Kristiansand Ferry

Kristiansand passagerare och bilfärjor

Kristiansand passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Kristiansand till Hirtshals.

Jämför alla tillgängliga Kristiansand färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Kristiansand bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Kristiansand, Hirtshals med Color Line eller Fjord linje Ferry färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Kristiansand Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Kristiansand färjor
Biljett priser & bokning


Boken Kristiansand Färjebiljetter
med Color Line eller Fjord linje Ferry för färjor segling från Kristiansand till Hirtshals online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Kristiansand passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Kristiansand biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Kristiansand

KRISTIANSAND , omkring 30 km på längs E18 från Lillesand, är Norges femte största stad och en deltid semesterort, en geniala, energisk plats som frodas på dess färjeförbindelser med Danmark, dess upptagen småbåtshamnar och dess tveksam sandstränder.

I sommar, seafront och angränsande gator är en frenetisk jäkt på cocktail bar, snabbmat lederna och flirta semesterfirare, och även i vinter norrmännen komma hit för att live it up.Precis som så många andra skandinaviska städer, var Kristiansand grundades av och uppkallad efter Christian IV, som såg en möjlighet att stärka sin kustnära försvar här.

Det finns några särskilda sevärdheter, men det är värt en snabb titt, särskilt när alla andra har gått till stranden och lämnade de centrala pedestrianized gatorna relativt tom.Kristiansand är också bara några kilometer från Kristiansand Kanonmuseum förbjudande resterna av ett stort kustnära gun batteri byggdes under den tyska ockupationen av andra världskriget.

Kristiansand Ferry terminaler

Kristiansand är också hem för en stor pittoreska fiskmarknad som kallas "Fiskebrygga".Här kan du njuta av vissa färska skaldjur på 5 olika restauranger eller direkt från marknaden.Det byggs intill vattnet och du har möjlighet att driva din båt i detta område.Detta är en mycket populär plats sommaren med båtar dockad överallt.

Komma runt Kristiansand

Nettbuss Sør driver blå bussar.Östgående bussar avgår från Henrik Wergeland gatan, medan västerut bussar avgår från Tollbod gatan eller buss terminalen, men inte båda.Norrgående bussar (till Vennesla) lämna från bussen terminal.Riktlinjerna kommer från väst till öst kallas tunnelbana buss.Du kan förvänta dig en buss var femte minut på vardagar.Service på andra håll är ganska ofta under dagsljus timmar, men frekvensen sjunker betydligt kvällstid och helger.Natt bussar fungerar fredagar och lördagar.Stadens centrum är ganska kompakt, vilket innebär att allt är inom gångavstånd.Förorter är spridda över ett stort område.Det finns särskild cykel körfält längs de flesta av de viktigaste vägarna.De flesta vägar utom motorvägen är bara en lane varje sätt - således rush hour bör undvikas.Parkering kan vara svårt i stadens centrum, försök parkering husen.Det finns en vägtull monter på alla vägar leder till staden.

