Jersey Ferry

Jersey passagerare och bilfärjor

Jersey passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Jersey och Guernsey, Poole, Portsmouth, St Malo Weymouth.

Jämför alla tillgängliga Jersey färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Jersey bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Jersey, Guernsey, Poole, Portsmouth, St Malo och Weymouth med Condor Ferry Line färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Jersey Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Jersey färjor
Biljett priser & bokning


Boken Jersey Färjebiljetter
Condor Ferry rad färjor segling från Jersey till Guernsey, Poole, Portsmouth, St Malo och Weymouth online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Jersey passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Jersey biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Jersey

Ön Jersey covers en kompakt 45 kvadratkilometer (116 fyrkantiga kms), mycket av det ostört landsbygden.Och eftersom detta landsbygden spelar en sådan stor del i Jersey överklagande, strikt planering lagar är att skydda den.Ön Plan, begränsar som det kallas, slaget utveckling som kan äga rum i ett visst område: 

  • I gröna zoner tillåts ingen utveckling.
  • I känsliga liggande områden finns det en stark presumtion mot utveckling, med enstaka undantag för jordbruket.
  • I jordbruket prioriterade områden, är utveckling av jordbruket endast tillåtet.

Jersey landsbygdens miljö består till stor del av öppna fält, skogsmark, klippor och udde, träd och häckar.De flesta fälten är små, gränsar granit väggar eller häckar.Branta syd-vända sluttningar, eller cotils, kan ses runt ön och används flitigt för odlingen av Jersey Royal potatis och andra odlingar.

Jersey Ferry Port

Att komma runt
Även de mest avlägsna hörnen på Jersey är lätt tillgänglig, dock med 450 mil (720 kms) av väg som omfattar ön.Medan St Helier och kranskärlens huvudvägarna kan vara upptagen, är de flesta mycket tystare, med 45 mil (72 kms) av inre landsvägar som betecknas som "Green körfält".

Dessa har en hastighetsbegränsning på 15 mph (24 km/tim), med prioritet ges till vandrare, cyklister och häst ryttare och finns i alla utom tre av öns församlingar."Green körfält" kommer förhoppningsvis att utvidgas till alla 12 församlingar under de närmaste åren, att tillhandahålla en ö-nätverk.
Cyklister, under tiden, kommer glädje i 96 mil (154 kms) av cykeln rutter, sträcker sig från kust till landsbygden och bland annat en till flygplatsen.De flesta vägar är på väg, även om det finns en off-road bana som kör hela vägen längs den södra kusten till La Corbière.Cyklar finns att hyra och cykel turer kan ordnas privat genom öns många reseguider.

Vilda djur
Jersey av positivt med vilda djur och växter, inklusive sällsynta arter inte sett i någon annan del av Förenade kungariket.

Skogsmark
Flora inklusive bluebell, vimlar primrose, stitchwort och vilda påsklilja av under våren.Och många arter av fåglar, såsom gransångare, Svarthätta, lövsångare, goldcrest och fläckig elminia kan ses under sommaren.

Häckar
Under våren kommer häckarna liv med påsklilja, stitchwort, three-cornered purjolök och alkanet, medan sommaren hawthorn, ängssyra, campion och Lokasläktet burst in bloom.Endast inhemska Uggla är barn owl, men de vanligaste fågelarter kan upptäckas året runt.Bland mindre är bekanta som gör deras hem på ön Trädgårdsträdkrypare, Cettis lövsångare, Dartford lövsångare, cirl sparv och serin.Du kanske också turen att se röda ekorren i Jersey, eftersom den grå ekorren - som har orsakat deras antal till sinar på fastlandet UK - inte får importeras.

Sanddyner
I dessa områden hittar du dvärgen Penséer, shepherd's Kryddkrasse, tidiga lila orchid och lös-blomningsstadiet orkidé.Sommarmånaderna är sanddyner hem för gemensamma centaury, evening primrose och sand crocus.

Klippor/uddar
Vilda påsklilja, sparsamhet, horseshoe vicker och sea campion kan hittas från februari till April, och i sommar månaderna foxglove, bird's-fot-treklöver, tormentil, hösten squill, vilda gyllene rod och sand crocus är alla i överflöd.Betony, bell heather och såg-vörten segra i höst och i vinter, gula ärttörne kan ses.
Klippor och uddar är också hem för olika arter av fåglar.Dessa inkluderar puffin, tordmule, stormfågel, petrell och fisktärna på sommaren och rödstjärt, gula Ärlesläktet, Härfågel och Stenskvättor under hösten.

Öppna fältet/inre livsmiljöer
Under våren kan du upptäcka Stenskvättor, sand martin, recessivbrokig elminia, rödstjärt och gul Ärlesläktet.I sommar, svalor, seglare, gökar är linnets och whitethroats gemensamma sevärdheter.

Vandringar ordnas för allmänheten att ge dem möjlighet att se, lära och njuta av naturhistoria på nära håll.Dessa "promenader on the wild side", under ledning av erfarna guider, utforska sanddyner, skogsmark, kustnära cliff områden, stränder och maritima heath.Tre områden av särskilt höga ekologiska värde - Les Quennevais sanddyner, Les Landes och Le Lande du Ouest (Gorselands) - har godkänts som platser av särskilt intresse (SSI), enligt en ändring av ön planering lagen 1983 som syftar till att skydda sådana fläckar.

 


Bästa tillgängliga Jersey färja biljett prisgaranti

Bästa Jersey Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Condor Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Jersey.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Jersey färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Jersey färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Jersey Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Jersey Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Jersey färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Jersey till våra lägsta tillgängliga biljett pris.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Jersey och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här