Kalymnos Ferry

Kalymnos passagerare och bilfärjor

Kalymnos passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljetter reservationer och information för ferries segling från Kalymnos Astypalea, Chios, Kastellorizo, Kos, Lesbos, Sigri, Naxos, Nisyros, Paros, Pireus, Rhodos, Samos, Karlovassi, Thessaloniki och Tilos.

Jämför alla tillgängliga Kalymnos färja biljettpriser i realtid och bok de billigaste tillgängliga Kalymnos bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Kalymnos, Astypalea, Chios, Kastellorizo, Kos, Lesbos, Sigri, Naxos, Nisyros, Paros, Pireus, Rhodos, Samos, Karlovassi, Thessaloniki och Tilos med Blue Star Ferry Line färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Kalymnos Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Kalymnos färjor
Biljett priser & bokning


Boken Kalymnos Färjebiljetter
med Blue Star Ferry Line för färjor segling från Kalymnos till Astypalea, Chios, Kastellorizo, Kos, Lesbos, Sigri, Naxos, Nisyros, Paros, Pireus, Rhodos, Samos, Karlovassi, Thessaloniki och Tilos online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Kalymnos passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en bok om Kalymnos färja biljettpriset och din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Kalymnos

Kalymnos är en vacker ö i Dodekanisos, nära till kust västra Turkiet.

Ekonomin i den grekiska ön var baserad på svamp fiske i förflutna och ön öppnat sina gränser för turism nyligen, efter utrotningen av denna verksamhet, och blev känd för rock klättring.Detta är anledningen till att invånarna har hållit sina traditionella sättet att liv och sedvänjor, som ger ön en unik atmosfär och massor av charm.

Här lever på fiske och sälja tvättsvamp, turism och vissa jordbruk: frukter, oliver och grönsaker odlas i Dalarna.Det finns också biodlare här och Kalymnos honung är känd i hela Grekland.

Människorna i Kalymnos har en annorlunda och stark dialekt från andra invånarna i Dodekaneserna vissa säger att det är på grund av att deras doriska rötter.

Kalymnos Ferry Port
Att se i Kalymnos 

I öns huvudstad Pothia (Kalymnos) hittar du ett trevligt museum om ön.Det finns också en vacker kyrka här dedicerade till Kristus.Det finns också ett nunnekloster, Ag Savas, som är öppna för allmänheten och är väl värt ett besök.Glöm inte att bära en lång kjol och omfattar din bog om du är en kvinna och att bära långbyxor om du är man.Det finns också flera svamp fabriker kan du besöka.

Chorio är den gamla huvudstaden, och här kan du besöka slottet av gyllene handen (Kasto Chrysocheiras) där Knights St.John bott.Det finns också ett citadell från den nionde centen.AD, Pera Kastro och resterna av en kyrka från 400-talet: "Jesus av Jerusalem". Över kullen öster om porten dominerar ett stort kors över staden Pothia.Turistorter i Kalymnos är Vathy öst Dölj inom en djup cove och nästan osynliga om du passerar med båten. Vathy är det mest grönt området av Kalymnos är det bara några år sedan, före den utveckling av turism, att Vathy var en liten by av jordbrukare och fiskare.

Masouri beläget intill Myrties i nordvästra Kalymnos.Det är den mest utvecklade semesterorten på Kalymnos med en hel hotell och annan logi.Myrties ligger vid den norra delen av ön mycket nära till den lilla ön Telendos som använder vara tusentals år innan ansluten med resten av ön.Från Myrties är en båt som dagligen går till Leros vid 13.00 vid de små sydligaste hamn av Leros Xirokampos.

Det har förekommit vissa planer om att ansluta Kalymnos med Leros med en bro vid den mest smala stegar av de två öarna i norr.Det kan inte vara så svårt som det ser ut eftersom det finns några små öar i stegar Glaronisia och Leriko nisi som kan användas som anslutningar till att brygga.

