Kolby Kas Ferry

Kolby Kas passagerare och bilfärjor

Kolby passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Kolby Hou, Saelvig och Kalundborg.

Jämför alla tillgängliga Kolby färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Kolby bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Kolby, Hou, Saelvig och Kalundborg med Samsotrafikken Ferry Line färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Kolby Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Kolby Kas färjor
Biljett priser & bokning


Boken Kolby Kas Färjebiljetter
Samsotrafikken Ferry rad färjor segling från Kolby Hou, Saelvig och Kalundborg online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Kolby passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Kolby biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Kolby Kas

Kolby Kas hamnen ligger på den vackra ön Samso i Kattegatt, bara 9 km utanför den huvudsakliga Peninisula för Jylland i Danmark.Kolby Kas är den andra största passagerarfartyg ferry porten på Samso efter Saelvig, och är bekvämt beläget på den sydvästra kusten med enkel tillgång resten av ön.

Vid Kolby Kås ferry terminal kan du parkera din bil, köpa biljetter och sträcka ut dina Ben medan du väntar färjan och fortsätta din resa med buss eller taxi.Läs om Kolby Kås ferry terminal och det lokala området i menyn till vänster.

Från Kolby Kås på Samsø tar färjan mul passagerare, bilar, motorcyklar, mopeder och cyklar till Kalundborg onZealand.Den passage tiden med SamsøFærgen är 1 timme och 50 minuter.

Kolby Kas Harbour hör till Samso Island hamnmyndigheten och det är Harbor.

Kolby Kas Ferry Port
Samso Island  är mycket populärt bland turister, särskilt under toppen sommar månaderna när frukt plockning är en favorit tidigare-tid, och den vackra landsbygden kommer till liv.Besökare kan hoppa på en av täta ön buss resor som stannar vid färjan hamnar under hela dagen.

 


Bästa tillgängliga Kolby färja biljett prisgaranti

Bästa Kolby Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Samsotrafikken Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Kolby.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Kolby färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Kolby färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Kolby Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Kolby Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Kolby färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Kolby vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Kolby och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här