Kirkwall Ferry

Kirkwall passagerare och bilfärjor

Kirkwall passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Kirkwall Aberdeen och Lerwick.

Jämför alla tillgängliga Kirkwall färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Kirkwall bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Kirkwall, Aberdeen och Lerwick med Northlink Ferry Line färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Kirkwall Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Kirkwall färjor
Biljett priser & bokning


Boken Kirkwall Färjebiljetter
med Northlink Ferry Line för färjor segling från Kirkwall Aberdeen och Lerwick online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Kirkwall passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Kirkwall biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Kirkwall

Kirkwall , belägen på den norra kusten av fastlandet Orkney är en port med färjetrafik till Aberdeen och Lerwick, liksom huvudsakliga norr Orkneyöarna i gruppen.

Kirkwall  är också terminalen för många av färjor till Orkneys norra öarna.Färjan till Shapinsay avgår från en slipen på västsidan av livbåtar piren.Färjor till Westray, Stronsay, Sanday och Eday avvika från linkspan på huvudsakliga piren.

Står St i hjärtat av staden.Magnus katedralen, som grundades till minne av Saint Magnus Erlendsson, Earl av Orkney 1108-1117 av Earl (senare Saint) Rögnvald Kali.Bredvid katedralen är ruinerna av den tidigare biskop Palace och Earl's Palace.Staden har två museer: Tankerness House Museum, som ingår i en av Skottlands bäst bevarade 1500-talet stad-hus, innehåller objekt av lokala historiskt intresse.

Kirkwall Ferry Port

Kirkwall  verkar vara mer en skandinavisk stad än en skotska en, och för en stor del av sin historia var det en.Namnet kommer från den nordiska "Kirkjuvagr" eller "kyrkan Bay" och kommer från fundamentet av en kyrka till St Olaf här i början av 11-talet.Genom 1046 Kirkwall var jordbruk och Market Center, och i 1137 den nordiska Earl Ragnvald inledde byggandet av S: t Magnus Cathedral här.Arbetet påbörjades lite senare om byggandet av den närliggande Biskopsgården.

I 1468 Orkney förvärvades av James III för Skottland och 1540 Kirkwall var administrativt centrum för både Orkney och Shetland.1607 såg Earl Patrick Stewart ersätta Biskopsgården med Earl palats.Medan Patrick fängslades i Dumbarton slott för sin tyranni 1614, ökade hans son Robert i uppror, beslag Earl's Palace och närliggande Kirkwall slott.Slottet överlevde inte belägringen som slutade upproret, och Robert varken Patrick överlevde den juridiska processen som följde.

1798 Började hillside webbplats med utsikt över Kirkwall användas av en Magnus Eunson för olaglig destillation och whisky smuggling.1825 Legaliserades operationen som nordligaste Highland Park Distillery, Skottland.Highland Park fortsätter att blomstra, och är nu också en av Orkneys mest populära attraktioner för besökare.Med utsikt över närliggande Scapa Bay är Skottlands näst nordligaste destilleri, Scapa destilleriet.

Historien om Kirkwall har till stor del varit historien om utvecklingen av dess hamn.I början gör bay utökade längre söderut än det nu, det Peerie havet.Dessa dagar är detta en manicured inre sjö.I spårvagnsförbindelse bildade hamnen och utökade nästan till west end i katedralen.

1811 Började arbeta på en rad hamnen förbättringar vid den norra änden av staden, på platsen för dagens hamnen.Dessa förbättringar har fortsatt genom åren och det sena 1990-talet såg en betydande utvidgning till de viktigaste pier.2003 såg trenden fortsätter med slutförandet av djupare vatten hamnanläggningar lite runt bukten vid Hatston.Endast några av 70 kryssningsfartyg som uppmaning till Kirkwall varje år kunde tidigare kaj vid kaj.Andra hade att förankra i bay och överföring passagerarna till torra land på anbud.Piren vid Hatston innebär detta behov att göra det, långt färre nu och det tjänar också den större NorthLink Ferries som ersatte de långvariga P & O tjänsterna till Aberdeen och Lerwick.

 


Bästa tillgängliga Kirkwall färja biljett prisgaranti

Bästa Kirkwall Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Northlink Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Kirkwall.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Kirkwall färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Kirkwall färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Kirkwall Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Kirkwall Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Kirkwall färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Kirkwall på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive till Kirkwall och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här