Kastellorizo Ferry

Kastellorizo passagerare och bilfärjor

Kastellorizo passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor segling från Kastellorizo Astypalea, Kalymnos, Kos, Naxos, Nisyros, Paros, Pireus, Rhodos och Tilos.

Jämför alla tillgängliga Kastellorizo färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Kastellorizo bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Kastellorizo, Astypalea, Kalymnos, Kos, Naxos, Nisyros, Paros, Pireus, Rhodos och Tilos med Blue Star Ferries färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Kastellorizo Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Kastellorizo färjor
Biljett priser & bokning


Boken Kastellorizo Färjebiljetter
med Blue Star Ferries för färjor segling från Kastellorizo Astypalea Kalymnos, Kos, Naxos, Nisyros, Paros, Pireus, Rhodos och Tilos online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Kastellorizo passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Kastellorizo biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Kastellorizo

Kastellorizo , Greklands mest avlägsna ön, avstår från turkiska kuster nästan 2 naval mil.Dess officiella namn Meyisti gavs till det eftersom det är den största av ett kluster av 14 små öar.

Kastellorizo, den enda bosättningen på ön, är både hamnen och öns huvudstad.Den består av distrikten Pigadia, Horafia och slutligen Mandraki (små pittoreska hamn). Picturesqueness av landskapet vid ankomsten på ön, kan inte enkelt beskrivas.

Det finns både kustnära och Luftanslutning med Aten, samt en båt till mindre Asien kuster.Resan med en färja från Rhodos varar nästan 5 timmar.

På grund av att det inte finns en andra bosättning på ön finns det ingen kollektivtrafik.Små båtar är ett bra alternativa sätt för transport.

Kastellorizo Ferry Port

Kastellorizo , den enda bosättningen på ön, är både hamnen och öns huvudstad.Den består av distrikten Pigadia, Horafia och slutligen Mandraki (små pittoreska hamn). Picturesqueness av landskapet vid ankomsten på ön, kan inte enkelt beskrivas.

Målade i imponerande färger två och tre berättelse renoverade herrgårdar med trä trappor och balkonger, göra det ojämförliga i skönhet bland andra öar.Staden har varit utropade bevaras och det erbjuder besökaren skönheten i ett idylliskt landskap och nostalgi av en tidigare ära.

I tidigare gånger var det kapital, som också är porten på ön, den viktigaste geofysiska gåvan Kastellorizo, sedan på grund av sin geofysiska ståndpunkt var det en handel korsning mellan Europa, Mellanöstern och Egypten.Endast var det naturligt att det genereras en viktig mängd ekonomiska och nautiska handel vilket förklarar den ädla luften om ön som speglar sitt förflutna ära och välstånd.På ön finns det inga bussar - bara en taxi!Bil och motorcykel omsättning är förbjudet och du kommer att täcka alla sträckor till fots.De välbevarade mul sökvägarna är idealiskt för långa promenader.Du kommer att simma på Faros, Plakes, Mandraki och stränderna på holmar av Ro, brunkolsvärmeverket Georgios och Strogilli.

Platser ses är: 

  • Slottet av Knights  av St.John går ända tillbaka till 1300-talet.
  • Den helt bevarade inne stone- Lycean grav  nedanför slottet vid ingången till hamn.
  • Palaiokastro -webbplatsen äldste på Kastellorizo ön.Det kommer du se resterna av gamla byggnader, vatten cisterner och neolitiska verktyg.
  • Metropolis av St.Constantine och Helen -saint mecenater Kastellorizo ön.
  • Det arkeologiska museet
  • Aqua-färgad berömda grottan i Kastellorizo är en av de mest sällsynta geologiska fenomen och en av de mest fantastiska formationerna på jorden. Kastellorizo är värt att besöka bara för denna grotta endast.

Lite är känt om öns historia på grund av att de få skriftlig konton som hänvisar till det och färre fortfarande systematiska utgrävningar utförs på Kastellorizo ön.Neotlithic verktyg, förhistoriskt väggar, sten hewn gravar, en guld krona från den mykenska perioden, dorisk inskriptioner och andra undersökningsresultat vittne till det faktum att ön har varit bebodd kontinuerligt från mycket antiken.

 


Bästa tillgängliga Kastellorizo färja biljett prisgaranti

Bästa Kastellorizo Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Blue Star Ferries passagerare och car ferries biljettpriset till och från Kastellorizo.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Kastellorizo färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Kastellorizo färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Kastellorizo Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Kastellorizo Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Kastellorizo färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Kastellorizo vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Kastellorizo och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här