Kythnos Ferry

Kythnos passagerare och bilfärjor

Kythnos passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Kithnos Milos, Serifos, Sifnos, värmekraftverket och Pireus.

Jämför alla tillgängliga Kithnos ferry biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Kithnos bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Kithnos, Milos, Serifos, Sifnos, värmekraftverket och Pireus med ANEK eller Blue Star Ferry Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Kithnos Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Kythnos färjor
Biljett priser & bokning


Boken Kythnos Färjebiljetter
med ANEK eller Blue Star Ferry Line för färjor segling från Kithnos Milos, Serifos, Sifnos, värmekraftverket och Pireus online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Kithnos passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en bok om Kithnos färja biljettpriset och din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Kithnos

Kythnos (Thermia) är en ganska liten grekiska semester ön ligger i västra Kykladerna och ett bra val att besöka om ut Island Hopping.

Det finns ingen flygplats på ön men resenärer har en ganska bra färja tjänst tillgänglig från Pireaus - både superfasts och normala car ferries.

De närmaste grannarna ön Serifos och Kea är bara en snabb färja resa bort - med Sifnos, Syros, Kimolos och Milos nära ganska samt att några eller alla av dem perfekta för en ganska kompakt island hopping semester.

Kom ihåg att du inte kan köpa din biljett när du får på en grekisk Ferry så bör boka online i förväg.Observera att supersnabb färjorna kan vara mycket bokat också upp särskilt på fredagar och söndagar.Det finns en liten information monter bara tillsammans från kajen i hamnen - om det är öppettider varierar något.

Kythnos är också känd lokalt som Thermia - på en gång Loutra var en mycket populär destination för personer som önskar använda spa och heta källor finns det.

Kythnos färjor

Kythnos  är sägs ha 50 bra stränder, 30 av dem nås av scooter, resten av fallskärm.Eller båt.Eller fot.Vid Loutra, en stad i NE, samlas atenarna för att ta vatten, förmodligen frestas av det faktum att dess restauranger är bemannade med servitörer märkligt nog att få dem att känna sig helt hemma; Lyckligtvis behöver du inte stanna kvar och vi föreslår att du inte.Merichas är en sömnig hamn med en tveksam sandstrand och alla bussar och sommaren båtturer börja här.

Chora, dock ligger högst upp på en kulle är en uppenbarelse, en förtrollande by av smala gator, lilla torg och förvånansvärt sofistikerade restauranger som gör det roligt placera bo-gå rätt igenom det och du kommer till den mycket annonserade Wind Park – som inte betyder lokalbefolkningen är särskilt benägna att Flatulens, bara att det var en bra plats att sätta upp några flaxande pyloner att fånga vinden.

Det finns massor av stränder, särskilt Apokrousi och Kolonia, drygt 3 km bort.Det är verkligen en underbar ö att utforska för öde stränder, flera med tavernor.Vyer från ryggen kör söderut från Dryopida fascinerande gamla stad är med en otrolig.

Tvillingarna

Gateway flygplatsen är Aten.För Kea huvudet söderut till närliggande Milos, Serifos, Sifnos, värmekraftverket – serveras det inte Pireus, ta bussen eller hyra din bil, kör till Milos, Serifos, Sifnos, värmekraftverket, enhet till färjan och utanför vid den första hållplatsen, Kea.Kythnos finns färjor från både Milos, Serifos, Sifnos, värmekraftverket och Pireus.För Serifos och Sifnos finns snabba färjor från Pireus.

Denna grupp har alltid varit mycket populär bland grekerna själva, med de flesta turister som traditionellt begränsa sig till Sifnos, den största, även om Serifos mattas ikapp.Kea och Kythnos är, enligt vår uppfattning, lättåtkomligt under-rankade och bör på varje grekisk ö entusiasten lista.Vi försöker att dra vårt strå till stacken!Det är märkligt att denna grupp, närmaste till fastlandet och bland det enklaste och snabbaste att nå, bör förblivit mindre besökta än deras bättre kända grannar i öst.

Att se & göra 

Kythnos  är en ö för avkoppling, så få bra böcker och Snorkling redskap.Du kan också besöka den varma bad i Loutra och även få en massage.

Du kan också besöka:- 

Loutra ("Baths") är en liten by där det finns varma brunnar, sägs för deras helande vatten sedan antiken.

Chora  är öns huvudstad, och är en pittoresk by i medeltida stil.Här kan du besöka Trinity Church.

Driopis är också en mycket vacker by, med normalt vindlande gator och tillbakalutade atmosfären.Det finns ett litet folklivsmuseum här.

I Kanala Det finns en liten kyrka tillägnad Jungfru Maria med ikoner för helande befogenheter.

Stränder

Det finns några bra stränder här du kan promenera eller ta båten till i Kythnos.Episkopi och Apokroussi är mycket trevliga, men du kan också bo i hamnen Merichas om du vill.

Nattliv

Det finns ett par barer på ön, och du hittar dem i Chora, Loutra och Merichas.Deras atmosfär är tillbakalutat och vänlig.Den yngre publiken föredrar vanligtvis Merichas.

Livsmedel

Du hittar några krogar i Chora och Merichas.Kopanisti osten görs på ön och värt ett försök.Det finns också några platser att äta i Kanala, Driopis och Episkopi.

Shopping

Det finns några butiker som säljer handpainted textilier i vackra färger, läder och trä objekt samt keramik i Chora.Du kan också köpa märkligt formade tankar - en bra sak att dekorera ditt badrum med.

Att komma runt

Det finns vissa bussförbindelser på ön förbinder byarna och hamnen.Du kan också hyra moped eller ta båten som går till några av stränderna dagligen

 


Bästa tillgängliga Kithnos färja biljett prisgaranti

Bästa Kythnos Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga ANEK eller Blue Star Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Kythnos.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Kithnos ferry biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

Det osannolika du hitta samma ferry alla allomfattande Kithnos biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Färjebiljetter Kithnos bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Kithnos Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Kithnos färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Kithnos vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Kithnos och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här