Kimolos Ferry

Kimolos passagerare och bilfärjor

Kimolos passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Kimolos Folegandros, Ios, Milos, Naxos, Pireus, Santorini, Serifos, Sifnos, Sikinos och Syros.

Jämför alla tillgängliga Kimolos ferry biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Kimolos bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Kimolos, Folegandros, Ios, Milos, Naxos, Pireus, Santorini, Serifos, Sifnos, Sikinos och Syros med Egeiska hastighet linjer eller Anek Ferry Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Kimolos Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Kimolos färjor
Biljett priser & bokning


Boken Kimolos Färjebiljetter
med Egeiska hastighet rader eller Anek Ferry för färjor segling från Kimolos Folegandros, Ios, Milos, Naxos, Pireus, Santorini, Serifos, Sifnos, Sikinos och Syros online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Kimolos passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en bok om Kimolos färja biljettpriset och din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Kimolos

Kimolos ligger norr öster om ön Milos, separeras genom sundet Kimolos, och mer generellt i södra/västra delen av de cykladiska öarna.

Befolkningen i Kimolos är fortfarande tillägnad jordbruk och odling.Några fisk och många arbetar i gruvverksamhet både i Kimolos och i Milos och turism utvecklas nu.I hela är det en plats där enkelhet, gästvänliga människor och stränder, tillsammans med nödvändiga restauranger och kaféer tillåter unika stunder av tystnaden.

Det finns flera färjor i veckan från Pireus och Kithnos, Sifnos, Serifos Milos öarna.

Kimolos är endast kilometer bort från Apollonia (norra kusten av Milos) som gör de reguljära båtarna att passera kanalen inom 30 minuter.(Det finns dagliga flygningar mellan Aten och Milos). Kimolos hänger också samman med Sikinos, Kimolos, Ios och Santorini.

Kimolos Ferry Port

Att se

De flesta av Kimolos lever idag i öns huvudstad Chora.På grund av de många pirat attackerna har byn byggts som en verklig labyrint, till att blanda ihop fiender.Här kan du besöka det arkeologiska museet med objekt huvudsakligen från utgrävningar vid Ellinika, och det finns också en imponerande kyrkan med en blå dome, liksom en gammal kastro.

Vid Ellinika finns en dykning skola, där de tar dig på dyk runt sjunkna staden.Förvänta dig inte att se men alltför mycket.Fiskeby Goupa är mycket söt och definitivt värt ett besök.

De varma brunnarna i Prassa sägs för att ha helande befogenheter.

Vad gör

Detta är verkligen en ö för avkoppling och rekreation, så ta några bra böcker, färger eller pennor och låta kreativiteten flöda.Du kan också gå dykning vid dykning skolan i Ellinika eller ta en daytrip till Milos.Snorkling är bra samt fiske.

Stränder Kimolos är inte sägs för sina stora stränder, men det finns några platser för njuta av havet.Mavrospilia är en lång, övergivna strand, Aliki har en ganska bra sand och sten beach och i Goupa finns det vissa klippor som du kan få i vattnet från.Du kan också få taxiboat till den lilla ön Polyaegos där de bästa stränderna är.


Nattliv

Du ska hitta ett fåtal, tyst barer i Psathi och Chora.Ganska ofta lokalbefolkningen ordna sjunga och dansa, och är du mer än Välkommen att ansluta sig till.

Livsmedel 

Den mat som serveras på Kimolos är traditionella grekiska.Du hittar tavernorna i Chora eller hamnen och öns specialitet är en sorts pizza som kallas "Ladenia". Du bör också prova de små rätterna, mezedakia, här.

Shopping

Det finns inte många butiker på Kimolos, men du kommer att hitta vykort, kanske vissa kläder eller tillfällig souvenir.Det är också ristade trä objekt samt textil- och embroideries.

Att komma runt

På grund av bristen på transport: inga bussar, carrentals eller mopedens, måste du lösa med promenader.Avstånden är dock inte mycket stora, och om du har tur kanske du kunna hitchhike.I hamnen finns det ofta en taxiboat, och ibland kan du få en fiskare att ta dig där du vill att gå mot en mindre avgift.

Tvillingarna

Du kan få en flygning till Milos eller Aten och från ta färjan.Kimolos hänger också samman med Paros, Santorini Grekland, Serifos och andra cykladiska öarna.

 


Bästa tillgängliga Kimolos färja biljett prisgaranti

Bästa Kimolos Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Egeiska hastighet rader eller Anek Ferry passagerare och car ferries biljettpriset till och från Kimolos.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Kimolos ferry biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

Det osannolika du hitta samma ferry alla allomfattande Kimolos biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Färjebiljetter Kimolos bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Kimolos Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Kimolos färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Kimolos vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Kimolos och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här