Kea Ferry

Kea passagerare och bilfärjor

Kea passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Kea Kithnos, Lavrio och Syros.

Jämför alla tillgängliga Kea färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Kea bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Kea, Kithnos, Lavrio och Syros med Anek Ferry Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Kea Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Kea färjor
Biljett priser & bokning


Boken Kea Färjebiljetter
med Anek Ferry rader för färjor segling från Kea Kithnos, Lavrio och Syros online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Kea passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Kea biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Kea

Kea är en del av gruppen Cyclades grekiska öar.Det är även känt under namnet Tzia och ligger söder om värmekraftverket stad, Attican nära Aten.

Kea räknar viktiga arkeologiska platser, platser för unika naturliga skönhet, underbara stränder och pittoreska byar väl värt att besöka.Nattlivet är främst koncentrerad till Vourkari och de flesta boende i Korissia.

Undantagsvis pittoreska ön ligger nära sydöstra kust i Attika.Det stiger vid havet-nuvarande av Cavo D'oro, gränsar till Egeiska havet och södra Eboic viken (persiska viken i södra delen av Evya ön). Ön har 1790 invånare.Berget massorna, som påträffas i de flesta av Kykladerna, är fördelade små dalar glest planterade med vinrankor och fruktträd och kör höger ner till havet, öppna till pretty little fack.På den västra sidan av ön är Agios Nikolaos bay och djup i den hamnen Korissia, som anses vara en av de säkraste naturliga hamnar i Medelhavet.

Kea Ferry Port

Kea  är känd för många saker.Det har exceptionella stränder och ett av det bästa systemet Walking banor och spår av någon grekisk ö.Kea är en hiker paradis med numrerade vägar som tar dig genom en mängd olika landcapes till fjärranslutna vikar och ruinerna av antika städer.

Restauranger på Kea är bland bästa i Grekland och sommaren funktioner ett antal kulturella evenemang och en utomhus biograf med nya första gången filmer (oftast på engelska) som ändras varje 2 dagar.

På grund av dess närhet till Aten (bara 2 timmar med buss och färja) Kea har alltid varit populärt med atenarna som har semester hem här att de bara använder tillfällig helger under sommaren och för mycket av augusti.Men kommer någon annan tid och du ser även dem.Om du letar efter en ö som ligger nära Aten men har en känsla av en ö mycket längre bort är sedan vara Kea platsen för dig.

Historia 

Kea kallades en gång vatten ön, Ydroussa, och man tror att namnet är ansluten till vatten nymferna, som bodde här enligt mytologin.Eftersom det var en vacker ö, gudarna fick svartsjuk och skickade ett lejon att härja mark.Nymferna flydde, och som en delföljd, ön torkade ut.Keaborna bad sedan Apollo's son Aristaeus om hjälp, och han byggde ett tempel till Zeus, som förutom att den högsta Guden, också var den som skickade regn.Detta gläder sig honom och nymferna och vatten återvände, ger Kea en bördig jord med goda grödor.

Ön har varit bebodd sedan neolitisk tid, och senare, i den sjätte stenåldern, poeten Simonides föddes här.Ön var ganska välmående och var känd för sin Kean rätt, som gjort alla medborgare som bodde vara 70 begå självmord genom att dricka odört, som fortfarande växer på ön.På 1200-talet styrdes ön av venetianerna, och 300 år senare av turkarna.Under tiden Kea var ofta plundrade av pirater, och lokalbefolkningen drabbats kraftigt.Det är därför inte förvånande att Kea var en av de första grekiska öarna att registrera sig i det frihetskriget 1821.1930 Befriades det.


Att se

Mest kända synen på ön är det Lejonet av Kea, eller Lionda.Det är en stor, arkaiska skulptur av mytiska lejonet (se Historik). Klostret Panagia Kastriani är också värt ett besök, och du kan även bo här i en av dess celler.Klostret dateras tillbaka till 1700-talet.

I Ioulis finns det också några intressanta kyrkor, liksom en antik Akropolis.Det finns också antika lämningar av templen i Korissia.

Vad gör

På många av stränderna på Kea finns vattensporter och beach volley.Om du gillar fiske, du inte ensam, och det finns också en mini golfbana.

Stränder

Det finns många sandstränder på Kea, och bara för att nämna några, det finns Otzias, Koundouros och Korissia.Vid Koundouros hittar du de flesta av vattensporter.


Nattliv

Det finns inte mycket nattliv att tala om här.Ioulis och Koundouros förefaller vara de bästa ställena att gå en bit av det, men de två byarna hellre ha tavernor och kafeer än barer och klubbar.

Livsmedel

Det finns några utmärkta lokala specialiteter att dömas i tavernor i Ioulis, Koundouros, Korissia och Vourkari.Lokala korv, fläsk skålen "Paspala", ost och vin är ett måste, liksom några av sötsaker gjorda av lokala honung.

Shopping

Det finns inte många klibbig souvenir affärer på Kea, i ställe, hittar du en mängd handgjorda keramik, snidade trä och lädervaror.

Att komma runt

Det finns en lokalbuss som tar dig till de viktigaste byarna.Jag har inte hittat någon info om bil eller cykel uthyrning, men...

Tvillingarna

Det är lite svårt att ta sig hit eftersom det inte finns många båtförbindelser.Det bästa man kan göra är att flyga till Athen och sedan ta färjan eller bärplansbåt över.

 


Bästa tillgängliga Kea färja biljett prisgaranti

Bästa Kea Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Anek Ferry Lines passagerare och car ferries biljettpriset till och från Kea.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Kea färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Kea färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Kea Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Kea Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Kea färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Kea på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Kea och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här