Se i Kristiansand
 • Fiskebrygga Kristiansand.Fiskebrygga (fiskmarknaden), (sydvästra delen av centrum Kvadraturen.). Det finns fortfarande en fiskmarknad här, men det finns också flera, mestadels maritim, restauranger runt den centrala waterfront.Under sommaren lokalbefolkningen anländer till sina båtar och ankra upp här.Härlig plats för en Glass.
 • Strandpromenaden  vid sidan av seafront i stad centrum leads kastade du beauteful Parker och pases Norges näst största fontän park, Christiansholm fästning från 1600-talet och en offentlig strand.
 • Kristiansand Dyrepark (Kristiansands djurpark och Amusement Park), (öster om staden), har ett brett urval av djur i, för det mesta livsmiljöer.De huvudsakliga attraktionerna är lejon, tigrar, vargar, red pandas och ett kräldjur hus.Andra aktiviteter här inkluderar en logg körs, en stor lekplats och en pirat slott med Norges favorit pirat, Kaptein Sabeltann (kapten Sabretooth). Under sommaren finns det pirat visar sent på natten.Det finns också en sorts leksak stad som heter Kardemomme av (kardemumma town) som är baserad på en bok av norska barn författaren Thorbjørn Egner.Vuxna: kr 130-kr 340, barn: kr 110-kr 270 (beroende på säsong) en gång insidan, alla aktiviteter är gratis.
 • Posebyen är vad som återstår av Kristiansands gamla stan.Den upptar fortfarande flera block på östra delen av centrum.Här kan du fortfarande se små, vita, singel-storey, trähus upptar hela block.Mycket fredliga bara några minuters promenad från de upptagna shoppinggatorna.
 • Vest-Agder Museum Kristiansand är en open-air-museum som består av en mainbuilding och ca 40 andra byggnader, samlas in från länen Vest-Agder, Aust-Agder och Kvaderaturen, Kristiansands gamla stan.På Museum hittar du också miniatyr modeller av Kristiansand från sent 1800-tal och ett café.
 • Ravnedalen (Ravens' Valley) är en härlig park strax utanför centrum.Den är omgiven med branta klippor och presenterar besökaren med frodiga flower trädgårdar och manicured lagar perfekt för picknick.Om du har glömt din picknick korg, finns det också ett café här.Ibland finns det musik föreställningar under sommaren.
 • Kristiansand Cannon Museum , 3 Feb-11 maj: Su:Noon-4 PM, 18 maj-11 Jun: M-W: 11 Am - 3 PM, Th-Su: 11 AM - 5 PM, 12 Jun-17 Aug: dagligen: 11 AM - 6 PM, 18 Aug-28 Sep: M-W: 11 Am - 3 PM, Th-Su: 11 AM - 5 PM, 5 okt-30 Nov: Su:Noon-4 PM.Här hittar du världens näst största kanon någonsin att monteras på mark.Monteras med tyska ockupationsmakten 1940 att vakta farleder av Skagerak.
 • Agder Natural History Museum och botaniska trädgården och Gimle Gård finns två museer, ligger vid Gimle, öster om floden Otra.Natural history museum och botaniska trädgården hittar du en samlingar av växter, exempel på fauna och mineraler i södra Norge i mycket verklighetstrogen utställningar och rika mineraler insättningar.Gimle gård är en f.d. herrgård, nu ett museum.
 • Katedralen i Kristiansand  i nygotisk stil, är torget just mitt i staden en av de största katedralerna i Norge.Vacker inuti och värt att besöka.
 • Sørlandets konstmuseum (2 minuters promenad från katedralen) är stadens konstgalleri med permanent och växlande utställningar.
Att göra i Kristiansand
 • Skogar : I Kristiansand finns många skogar, aldrig mer än en kort promenad bort.Nära centrum är Baneheia och Odderøya, perfekt för vandring rekreation.
 • Swiming : Glöm inte era badbyxor, simning möjligheterna är många, utomhus och inomhus, saltvatten eller sötvatten, simbassänger, stränder och klippor.Den vackra skärgården utanför Kristiansand (Skjærgården) består av fantastiska landskap, ett paradis öar, skerries och bergarter.På sommaren, kan du nå det genom syn-se-båtar från centrum.Skärgården och de omgivande fjordar är också en perfekt inställning för segling och fiske.
 • Kilden Performing Arts Centre , öppnar 2012.En plats för konserter, teater och opera föreställningar.
  Fram till 2007 var Kristiansand platsen för den Quart Festival, en flerdagskalender musikfestival - den största av sitt slag i Norge.Andra festivaler har kommit och efter säljer endast 2000 biljetter för evenemanget 2008, festivalen avbröts.2009 Är festivalen återigen i sin helhet swing med större och band lutad för att spela.Förvaltningen har ändrats tillbaka till människor som hade tidigare gjort festivalen en stor framgång.

För dem som åtnjuter en lokalt bryggda öl, Kristiansand just detta som kallas CB.den har en distinkt smak och är mycket populär bland lokalbefolkningen.

För vissa historia från WWII finns en massiv canon byggd av tyskarna med utsikt över havet.Detta är öppet varje dag under sommarsäsongen.Det finns också många gamla fästningar och under resa i en båt längs havet intill staden, kan du också se gamla tyska bunkrar.

 


Bästa tillgängliga Kristiansand färja biljett prisgaranti

Bästa Kristiansand Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Color Line eller Fjord linje Ferry passagerare och car ferries biljettpriset till och från Kristiansand.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Kristiansand färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Kristiansand färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Kristiansand Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Kristiansand Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Kristiansand färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Kristiansand vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Kristiansand och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här