Kapellskär Ferry

Kapellskär passagerare och bilfärjor

Kapellskär passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar till Mariehamn från Kapellskär.

Jämför alla tillgängliga Kapellskär färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Kapellskär bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Kapellskär, Mariehamn med Viking Ferry Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Kapellskär Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Kapellskär färjor
Biljett priser & bokning


Boken Kapellskär Färjebiljetter
med Viking Ferry rader för färjor segling från Kapellskär till Mariehamn online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Kapellskär passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Kapellskär biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Kapellskär

Kapellskär  är känt som en gateway till öst, med färjor avgår härifrån till Åland.Riddersholms naturreservat, en underbar grön område med hayfields och betesmark ligger också här gränsområdet mellan land och hav.

Som ett resultat har motorväg E18 konstruerats för att tillåta obehindrat tillträde direkt till porten från den svenska huvudstaden.

Kapellskär inte erbjuder turisten många sevärdheter och saker att göra.Det dock sitta på en fantastisk kust där kryssningar i de närbelägna fjordar är populära.

Många människor kommer från Finland att åka skidor i regionen Uppland i Uppsala nordväst om Kapellskär, medan Stockholm är en imponerande huvudstad med några utestående attraktioner.

Kapellskär Ferry Port
Porten av Kapellskär-färjetrafik

Kapellskär  är en port cirka 90 kilometer (60 mi) norr om Stockholm, i Sverige.Det ligger vid Östersjön, i Norrtälje kommun i Stockholms län och betjänas av frekventa passagerare färjetrafik till Mariehamn, Åland, Finland, drivs av Viking Line, med 3 tjänster per dag och riktning under högsäsong.

Det finns också tjänster till Nådendal i fastlandet Finland drivs av Finnlink och till Paldiski i Estland som drivs av Tallink och baltiska skandinaviska linjer, även om endast sträckan Mariehamn är öppen för fotgängare: Nådendal och BSL Paldiski vägarna kräver ett fordon.

Det finns fyra kajer vid hamnen Kapellskär, med Kaj 2 tillhandahåller tjänster till ön Åland, Finland, och kajer 3 och 4 kör till Åbo på finska fastlandet.

Dessa hamnanläggningar konstruerades i 1960-talet och 1980-talet.Som fartyg i dag ökar i storlek, både i längd och djupgående, är det nu dags att modernisera hamnen Kapellskär och göra den mer effektiv genom att bygga en ny pir som är tillräckligt lång för att moderna fartyg att kalla, på en plats och orientering som har utformats med hjälp av datorsimuleringar rörlighet för fartyg inom hamnområdet omedelbartKapellskär kommer att vara en port erbjuda största möjliga manövrerbarhet och sjösäkerhet, liksom med mindre av inverkan på miljön.

 


Bästa tillgängliga Kapellskär färja biljett prisgaranti

Bästa Kapellskär Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Viking Ferry linjer passagerare och car ferries biljettpriset till och från Kapellskär.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Kapellskär färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Kapellskär färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Kapellskär Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Kapellskär Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Kapellskär färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Kapellskär vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive till Kapellskär och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här