Koufonissi Ferry

Koufonissi passagerare och bilfärjor

Koufonissi passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Koufonissi till Amorgos, Katapola, Folegandros, Iraclea, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Pireus, Pireus, Santorini och Scinousa.

Jämför alla tillgängliga Koufonissi färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Koufonissi bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Koufonissi, Amorgos, Katapola, Folegandros, Iraclea, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Pireus, Pireus, Santorini och Scinousa med blå stjärna Ferries eller havet Jets ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Koufonissi Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Koufonissi färjor
Biljett priser & bokning


Boken Koufonissi Färjebiljetter
med Blue Star Ferries eller havet Jets för färjor segling från Koufonissi till Amorgos, Katapola, Folegandros, Iraclea, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Pireus, Pireus, Santorini och Scinousa online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Koufonissi passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Koufonissi färja biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Koufonissi

Koufonissi  ön är belägen i en vacker plats i Kykladerna mellan Amorgos och Naxos.Stränderna är en Tornedalen blågrön färg som kommer att förvåna någon turist.

På Koufonissi finns det många ställen som tingle dina smaklökar, avnjuta dina ögon, och kanske får du lite våt.Koufonissi ön har varit en turist som favorit sedan slutet av 1990-talet.

Koufonissi  en plats för tystnad och komfort och på Koufonissia.net vi väljer bara de bästa platserna på Koufonissi ö för ditt boende, restauranger som gör du vill ha mer och barer som tjänar du bäst.

Chora är den enda byn på ön, och här finns det ganska lite kyrkor, ett konstgalleri och några butiker.Bortsett från att finns det inte mycket att se, utom de vackra omgivningarna.

Koufonissi färjor

Koufonissi stränder

Koufonissi har några av de bästa stränderna i de grekiska öarna.Är sandiga och perfekt för familjer med barn, eftersom de är hyllor och lugn.Ön är liten, så bara ta en promenad och hitta din egen plats.Många är lagunen Pori den vackraste platsen.Nudists gå till området efter Charokopou.Det finns också en båt som går till några mindre öar med utmärkta stränder utanför Koufonissi.

Nattliv

Det finns ett par platser i Chora, men förvänta dig inte några vilda nätter.Du har här, bara en kalla drink, njuta av lite bra musik och omgivningen.

Livsmedel

Krogar som ligger i Chora, och alla tjäna bra traditionell grekisk mat, plus pizza och pasta för barn.

Shopping

Det finns några souvenir affärer i Chora, liksom ett konstgalleri där du kan få handpainted t-shirts och målningar.Det finns också några butiker med antikviteter och diverse saker, användbara och inte.

Att komma runt

Walking!Det finns inga bilar eller mopeder för hyra och ingen lokal buss, men ön är liten och nästan platt, så att komma runt fots är inga problem.

Tvillingarna

Av uppenbara skäl har denna lilla ö ingen flygplats, så det bästa man kan göra är att gå till Naxos, Mykonos eller Paros och få en färjan därifrån.Akta din sista dag - att vara på den säkra sidan är det en god idé att lämna ön dagen före avgång, eftersom färjan kan avbrytas på grund av dåligt väder, lämnar du strandsatta.

Historien om Koufonissi Island

Koufonissi avgränsas från resten av Kreta med en smal remsa av havet, men det är ofta grov här, så båtturer kan dras in om inte vädret är verkligen bra.

Koufonissi är en av en grupp med fem små öde öar (de andra är Makroulo, Stroggylo, Trachila och Marmara), en handfull mark i havet, ofta kollektivt kallas Koufonissia.Tillsammans med Gavdos och Chryssi är dessa de sydligaste delarna av grekiska jord, Europas sydligaste gränser.

Den antika ön Lefki var en viktig sjöfart port tack vare den idealiska platsen för shell - och svamp-fiske, och tros ha spelat en viktig roll i den minoiska ekonomin.

Inskrivet tavlor finns på Zakros och Magnesia i mindre Asien post konflikter mellan städerna Itanos och Ierapytna (antikens Ierapetra) över ägandet av Lefki.En av dessa tavlor finns i fasaden kyrkans kloster vid Toplou.Tvisten slutade i 132 AD, när Lefki var överlät till Itanos, till vilket historiskt tillhörde.

1976 Utgrävda arkeolog Nikos Papadakis ön för första gången.Hela ön är strödda med hellenistiska och romerska ruiner.Den mest imponerande Sök är en teater, upptäckte med dess scenen och hyposcenium, samt fragment av väggen gips.

Den antika teatern i Koufonissi mynt och keramik har också hittats här.Hus har varit utgrävda 200 m från teatern, som visar att det fanns en enkel lösning här: nålar, snäckskal och fiskeutrustning som visar att det förmodligen var en fiskehamn.

Dock var upptäckten av murex skal visar att porfyr, ett oerhört värdefullt lila färgämnet, också produceras här.

Vid södra änden av Lefki ön konstaterades delar av ett gammalt tempel och bitar av marmor från vissa kolossala staty som tittade ut över havet libyska.

På west end av ön finns grottor och hålorna som användes som kapell i den bysantinska eran, och inskriptioner och gravyrer av heliga bevaras.

 


Bästa tillgängliga Koufonissi färja biljett prisgaranti

Bästa Koufonissi färja biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Blue Star Ferries eller havet Jets passagerare och car ferries biljettpriset till och från Koufonissi.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Koufonissi färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Koufonissi färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Koufonissi Färjebiljetter bil- och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Koufonissi Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Koufonissi färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Koufonissi vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Koufonissi och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här