Karlskrona Ferry

Karlskrona passagerare och bilfärjor

Karlskrona passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Karlskrona till Gdynia.

Jämför alla tillgängliga Karlskrona färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Karlskrona bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Karlskrona, Gdynia med Stena Line Ferry färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Karlskrona Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Karlskrona färjor
Biljett priser & bokning


Boken Karlskrona Färjebiljetter
färja biljett pris med Stena Line Ferry för färjor som trafikerar från Karlskrona till Gdynia online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Karlskrona passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Karlskrona biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Karlskrona

Karlskrona , beläget på en ögrupp, har beskrivits som en miniatyr Stockholm.

Grundade på den lilla ön Trossö 1680 Karlskrona byggdes för att ge en södra marinbasen för den svenska efter danska invasionen av Skäne 1689.

Även om brand förstörde stora delar av stadens centrum i slutet av 1700-talet, överleva många barockens byggnader fortfarande.Ett besök i Karlskrona bör omfatta en båttur till Kungsholms Fort med dess anmärkningsvärda sally hamn och ön Aspö med Drottingerkärs kastell tornet.

Hela staden Karlskrona utsågs ett världsarv i December 1998 på grund av sin 1600- och 1700-talet naval arkitektur.

Karlskrona Ferry Port

Karlskrona har mer att erbjuda än fartyg och marina historia.

Promenera runt på Stortorget och njuta av den underbara barockens arkitekturen i kvadrat kyrkor.

Frederikskyrkan - invigdes 1744- och Trefaldighetskyrkan (Trinity Church) är båda imponerande byggnader.Eller besök en av stadens museer.

Även om en gång tidigare platsen för en sjöman kaserner, Båtmanskasernen är nu hem till Konsthall, ett gratis moderna konst och hantverk museum.Museum Leonardo da Vinci Ideale har en Födelsekyrkan målning från början av 1500-talet på Visa.

Besök på Blekinge Museum och dess vackra barockträdgården för mer information om regionen.I annat fall ta en inspektion vagn resa genom den militära järnvägstunneln som passerar under Stans torg och hamnar vid basen av en enorm klocktorn.

Det finns massor av restauranger, barer och kaféer att hålla du roade.Avdelningschef till området hamnen och njuta av din måltid när de tar i fantastisk utsikt över havet.

Det spelar ingen roll om du reser i affärer eller nöjen, antingen sätt du har en underbar upplevelse i Karlskrona.

Dagstur till Aspö

Ta den stora gula Aspö färja från Karlskrona hamn (nära bron till Stumholmen) till Aspo (30 min) och tillbringa dagen åtnjuter bergiga ön stränder, små butiker och gamla militära fort.

Ringled runt Aspö är ca 6 km lång, och utöver de stränder och fort, Aspö också värd en liten yacht club och ett antal sommaren stugor.Bekvämligheter är ganska glesa även i de mest trafikerade sommarmånaderna, när det finns endast ett fåtal grundläggande ställen att äta och bo.I vintermånaderna (dvs.utanför juni till augusti period), är det enda stället att köpa saker de lokala ICA supermarket och de flesta (om inte alla) andra saker kommer att stängas.

Färjan är officiellt en del av det svenska vägnätet och är gratis för fordon, cyklar och mul passagerare i båda riktningarna.

 


Bästa tillgängliga Karlskrona färja biljett prisgaranti

Bästa Karlskrona Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Stena Line Ferry passagerare och car ferries biljettpriset till och från Karlskrona.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Karlskrona färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Karlskrona färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Karlskrona Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Karlskrona Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Karlskrona färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Karlskrona till våra lägsta tillgängliga biljett pris.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive till Karlskrona och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här