Kiel Ferry

Kiel passagerare och bilfärjor

Kiel passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Kiel till Göteborg, Klaipeda och Oslo.

Jämför alla tillgängliga Kiel färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Kiel bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Kiel, Göteborg, Klaipeda och Oslo med Stena Line, DFDS LISCO eller Color Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Kiel Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Kiel färjor
Biljett priser & bokning


Boken Kiel Färjebiljetter
med Stena Line, DFDS LISCO eller Color Line för färjor segling från Kiel till Göteborg, Klaipeda och Oslo online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Kiel passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Kiel biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Kiel

Kiel är huvudstad i Schleswig-Holstein och har en lång varvsindustrin och örlogsfartyg tradition.Den kännetecknas idag av dess livfulla student scen, tillbakalutade livsstil och urbana flärd.Detta kan ses i dess fantastiska inställning på Kiel fjorden, moderna och rymliga centrum och Dänische Strasse, en gata full av maritima charm kärnan i Kiel med många bevarade byggnader från slutet av 1800-talet.

Staden hade dess snabba – och ganska kaotisk – tillväxt på 1800-talet till dess betydelse för varvsindustrin och marinen.

Efter den omfattande förstörelsen av andra världskriget var planen att skapa en modern stad med en modern, öppen och rymlig känsla.Större fokus placerades på platsen för stadens centrum och Kiels anslutning med vattnet, och ingen av de historiska byggnaderna som hade förstörts kommer att återskapas.Men under det senaste årtiondet, stadens centrum har förbättrats systematiskt och del av de gamla kvarteren är även att rekonstrueras genom att återställa den historiska Eggerstedtstrasse och omformande Alter Markt fyrkantiga.

Kiel Ferry Port

KIEL cirka 90 km från Lübeck på den baltiska sidan är en gritty stadsutbredning i regionen kust och kor.Över nittio räder 1945 enbart utlöste sådan förödelse på vad var Tysklands principen ubåten bas att hamnen i slutet av en djup firth var tvungen att börja om från början när röken avmarkerad.Dess lumpen betongblock som byggts med hastighet på 1950-talet är inte platsen att söka historia – när broschyrer flaggar upp den första gågatan i Tyskland (Holstenstrasse i 1525), ni vet turist myndigheterna kämpar.

Men saknar ser av Lübeck – mer självklar kandidat för kapital – har Kiel i stället den port som gjorde det sin förmögenhet.Det blev den kejserliga krig-porten 1871, och när Kielkanalen (Nord-Ostsee-Kanal) öppnas för att länka de baltiska och North haven 1895, Kiel kontrolleras vad var den största konstgjorda vattenvägen i världen.Det är fortfarande den mest trafikerade och former moderna Kiel: workaday och tåliga, med en knockabout, opretentiös luft, särskilt under internationella segla regatta Kieler Woche.Dess några museer kommer att passera en förmiddag, men den självutnämnda "Kiel Sailing City" är bäst runt vatten: sett från Kiellinie vandringsleden eller på kryssningar på Kieler Förde och kanalen.

Vatten är den dominerande funktionen i denna stad vid havet, som kan ses av den expanderande Östersjön porten, de enorma Kranarna i varv, giant ferries dockat längs Scandinavia Quay och, naturligtvis, Kiel veckan Regattan, som har tjänat Kiel sitt rykte som världens segling kapital.

Platser av intresse i Kiel inkluderar de pittoreska Friedrichsort klipporna, många stränder inom gränserna som stad, promenade längs västra stränderna i firth, lås på Kielkanalen i Kiel-Holtenau, naval hamn och kvartal, botaniska trädgårdar Christian Albrecht University, Holstenstrasse – en av de äldsta fotgängare slakteriområdet i Tyskland – och Hörn bron med sin fyndiga fällbara mekanism.Det finns också många fascinerande museerna att besöka, såsom Maritime Museum på Sartori kajplats, datorn Museum, Kunsthalle konstgalleri med sin samling av antikviteter och Engineering Museum.Den varierande konst scenen innehåller Kiel Theatre, polsk teater och Philharmonic Orchestra.Ett populärt evenemang i sommar är den hyllade Schleswig-Holstein Music Festival, som lockar tiotusentals besökare.Kiel är också en stor destination vid andra tillfällen kanske eftersom det är det bästa stället att äta kieler sprotten – en lokal specialitet från skarpsill.

Så tidigt som på 900-talet i formuläret Kyl visas namnet på Kiel (förmodligen från anglosaxiska Kille = en säker plats för fartyg). Kiel nämns som en stad under nästa århundrade, 1242 fick Luebeck rättigheter. på 1300-talet förvärvade det olika handel privilegier, 1284 in hansaförbundet.I de senaste tinies har Kiel associerats med freden sluts i januari 1814 mellan Storbritannien, Danmark och Sverige, som var Norge överlät till Sverige.1773 Kiel blev en del av Danmark och 1866 det skickas med resten av Schleswig-Holstein till Preussen.Sedan görs en stor naval arsenal, har Kiel snabbt utvecklat välstånd och befolkningen.

 


Bästa tillgängliga Kiel färja biljett prisgaranti

Bästa Kiel Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Stena Line, DFDS LISCO eller Color Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Kiel.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Kiel färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Kiel färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Kiel Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Kiel Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Kiel färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Kiel till våra lägsta tillgängliga biljett pris.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive till Kiel och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här