Den lilla ön Telentos är några minuter med båt från Myrties, det är några trevliga tavernor och är värt att besöka.
En annan fjärrdator byn av Kalymnos är Agios Petros norr öster om ön.Den lilla byn har endast några invånare och en liten taverna.Mycket kopplade en väg som förbinder Agios Petros med Kalymnos kapital Pothia har skett.Byn har en liten strand och är en idealisk plats för fiske och dykning.

Pserimos är en liten ö mellan Kalymnos och Kos, det finns några fina stränder och krogar på den lilla ön.Det finns dagliga excurtions till Pserimos från Pothia och är en god idé för en dagstur.


Att göra i Kalymnos 

Det finns vattensporter på ön, och snorkling är ett måste för fans.Du bör definitivt åka på en utflykt till Telendos och Pserimos samt.Det är en liten ö, kallas ibland sover prinsessan, och var en del av Kalymnos tills en vulkan utbrott avgränsas de två öarna i AD 535.

Du bör också prova de varma bad vid Therma som sägs vara helande.För dem att kärlek klättring Kalymnos i ett försök att öka sin turism de senaste åren har blivit en populär destination för klättrare från hela världen.Ön är idealisk för att sport eftersom är bergigt och har många grottor.

Motstående Leros är en av de mest populära grottorna som används för klättring i Sykati i norr.Grottan var några årtionden tillbaka en plats där herdarna hade sina getter och fartyg där.
I Kalymnos hittar du också utflykten båtar som erbjuder dagsturer till Kos, Leros och Turkiet.
Om du är här på 27 juli, firas på ön saint, Agios Pandeleimon, med en stor fest.

Kalymnos stränder

De bara sandstränderna på Kalymnos är på västkusten: Elies och Kantouni.Myrties och Masouri är populära stränder, och du hittar även trevligt pebble stränderna vid Arginontas och Agios Petros.Paradise beach är för nudists.Ön har utveckla en god väginfrastruktur så det är lätt att komma åt alla stränderna på ön med bil eller MC.

Kalymnos nattliv

Nattlivet på Kalymnos är ganska bra och varierad.De flesta barer, restauranger och caféer finns i Pothia, Myrties och Masouri.Det finns många restauranger längs promenade i hamn i Kalymnos.Krogar med lokala specialiteter hittar du även i Horio.

Kalymnos mat: det finns många, krogar och kaféer på ön.Mirmizeli och Mytzithra är lokala specialiteter värt ett försök!I bagerierna i Kalymnos hittar du många sötsaker som Baklavas och Galaktoboureko.Prova de lokala rasks "Paximadia". Färsk fisk hittar du i alla krogar och restauranger.Prova grillad bläckfisk och variouw havets frukter som urchines, pinnes (stora ostron), achivades (ostron) och fouskes som har fångats av lokala dykare.Alla dessa läckra delikatesser i havet är den bästa meze för ouzo.

Kalymnos shopping det finns flera affärer på ön där du kan få en berömd Kalymnos svamp.Du bör också få en burk av den lokala honungen.

Att komma runt Kalymnos

De lokala bussarna ansluta Pothia med några av stränderna, liksom byarna Myrties, Masouri, Vathy och Emporio.Det finns också taxibilar och fordon för hyra.

Tvillingarna

Den lokala flygplatsen nya och moderna.Det finns dagliga flygningar till och från Aten.Kalymnos är också ansluten med färjor med Pireus, liksom öarna Rhodos, Patmos, Samos, Lipsi, Leros och Crete är också Katamaraner och bärplansbåtar ansluter Kalymnos med andra Dodekanisos öar.Små färjor har täta kontakter med Kos (Mastihari) därför om du kommer med charterflyget du kan flyga till Kos och komma till Kalymnos inom en timme.små havet raden ANEK baseras på Kalymnos och den lilla färjan KALYMNOS ansluter dagliga Kalymnos med Leros, Lipsi, Samos och Agathonisi.

 


Bästa tillgängliga Kalymnos färja biljett prisgaranti

Bästa Kalymnos Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Blue Star Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Kalymnos.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Kalymnos ferry biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

Det osannolika du hitta samma ferry alla allomfattande Kalymnos biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Färjebiljetter Kalymnos bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Kalymnos Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Kalymnos färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Kalymnos vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Kalymnos och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här