Kalamata Ferry

Kalamata passagerare och bilfärjor

Kalamata passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Kalamata Kythera och Rethimno.

Jämför alla tillgängliga Kalamata färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Kalamata bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Kalamata, Kythera och Rethimno med LANE havet Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Kalamata Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Kalamata färjor
Biljett priser & bokning


Boken Kalamata Färjebiljetter
med LANE havet rader för färjor segling från Kalamata Kythera och Rethimno online i förväg för att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Kalamata passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Kalamata biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Kalamata

Kalamata är Messinias huvudstad och den näst största staden i Peloponnesos.

Jämfört med dess fredligare omger, det är ett mindre inspirerande mål för besökare, men museum älskare kommer att vara sated.Staden tar byggdes på platsen för antikens Pharai, sitt moderna namn från en undergörande ikonen Jungfru Marias kallas kalo mata (bra ögat). 

Staden kan nås från andra grekiska städer med buss och tåg.Staden har dessutom en internationell flygplats och en viktig hamn.Färjor är tillgängliga för platser som de grekiska öarna Kythera, och Crete.

Kalamata är känd som staden av olivträd och gateway till Mani.

Kalamata Ferry Port
Som den första staden som du anger när du lämnar Mani, hade Kalamata äran att staden befriades först under det grekiska frihetskriget.Efter Kalamata befriades, den 23 mars, ägde en insamling av krafterna som befrielsen rum i centrum av Kalamata, vid den kyrkan av Agioi Apostoloi [apostlarna] som Kalamatians håller som ett center för revolutionen.Åtta dagar efter Maniot deklaration, gick resten av Grekland officiellt upproret.

Kalamata själva ståtar med ett frankiska slott, och en railway museum-park och alla moderna bekvämligheter (inklusive fem internet caféer). Det finns också Benakeion arkeologiska Museum, samt folkmusik konstmuseer och konstutställningar.Slottet Kalamata är känd i området och för över 10's kilometer i någon riktning.Det finns också ett centrum för intellektet, där olika kulturevenemang äger rum under hela året.

I söder : det har underverk Mani bara en kort bilresa bort.De internationellt berömda grottorna på Pyrgos Dyros är belägna söder om Areopolis och lockar turister från hela världen.Stränderna vid Stoupa och Kardamili är populärt med brittiska och europeiska turister, och väl värt att se.Den sydligaste punkten på det europeiska fastlandet, Kap Tainaron-kallas av de gamla grekerna som "Hades portar", är cirka 50 km syd Kalamata, och staden Vathia med sin massiva sten torn är nära där.Regionen söder är berömd för de sten towered byar som gör sådana slående bilder.

I öster : stad Mystras har bara över kullen, och det är väl värt att se, det är nära moderna Sparta, som inte är värt att se).["Kullen" nämns är Tygetos, det högsta berget i Peloponnesos, med en höjd på 2400m (7500 + meter) och alla vet det är väl värt att se]. Sträckan mellan Kalamata och Sparta är några av de mest spännande berget terrängen i södra Grekland.

I väst : Koroni (med dess imponerande slott) är en lokal bussresa bort.Om du går till Koroni från Kalamata, rekommenderar jag Taverna i Ag.Andreus (kallas "Petron"? Kör genom en publicerade grekisk Poet!) som ett bra ställe att äta som en av de enda taverna med någon som pratar engelska på flyglinjen.) Slottet Methoni är väl värt att se även, som en av de mest imponerande och imponerande slott i Peloponnesos, och visas på vykort som säljs över hela Grekland.Man kan enkelt spendera den bättre delen av dagen utforskar ruinerna av den gamla muromgärdad staden.(Kontrollera att du tar causeway till ön vid slutet av den muromgärdad staden). Du har längre västerut Pylos, platsen för de mest berömda sjöslag av grekiska kriget av oberoende och King Nestor grottan från Homeros Iliaden.Där kan du hitta Nestor's palace, med en av de bäst bevarade kungliga bad i Grekland.[Vad är känd som Nestor's palace är Nord-Öst från Pylos, på ett ställe som kallas Eglianos, nära byn Chora]. 

Från norr till väst : en kort bilresa får du Olympia, platsen för de ursprungliga OS.Ännu närmare är platsen för antikens Messini, som har genomgått stora återuppbyggnad och du kan enkelt få en mycket god bild av hur saker och ting var när platsen var bebodd.Området har också några av de bästa återstående Smalspår järnvägslinjerna i världen.För tåg-entusiaster finns det verkligen anmärkningsvärt exempel på sten bridgework ut på raderna, liksom järnvägen Park, inuti Kalamata.


Dem till klassiska Grekland kommer att vara intresserade det faktum att många av de närliggande städerna runt Kalamata var uttryckligen anges i Homeros "Iliaden" och området i Messenien skrevs om av de antika författarna Pausanias och Strabo.Många av de platser som de beskriver är lätta att hitta och besök idag.Området är mindre värt att skriva om idag.Staden är omgiven av olika platser av de messiniska krigen med Sparta.Hela messiniska Bay (vilka Kalamata ser ut över) är rikt på berättelser om Aristomenis slåss spartanerna och berättelser om många andra lokala hjältar.

 


Bästa tillgängliga Kalamata färja biljett prisgaranti

Bästa Kalamata Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av LANE havet linjer passagerare och car ferries biljettpriset till och från Kalamata.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Kalamata färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Kalamata färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Kalamata Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Kalamata Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Kalamata färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Kalamata på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Kalamata och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här