Kyllini Ferry

Kyllini passagerare och bilfärjor

Kyllini passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Kyllini till Kefalonia, Zakynthos och Zante.

Jämför alla tillgängliga Kyllini färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Kyllini bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Kyllini, Kefalonia, Zakynthos och Zante med Blue Star Ferry eller Anek Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Kyllini Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Kyllini färjor
Biljett priser & bokning


Boken Kyllini Färjebiljetter
med Blue Star Ferry eller Anek Lines för färjor segling från Kyllini till Kefalonia, Zakynthos och Zante online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Kyllini passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Kyllini färja biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Kyllini

Kyllini ligger i den västligaste delen av Elis och Peloponnesos, 12 km väster om Andravida och cirka 40 km nordväst om Pyrgos.Det täcker norra delen av halvön Kyllini, som juts i Joniska havet.

Halvön är täckt med kullar, men området öster om halvön är mycket platt.Crusader fästningen Chlemoutsi ligger på den högsta punkten av halvön, ca 220 m över havet.

Ruinerna av fästningen Glarentza har grävts ut mellan den nordligaste punkten, Kap Kyllini och staden Kyllini.Det finns skogar och olivlundar i kullarna.Jordbruket är den dominerande markanvändningen på slätterna.

Marken är rik med massor av vatten och producerar läckra grönsaker och frukt, the hills täcks med välsignade olivträd och citron träd.De flesta av stränderna kantas av en tallskog i trädet som slutar på mycket långa stranden.

Kyllini Ferry Port

Kyllini  är begåvad med vackra organiserade stränder på Joniska havet, med monument och antikviteter som betecknar det rika historiska förflutna.Marken är rik med massor av vatten och producerar läckra grönsaker och frukt, the hills täcks med välsignade olivträd och citron träd.De flesta av stränderna kantas av en tallskog i trädet som slutar på mycket långa stranden.

Det finns flera populära stränder längs kusten.De termiska fjädrarna av Kyllini (Loutra Kyllinis) är den största beach-anläggningen i västra Peloponnesos.Det finns ett kloster (Moni Vlachernon) sydost om Kato Panagia.Lilla ön Kafkalida, nära Kap Kyllini, är obebodd.Det bär en fyr.

Mer om slottet i Chlemoutsi

Bäst bevarade frankiska slott av Peloponnesos.Den är belägen högst upp på en kulle 250 m.high, kallas med antika namnet Helonata.

Chlemoutsi slott byggdes mellan 1220 och 1224 av Geoffrey I Villehardouin, en prins som var den första invånaren i denna konstruktion.Efter detta frankerna invaderade området och tog kontroll över slottet, blir dess invånare under flera år.Under denna epoque detta slott blev mycket berömd i regionen och ansåg var en mycket viktig plats på halvön.

Efter att bebos av frankiska, Chlemoutsi slottet var hem för flera andra inkräktare, per exempel, turkiska och venetianerna.Alla dessa invånare och olika händelser slottet har gått igenom gav form till hur det ser ut idag, även om det har behållit sin ursprungliga struktur och de flesta av dess egenskaper nästan oförändrad.
Castle Chlemoutsi avbildas ofta som ett tydligt exempel på frankiska arkitektur på grund av att dess struktur och allmänna utseende.Detta slott eller Fästningen byggdes efter typiska frankiska riktlinjer och är en av de tydligaste exemplen på en konstruktion av sådan stil på Peloponnesos, en faktor som ofta lockar arkitekter från hela världen som strategi för att möta denna struktur och dess särdrag.

Castle Chlemoutsi visar två huvudområden.Ett av dessa områden, känd som den inre hölje, innehåller ett kapell, en liten bosättning och en större bostad där prinsen används för att leva.Det andra området, den yttre hölje, brukade har flera mindre rum och byggnader, t ex per exempel en moské.Denna konstruktion visar i allmänhet svagt spetsiga bågar med många hallar och dörrar tillsammans med en mängd små rum.Flera av dessa rum vidhåller sitt ursprungliga utseende, även om besökare kunde endast uppfylla ruinerna av några andra som inte har samma lycka till.

 


Bästa tillgängliga Kyllini färja biljett prisgaranti

Bästa Kyllini färja biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Blue Star Ferry eller Anek Lines passagerare och car ferries biljettpriset till och från Kyllini.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Kyllini färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Kyllini färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Kyllini Färjebiljetter bil- och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Kyllini Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Kyllini färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Kyllini vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Kyllini och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här