Kalundborg Ferry

Kalundborg passagerare och bilfärjor

Kalundborgs passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Kalundborg Hou, Saelvig och Kolby Kas.

Jämför alla tillgängliga Kalundborg färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Kalundborg bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Kalundborg, Hou, Saelvig och Kolby Kas med Samsotrafikken Ferry Line färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Kalundborg Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Kalundborgs färjor
Biljett priser & bokning


Boken Kalundborg Färjebiljetter
Samsotrafikken Ferry rad färjor segling från Kalundborg Hou, Saelvig och Kolby Kas-online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Kalundborg passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Kalundborg biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Kalundborg

Kalundborg är en liten hamn stad dateras tillbaka till 1100-talet.

Kalundborgs ligger utanför västkusten av ön Zeeland i Danmark ca 75 mil väster om Köpenhamn.

Den är känd som världens mest framstående exempel på industriell symbios.Termen refererar till en gemenskap av företag som är belägna tillsammans på en gemensam egenskap som söker bättre miljömässiga, ekonomiska och sociala prestanda genom samarbete i hanteringen av miljö och resurs frågor.

Kalundborg är känd som platsen för en stor sändning anläggning, sändare Kalundborg.Staden har också det största koleldade kraftverket i Danmark.

Färjor ansluta Kalundborg västerut till Århus på Jutland halvön och till ön Samsö.

Kalundborgs Ferry Port
Kalundborgs sevärdheter & historia

I den 13: e C.Kalundborgs bedrivs omfattande sjöfart.De äldsta stad privilegierna datum från 1485.När Valdemar Atterdag hade tagit Kalundborg om 1340 han jämnat marken gamla slottet och ersatt det med en större i östra delen av staden.Det var här som "Danehof" (senare parlamentet) träffade mellan 1300 och 1600-talen, och kungen ofta stannade i Kalundborg.I slutet av medeltiden var stadens halcyon days över.Från 1658 till 1660 svenska trupper ockuperade staden, och Slottet togs av dem och sprängs.

Eftersom 1684 fartyg har segling två gånger i veckan mellan Kalundborg och Århus; efter 1874 bildades en järnvägsförbindelse med Copenhagen och handel etablerades med Norge och England.I slutet av 1800-C.olika branscher har ställts in i Kalundborg.

Området i Kalundborg besattes första 1170 som en naturlig hamn längs bukten.Staden började få mer urbaniserad under 1800-talet och blev ett stort industriellt centrum på mid-twentieth-talet.

Kalundborgs kommun har cirka 20 000 invånare, och dess nätverk är det mest publicerade exemplet på industriella symbios.Kalundborgs industriella symbios verksamhet historia började 1961 när ett projekt utvecklades och för att använda ytvatten från sjön Tisso för ett nytt oljeraffinaderi, spara begränsade leveranser av grundvatten.Staden Kalundborg tog ansvar för att bygga rörledningen medan raffinaderiet finansieras det.Från denna inledande samarbete kan ett antal andra samarbetsprojekt infördes därefter och antalet parter ökade gradvis.

I slutet av 1980-talet insåg partner att de hade faktiskt "self-organised" till det som förmodligen är det mest kända exemplet på industriella symbios.De materiella utbytena i regionen Kalundborg inkluderar: bevarande av fysiska och finansiella resurser. minskning i produktionen, material, energi, försäkring och behandling kostnader och skulder. förbättrad operativ effektivitet. kvalitetskontroll. förbättrad hälsa av lokalbefolkningen och anseende; och förverkligandet av potentiella intäkter genom försäljning av biprodukter och avfall.

Kalundborgs är känd för sina fem-spired kyrka och Lerchenborg hem, anses vara det bästa exemplet på rokoko arkitekturen i Danmark.Hem hittas i utkanten av Kalundborg.

Väster om Kalundborg, på spett av mark kallas Rosnæs, kan vara sett en återställd mill, Ulstrup Mølle.Det är en holländsk "Galleri mill", vilket innebär att den gemensamma jordbrukspolitiken i väderkvarn kan, om nödvändigt, stängas manuellt från galleriet som omger det så att seglen inför vinden.Bruket var i bruk fram till 1950-talet och är byn Ulstrup emblem.

 


Bästa tillgängliga Kalundborg färja biljett prisgaranti

Bästa Kalundborg Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Samsotrafikken Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Kalundborg.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Kalundborg färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Kalundborg färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Kalundborg Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Kalundborg Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Kalundborg färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Kalundborg vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Kalundborg och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här