens Cancún men verkligheten är den att dessa platser är tamt jämfört med Ios.Ios är en allt ut internationella part college personer i ålder som varar från juni till slutet av augusti på en av de vackraste av de grekiska öarna.

Ios Ferry Port
Ios historia

Öns tidigaste invånare var troligen vissa Pelasgian stammen, eftersom nästan alla öar med början och "I" inte vanligtvis.Detta är inte för vissa.

I det andra årtusendet minoerna var troligen här och i 700-talet fick dorer fotfäste på ön.Lokal tradition har det att Homer dog här, och det som återstoden av hans grav kan fortfarande ses.Venetianerna styrde ön i trettonde till 1600-talet med Naxos som huvudstad i Dutchy.Turkarna invaderade sedan, och Ios befriades inte förrän på 1800-talet.

På 1960-talet upptäcktes ön av hippies från hela världen, och då och då de fortfarande vända.Detta är delvis den anledningen till det är sådan partyö idag.

Att se

Öns stolthet är grav Homer, som i grund och botten är bara en stapel av stenar.Det är svårt att hitta, men om du lyckas hitta det kittla fantasy.Lokala legenden att han ville bli begravd på Ios eftersom hans mor var härifrån.

Det finns ett par intressanta kyrkor på ön samt, men de flesta besökare vilja gå till klostret i St.John (Ag Ioannis). slott.

Att göra: Tja, bortsett från det uppenbara partying, det finns alltid vattensporter, Snorkling, Dykning, beachvolley etc.Något att göra med strandliv.

Ios stränder 

Det finns ganska många stränder.Mest populära är Mylopotas beach, Yialos och Koubaras, där många går skinny doppa.Om du kan hyra moped och försök att hitta din egen plats om du inte gillar stora folkmassor.

Nattliv

Ios är överfulla med barer och klubbar och rytm är hög alla genom natten.De flesta ställena ligger i Chora, men det finns också beachparties som pågår.På grund av sin unga publik, kommer du snart att inse att de flesta barer är för sent tonåringar med hög musik och dricker tävlingar.

Mat på Ios 

Druvorna odlas, så du bör prova några av det lokala vinet.Andra vise kan du få internationell mat samt grekiska.Akta oss för alltför turistiska looking krogar men eftersom kvaliteten inte är alltid bäst.

Shopping

I Chora kan du få nästan vad som helst: från kopior av antika statyer beachwear och smycken.På grund av de sena nätterna väljer många shop ägare bo öppna förrän tidigt på morgonen, hoppas att de "lyckliga" festare kommer att köpa något extra.

Att komma runt

Det finns ganska bra bussförbindelser, och du kan också hyra ett fordon, liksom båtar som tar dig till olika stränder.

Tvillingarna

Eftersom Ios inte har en flygplats, väljer de flesta människor att flyga direkt till Naxos, Mykonos eller Paros och därifrån ta färja båten.Ön är också ansluten med Aten.

 


Bästa tillgängliga Ios färja biljett prisgaranti

Bästa Ios Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Anek Lines, LANE havet linjer, Hellenic samarbetssystemen, Blue Star Ferries eller Egeiska Speed Lines passagerare och car ferries biljettpriset till och från Ios.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Ios ferry biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

Det osannolika du hitta samma ferry alla allomfattande Ios biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Färjebiljetter Ios bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Ios Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Ios färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Ios vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se is part of the world's largest online ferry ticket distribution network providing the ability to book over 80 major European ferry operators including to Ios and to over 1,200 other ferry routes throughout the UK, France, Spain, Ireland, Holland, Eastern Europe, the Mediterranean, the Baltic and North Africa.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här