Kissamos Ferry

Kissamos passagerare och bilfärjor

Kissamos passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Kissamos Antikythira, Gytheion, Kythera och Pireus.

Jämför alla tillgängliga Kissamos ferry biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Kissamos bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Kissamos, Antikythira, Gytheion, Kythera och Pireus med LANE havet linjer ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Kissamos Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Kissamos färjor
Biljett priser & bokning


Boken Kissamos Färjebiljetter
med LANE havet rader för färjor segling från Kissamos Antikythira Gytheion, Kythera och Pireus online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Kissamos passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en bok om Kissamos färja biljettpriset och din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Kissamos

Kissamos , kallas även Kastelli, är beläget på den västra sidan av Kreta.Kissamos är välutrustade med banker, restauranger och caféer, sjukvårdsinrättningar och ett brett spektrum av inkvartering. Det finns lägenheter för hyra, hotell och lägret webbplatser, vilket gör det till en fristad för turister.

Det finns butiker som säljer läder, folklore artiklar och guld i Kissamos.Kissamos är en gammal stad och det finns många arkeologiska platser att besöka och du kan lära dig i regionen på närliggande Falassarna och Polyrinia historia.

Mellan ett vackert landskap av kullar pyntade med olivträd i väst av Kreta är distriktet Kissamos.Huvudstad i området är staden Kastelli, även kallad Kissamos.Kissamos har två hamnar. en gammal fiskehamn som har anläggningar för förtöjning småbåtar och en nyare port som driver färjetrafik ansluter till de grekiska öarna Kithira, Peloponnesos (Kalamata och Gythion) och i Pireus.

Kissamos stränder
Att göra i Kissamos

En favorit tidsfördriv i Kissamos är att hyra en cykel eller en motorcykel och sightsee de omgivande områdena.En dag-lång cykel turné omfattar vanligtvis en resa till lagunen Balos, Rokka, ruinerna av Polyrinia, Koleni Potamida och Lousakies.

MC turer går så långt som stränderna i Sfinari; Bysantinska klostret 1600-talet; seaside kusten av Fasasarna, känd för sin spektakulära solnedgång, Agia Sofia grottan i Topolia och på andra ställen runt Kissamos.Du kan hyra cyklar och motorcyklar helt enkelt vid Kissamos.Fordon som brukar vara i gott skick, men drivrutinerna måste vara över 18 år gammal för att rida en motorcykel och de måste ha ett giltigt körkort.

Kissamos har också många vackra stränder att laze, bada och sola vid inklusive Mavros Molos och Telonio.

Turistattraktioner

Katelli, huvudstad i Kissamos, är en central utgångspunkt budgettransaktioner som att börja utforska regionen.Besöka Polirinia, där antiken ruiner från det sjätte århundradet romerska, bysantinska och venetianska epoker kan ses.

Vid Falasarna, en fiskeby finns det underbara sandstränder och bara några hundra meter ligger bort resterna av det gamla antika staden och hamnen.

Två vackra bysantinska kyrkor kan besökas på Lousakies.Utspridda i Kissamos finns flera pittoreska caféer och restauranger som kommer att charma besökare med gamla världen gästfrihet.

Resa med buss och Skyttlar

Det finns en regelbunden busstrafik från Chania till och från Kissamos.Resan med buss tar ca 1 timme, 30 minuter.Bussarna lämnar Chania varje 45 minuter och biljetter är rimligt prissatt.Färre bussar kör på helgerna.Bussar från Chania kör på en 45-minuters schema utom på lördagar och söndagar, då tjänsterna är mer sporadisk.Det är också möjligt att hyra en bil eller taxi för att komma till Kissamos hamn.

 


Bästa tillgängliga Kissamos färja biljett prisgaranti

Bästa Kissamos Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av LANE havet linjer passagerare och car ferries biljettpriset till och från Kissamos.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Kissamos ferry biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

Det osannolika du hitta samma ferry alla allomfattande Kissamos biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Färjebiljetter Kissamos bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Kissamos Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Kissamos färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Kissamos vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Kissamos och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här