Kennacraig Ferry

Kennacraig passagerare och bilfärjor

Kennacraig passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som seglar från Kennacraig till Port Ellen och Port Askaig på Islay.

Jämför alla tillgängliga Kennacraig färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Kennacraig bil och passagerare Färjebiljetter seglar till och från Kennacraig, Port Ellen och Port Askaig på Islay med Calledonian Mac helt Ferry (CalMacs) ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Kennacraig Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Kennacraig färjor
Biljett priser & bokning


Boken Kennacraig Färjebiljetter
med Calledonian Mac helt Ferry (CalMacs) för fartyg som seglar från Kennacraig till Port Ellen och Port Askaig på Islay online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Kennacraig passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Kennacraig färja biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Kennacraig

Kennacraig en hamlet ligger på West Loch Tarbert, några kilometer söder om Tarbert på halvön Kintyre.

De flesta bil-, frakt- och passagerarfartyg trafik till och från Islay går färja med vägen från Kennacraig på West Loch Tarbert till Port Ellen eller Port Askaig.

Kennacraig är beläget 6 km söder om pretty fiske byn av Tarbert på halvön Kintyre.Aktören på denna väg är Caledonian MacBrayne, oftast kallad CalMacs, och ägs av den skotska regeringen.CalMacs drivs Kennacraig till Islay vägen från det tidiga 1970-talet och har gjort sedan dess.

Caledonian MacBrayne färjor segla från Kennacraig till Port Ellen eller Port Askaig på Islay.De fartyg som är verksamma sträckan året runt är Hebridean öarna och MV Finlaggan.

Kennacraig Ferry Terminal

Den huvudsakliga färja vägen till Islay lämnar fastlandet från Kennacraig på West Loch Tarbert, några kilometer söder om Tarbert på halvön Kintyre.Sommaren är den normala tidsbestämda frekvensen av omkring fyra avgångar per dag från Kennacraig till Islay kompletteras genom ad hoc-avgångar på tider och ett dygns segling från Oban, som även innehåller en länk mellan Islay och Colonsay.Islay är en åretrunt destination och tjänsten vintern är nästan lika bra som på sommaren.I slutet Islay dela tjänster normalt lika mellan anländer till Port Askaig och Port Ellen.

Från 2001 till 2011 var tjänsten som tillhandahålls av två fartyg tillsammans, MV Hebridean öarna och MV Isle of Arran.Den förstnämnda byggdes 1985 i Cochranes i Selby i Yorkshire och kan bära 68 bilar.De senare byggdes av Ferguson Ailsa i Port Glasgow 1983 och kan bära 76 bilar.MV Isle of Arran hade före införandet av de MV Hebridean öarna på flyglinjen hållit tjänsten kommer till stor del på sin egen sedan 1993.

Från passagerarens synvinkel är MV Finlaggan fina fartyg med alla bekvämligheter och faciliteter du kan förvänta dig från en modern färja.Det är riklig passagerare lounge utrymme över två våningar plus rymliga "Sjömän" cafeterian.Windows är stora och rikligt och sittplatser är väl utformade och bekvämt.Det finns också gott om externa däcksutrymme, baktill och i bra väder, framsidan av däck 4, och i baksidan hälften av det övre däcket.Det finns personhiss till alla våningar kan tillmötesgående rullstolar och vilstol sällskapsrum, en TV-lounge och sällskapsdjur områden.

Bildäcket är en enhet genom rymden med en öppen bakre del.Boende för bilar ökade med införandet av ett mezzanine däck som sänker för lastning och lossning.Om ökningen av fordonet boende från Isle Arran effektivt ersätter är tillräcklig för att möta ökade efterfrågan återstår för att se, men det råder inget tvivel som på alla andra sätt MV Finlaggan ger en stegvis förändring i kapacitet.Detta är uppenbart på högautomatiserad bron, som levereras komplett med vingar som projekt utöver sidorna av fartyget.Panelerna glas i golvet av vingar med utsikt ned sidan av fartyget är en överraskning om du märker dem endast medan stående på en.

Vägen till Islay MV Finlaggan seglar först ned West Loch Tarbert.Som framgår av loch Paps Jura våren i vyn och de sedan kommandot horisonten, som de kommer att under hela din vistelse på Islay.När du skriver in öppet vatten, slående visningar också öppna upp till öst över låglänta ön Gigha till halvön Kintyre: och över både Gigha och Kintyre till ännu mer avlägsen bergen i Arran.Det tar skarpare ögon för dekor nyare tillägg till Kintyre silhuett, den stora vindkraftparker nedåt ryggen av halvön.

Din ankomst till Islay kan ta dig förbi vita målade kustnära destilleri Ardbeg, Lagavulin och Laphroaig färd i Port Ellen, med dess lika vackert målade, men inte längre fungerar, destilleriet.Eller du kanske tas till Sound Islay med närbilder utsikt över den södra delen av Jura väg till Islays andra ferry terminal i byn Port Askaig.

Detta är en tjänst med en lång utvecklingslinje.Först ånglok avgångar till Islay datum tillbaka till 1825 och 1876 till P.S.Islay var manövreras två gånger varje vecka från Glasgow runt spetsen på Kintyre till Islay av ett överordnat bolag i dagens CalMacs.

En tidtabell från 1880 visas ett alternativ för dem bråttom att nå ön.P.S.Columba lämnade Glasgow vid 7.00mig och efter samtal i Greenock, Dunoon och Rothesay (bland annat) nådde Tarbert vid 11.45 är.

En häst som ritas tränare tog sedan passagerare över mark smal hals till en pir på West Loch Tarbert, inte långt från dagens färja terminus.Härifrån de kunde fånga den 12.40pm "Swift ångfartyg", som efter ett samtal vid Gigha, anlände till Port Ellen klockan 15.00. 23.40 eller på måndagar, Port Askaig på 3.30 pm.

Om du gjorde samma resa idag skulle du bara att kunna spara ett par timmar på den totala restiden.Och i dagarna före moderna vägar och roll-on / roll-off-passagerarfartyg fanns troligen perioder när tidsplanen 1880 verkade ganska mycket.

Av 1960-talet producerade ansträngningar för att tillhandahålla bättre och snabbare länkar till Islay ett förslag till en färja länk över den mycket kortare överfarten från Keillmore på den västra sidan av Argyll till Lagg om Jura.En bättre väg skulle sedan byggas längs den östra sidan av Jura, ansluta med en färja länk över den smala sund Islay till Port Askaig.Lyckligtvis för den fortsatta lugn av Jura valdes den Kennacraig lösningen så småningom i stället.Senare tid har sett förslaget återuppstå i mindre skala, men pressen tyder på att detta inte kunde få nödvändigt stöd för att fortsätta.

 


Bästa tillgängliga Kennacraig färja biljett prisgaranti

Bästa Kennacraig färja biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Calledonian Mac helt Ferry (CalMacs) passagerare och car ferries biljettpriset till och från Kennacraig.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Kennacraig färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Kennacraig färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Kennacraig Färjebiljetter bil- och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Kennacraig Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Kennacraig färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Kennacraig vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Kennacraig och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här