Kythera Ferry

Kythera passagerare och bilfärjor

Kythera passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Kythera Gytheion, Kalamata, Kissamos, Pireus och Rethimnon.

Jämför alla tillgängliga Kythera färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Kythera bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Kythera, Gytheion, Kalamata, Kissamos, Pireus och Rethimnon med LANE havet linjer ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Kythera Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Kythera färjor
Biljett priser & bokning


Boken Kythera Färjebiljetter
med LANE havet rader för färjor segling från Kythera Gytheion, Kalamata, Kissamos, Pireus och Rethimnon online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Kythera passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Kythera biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Kythera

Kythera , eller Tsirigo, är den mest södra än de andra öarna i Joniska havet.

Kythera kallas ön Afrodite, eftersom enligt legenden om Isiodos var det där den vackraste gudinnan för Olympus föddes.Ön var dominerad av spartanerna, atenarna och makedonierna och senare ryssarna.

Ön har fantastiska landskap av naturens skönhet, stränder och olika byar, med unik skönhet.Öns atmosfär är romantik, skapat från de flesta byggnader på ön, bysantinska kyrkor och venetianska slott traditionell stil.Varje sommar arrangeras flera festivaler med lokala produkter firar historia av ön, att hålla traditionen vid liv.

Kythera Ferry Port

Kythera , är en traditionell ö som inte har massturismen eller kommersialisering och därför förblir naturligt och tyst.Ändå varje år det lockar turister som söker fredliga helgdagar och njuta av ön Afrodite.Det finns många alternativ, upptäcka den vackra landsbygden, slappna av på stranden, smaka läckra rätter eller njuta av en sval cocktail på beach bar.

Ön ligger vid den punkt där Egeiska havet möter Joniska havet och är närmare till Kreta än dess närmaste joniska granne, Zakynthos.Det är ett populärt semestermål bland atenarna och även för grekiska-Australian emigranter som återvänder till sitt hemland under sommarmånaderna att njuta av dess många orörda stränder.Men Kythera har förbisetts till stor del av norra Europas paketet semester horder vilket gör den till ett attraktivt stoppa utanför för oberoende ö-trattar.

Ön har en flygplats med dagliga Olympic Airways flygningar till och från Aten.Det finns färjor två gånger i veckan från fastlandet hamnen i Pireus (restid 6.5 timmar) och under sommarmånaderna finns regelbundna ferry anslutningar mellan Kythera och den peloponnesiska port Gythio.Det finns också en busservice kör mellan Agia Pelagia, i det nordöstra hörnet av ön och Neapoli på Peloponnesos (bara en timmes båt resa bort). Från juni till mitten av September kan du ta andra en Flying Dolphin från Pireus till Kytheras nyare, porten av Diakofti, beläget halvvägs ned öns östkust.

Att få ut mest av ön du behöver hyra en bil eller skoter eftersom offentliga busstrafiken är praktiskt taget obefintlig.Kythera är cirka 30 kilometer lång och 18 kilometer brett med ett karga och bergigt landskap full av några 40 traditionella byar.Med en egen uppsättning hjul kommer du att kunna ta de vindlande körfält som criss cross ön, hitta fjärr stränder och utforska Kytheras antika platser.

Det är verkligen bara en turist centrum att tala om - pretty Kapsali vid södra änden av ön som är där majoriteten av besökare väljer att bo.Det är en pittoresk plats, ange bakom två sandiga vikar och förbises av imponerande 1200-talet venetianska fästning av Hora, öns huvudstad.

Hora själv är ett dramatiskt läge ligger högst upp på en ås, en brant två kilometer klättra upp från Kapsali.Kykladisk stil vitt hus med blå jalusier är grupperade på en sluttning krönt av den magnifika "kastro" byggdes under 1200 och 1400-talen.Det finns spektakulära vyer ner till Kapsali hamn och otillgängliga Holmen av Avgo (enligt ägg), rapporterats vara födelseplats för gudinnan för kärlek och fertilitet Afrodite.Enligt legenden, gudinnan ökade från vattnet och gjorde Kythera hennes hem efter den något eldig Zeus kastrerade Fadern Cronos och kasta honom i havet vid detta mycket plats.

Nordvästra Hora finns tre dramatiskt lämpliga kloster som är väl värt ett besök om du har egna transporter.Öns förstörda medeltida huvudstad, Paleohora, intar också en fantastisk plats - det är inställd på en kulle i spetsen för en gorge med en minskning av idel 100 meter på tre sidor.Befäst stad byggdes bland kullarna, osynliga i havet, med det specifika syftet att skydda för islanders från plundrande pirater.Men den upptäcktes och förstördes av ökända Piraten Barbarossa 1537.

 


Bästa tillgängliga Kythera färja biljett prisgaranti

Bästa Kythera Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av LANE havet linjer passagerare och car ferries biljettpriset till och från Kythera.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Kythera färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Kythera färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Kythera Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Kythera Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Kythera färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Kythera vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Kythera och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här