Karlovassi Ferry

Karlovassi passagerare och bilfärjor

Karlovassi passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Karlovassi, Pythagorion och Samos stad.

Jämför alla tillgängliga Karlovassi färja biljettpriser i realtid och boka de billigaste tillgängliga Karlovassi bil- och passagerarfartyg Färjebiljetter segling till och från Karlovassi, Pythagorion och Samos stad med GA Ferry Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Karlovassi Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Karlovassi färjor
Biljett priser & bokning


Boken Karlovassi Färjebiljetter
med GA Ferry rader för färjor segling från Karlovassi, Pythagorion och Samos stad online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Karlovassi passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Karlovassi färja biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Karlovassi

Karlovasi en modern småstad är beläget vid den nordvästra kusten på ön, några 32 kilometer väst till Samos stad.

Den moderna staden utvecklas efter 1950 när separat bosättningarna ihopkopplade till formuläret kommun Karlovasi; idag förlängs staden från slätten ner till havet och hamn. Det är en av de mindre tätbefolkade städerna i Grekland.

Karlovasi har en hel del turistanläggningar och infrastruktur för att erbjuda besökarna.Det finns många alternativ för boende, både i staden och i området runt, erbjuder tjänster av hög kvalitet.Det finns också många tavernor och restauranger med olika rätter.

Tillgång till Karlovasi från Samos stad är ganska lätt av offentliga bussar kör ofta, liksom av hyrda eller privata bilar och motorcyklar.Det är som i Karlovasi ligger en av de två stora hamnarna på ön, staden är också knutna Ferries till andra öar och kust av Grekland.

Karlovassi Ferry Port

Den näst största staden på ön Samos, KARLOVASSI är något av de viktigaste turistkarta.För en sak är det i långt nordvästra delen av ön omkring 33 km från Samos stad.En annan mycket av staden är vanlig och ointressant och inte heller har det mycket i vägen för en strand.
Karlovassi är strung out längs kusten i slutet av en bred, frodiga dal.

Karlovassi är flera små städer vuxit till en och många av lokalbefolkningen refererar till den i pluralis Karovasia.

Karlovassi också sträcker sig över ett mycket stort område och faller under fem distrikt - gamla, nya, i mitten, bukten och hamnen, även om bay och hamnen kan verkligen anses som en.

Karlovassi var en gång en större kommersiella och industriella läder bearbetning centrum, med en stor mängd export och mycket åtföljande rikedom som har resulterat i valfritt antal storslagna kyrkor och införande av herrgårdar, liksom flera övergivna och övergiven garverier.

Karlovassi  har en liten scruffy strand av sand och singel inklämda mellan pirar och intill hamnen vägen.Det finns en liten strand taverna och några solstolar där du kan titta på fartyg som går in och ut i hamnen - förmodligen det mest intressanta med stranden.

Det finns en kända Karnevalen i Karlovassi i slutet av februari och början mars och under sommaren finns det en festival runt den grekiska musikern Manolis Kalomoiris tre lokala religiösa högtider också äga rum vid Karlovassi - Profitis Ilias den 20 juli, Metamorfosis på 6 augusti och antagandet en vecka senare.

Det finns regelbundna dagliga bussar från Karlovassi till Samos stad och massor av bilar och cyklar att hyra.Karlovassi är också en betydande hamn det finns massor av färjeförbindelser andra öarna och fastlandet.

Neo Karlovassi står i centrum för området, dividerat med en gorge från Meseo Karlovassi, som ligger 1 km västerut.Paleo Karlovassi ligger 1 km västerut, dold av Agia Triada hill.Ytterligare till väst är porten Karlovassi.Nuförtiden, Neo Karlovassi, Meseo Karlovassi, hamn och Ormos har utspridda i slätten och har varit eniga i den största och mest glest bebodda bosättningen på ön Samos, större än några städer i Grekland.

Karlovassi är en upptagen trade Center.Tre avdelningar vid Egeiska universitetet finns också det: avdelning matematik, avdelningen för Information och kommunikation Systems Engineering, statistikkontoret och försäkringsmatematik.

Sevärdheter i Karlovassi är kyrkorna Kristi heliga moder och Nikolaus, som är en del av öns ecclesiastical history.Anmärkningsvärt är också kapellet av Saint Antonios, som är byggt i en närliggande grotta, liksom klostret Sankt Johannes, som alltid varit dyrkas av invånarna i Paleo Karlovassi.

Druvsorter och olivodling är den huvudsakliga inkomstkällan för invånarna i Karlovassi.

Klostret Prophitis Elias (profeten Elias) är nära, ca 3 km sydväst om Karlovassi, belägen på en höjd av 200 m.Det byggdes av munkarna Neophilos och Gregorios 1739.Dess kyrkan har en fina trä-huggen ikonostas och massor av heliga fartyg.

Väster om Karlovassi är seaside byn Potami, där varma mineraliska fjädrar har hittats.En annan åsynen av intresse i området är liten kyrka i förvandlingen (transfigurationen av Kristus), dateras tillbaka till 1000-talet, som betraktas som det äldre kristna Templet på ön Samos.De senaste åren har utvecklats Potami till en utväg.

 


Bästa tillgängliga Karlovassi färja biljett prisgaranti

Bästa Karlovassi färja biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av GA Ferry linjer passagerare och car ferries biljettpriset till och från Karlovassi.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Karlovassi färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Karlovassi färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Karlovassi Färjebiljetter bil- och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Karlovassi Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Karlovassi färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Karlovassi vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Karlovassi och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här