Iraclea färjor

Iraclea passagerare och bilfärjor

Iraclea passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Iraclea Amorgos, Aegiali, Katapola, Donoussa, Koufonissi, Naxos, Paros, Pireus, Scinousa och Syros.

Jämför alla tillgängliga Iraclea färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Iraclea bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Iraclea, Amorgos, Aegiali, Katapola, Donoussa, Koufonissi, Naxos, Paros, Pireus, Scinousa och Syros med Blue Star Ferries eller Anek Ferry Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Iraclea Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Iraclea Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Iraclea Färjebiljetter
med Blue Star Ferries eller Anek Ferry linjer för färjor segling från Iraclea Amorgos, Aegiali, Katapola, Donoussa, Koufonissi, Naxos, Paros, Pireus, Scinousa och Syros online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Iraclea passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Iraclea biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Iraclea

Iraclea  är den södra de flesta ön i östra små Kykladerna.

Jaded, desperat att undkomma trycket från moderna levande eller om en är bara trött på de konventionella destinationerna i östra Medelhavet, denna ö har att vara en stark contender.Men förvänta er inte denna ensamhet att komma med sådana creature comforts som taxibilar, bussar och ett brett utbud av butiker och tavernor.

Med bara 100 bofasta invånare finns det verkligen inga problem avstängning av och avkopplande på Iraclea.

Besöka sandy, Naoussa stranden, bäst på ön du kan och sitta i tavernor skuggad av barrträd i Agios Georgios.Promenad på överlevande mule banan från Agios Georgios längs västkusten till grottan med stalaktiter nära Vourkaria bay kommer kanske locka fler duktiga.Efter utforska grottan på 120 meters djup kan man fortsätta på vägen mot, Alimia sandstrand.

Iraclea Ferry Port

Iraclea  är en liten ö och här hittar du totalt fred och lugn.Om du har problem med att sova i bullriga platser har du definitivt kommit till rätt ö: det finns i princip ingen trafik alls, inget diskotek och i allmänhet inte en hel del människor antingen.Det enda som kan hålla dig vaken på natten är tillfällig åsna eller hund, men det gäller för varje grekisk ö ändå.

Du måste vilja gå om du vill utforska denna ö, eftersom det finns nästan inga transportmedel.Det finns några saker att se och stränderna är helt underbar.Det kan vara lite svårt att kommunicera med lokalbefolkningen, eftersom de inte är mycket vana vid turister och därför inte talar mycket engelska eller något annat språk.utomlands.

Iraclea historia
Ön är så liten att det förmodligen aldrig riktigt lidit under någon slags förtryckande makt utom pirater, vilket naturligtvis var illa nog.

Iraclea var troligen en kretensare - Minoisk bosättning i den 2: a Millenium f.Kr., eftersom det är en stad med samma namn på Kreta.Det kan också ha haft ett slags dyrkan av Herakles, eftersom det är vad öns namn betyder.Skatter samlades från både venetianska och turkiska linjalerna, men bortsett från detta, ön var ganska mycket kvar att det själv.Kastro visar dock att människor bodde här under Ventian styre.

Ön tillhörde också klostret av Jungfru Maria (Panagia) Chozoviotissa på Amorgos under medeltiden.

Att se
Iraclea har några grottor och kyrkor av intresse, men du måste gå till dem alla.

Den mest kända grottan är the cave of St John (Ag Ioannis). Legenden att han stannade här ett tag och att altaret i grottan är den mycket samma han skulle be vid.Det tar cirka två timmar för att gå här.

Chora, är huvudstaden och lokalbefolkningen kallar det Jungfru Maria: Panagia.Här tiden står stilla och du migt lika bra har klev in på 1800-talet om det inte vore för mini marknader.

Vad gör
Läsa, måla, Sola, promenad, slappna av.Det är om detta.Det finns också organiserade utflykter till Naxos som är en trevlig paus från tyst.

Stränder
Det ara några stränder, mer eller mindre lätt att nå.Naoussa är en trevlig sandstrand och hamnen Ag Georgios har också en liten strand.

Nattliv
Bortsett från några krogar finns det ingen!

Livsmedel
Maten serveras här är bra, traditionell grekisk mat.Det finns ett par tavernor i Ag Georgios.Prova några av de lokala yoghurt och ost.

Shopping
Nästan ingenting, utom några vykort och souvenirer i Ag Georgios.

Att komma runt
Det finns inga bussar, taxi eller bilar.Om du har tur, kanske du kan hyra moped under högsäsong.

Tvillingarna
Det finns dagliga färjor från Naxos och ett par båtar i veckan från Pireus, så ta ett direktflyg från Aten Grekland det och segla över.Var försiktig på dagen för avresa, men eftersom det inte finns bara en båt varje dag!

 


Bästa tillgängliga Iraclea färja biljett prisgaranti

Bästa Iraclea Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Blue Star Ferries eller Anek Ferry Lines passagerare och car ferries biljettpriset till och från Iraclea.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Iraclea färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Iraclea färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Iraclea Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Iraclea Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Iraclea färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Iraclea vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Iraclea och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här