La Maddalena Ferry

La Maddalena passagerare och bilfärjor

La Maddalena passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor segling från La Maddalena till Palau.

Jämför alla tillgängliga La Maddalena ferry biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga La Maddalena bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från La Maddalena, Palau med Enermar Ferries eller Di Maio Ferry Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för La Maddalena Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

La Maddalena färjor
Biljett priser & bokning


Boken La Maddalena Färjebiljetter
med Enermar Ferries eller Di Maio Ferry Line för färjor segling från La Maddalena till Palau online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda La Maddalena passagerare eller bil färja biljett, inbyggda logi och fordonstyp är allt du betalar, och det är ett löfte.

Att få en La Maddalena biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om La Maddalena

La Maddalena en ö är belägen i norra delen av Sardinien i Italien.Ön fylls inte mycket kraftigt och är en del av provinsen Olbia-Tempio.Det är en stad och den största staden på ön är La Maddalena staden.

Ön är ganska känd för sina vackra stränder och har en stenig terräng.Det finns flera antika ruiner och några befästningar som fortfarande finns kvar på ön.

Det enda sättet att nå La Maddalena är av båtar eller färjor från Palau eller det italienska fastlandet.Stora båtar och färjor avgår varje några minuter från flera destinationer i Italien.

Färjorna tar inte lång tid att nå La Maddalena från Palau.Också avvika massor av motorbåtar för ön från andra destinationer längs kusten.Biljetterna är mycket billiga och det tar inte lång tid att nå ön.Men under timmarna som rush och topp office tiderna tenderar båtarna att få extremt trångt och gör det svårt att få biljetter.Det bästa alternativet är att undvika rush timmar och resa vid andra tillfällen.

La Maddalena Ferry Port

La Maddalena har genomgått många ändringar av namn: romarna heter det Ilva, Fussa och Bucina och under medeltiden ön var känd som "Bicinara" före ges namnet på Santa Maria Magdalena i 1500-talet.Efter detta blev det slutligen känd som La Maddalena.

Ögruppen Maddalena är känd från arkeologiska bevis att har varit bebodd under förhistorisk tid, men dess skriftlig historia börjar med Romarriket.

Med Romarriket övergavs helt öarna fram till 1100-talet, när han valdes av benediktinska munkar grundade små samhällen där.Öarna var föremål för en tvist mellan republikerna i Pisa och Genua på 1100-talet.

1584 Förstördes alla kloster på öarna av en av de osmanska räder.I XVII började århundradet herdarna att få sina flockar öarna i vintermånaderna.

Dess plats i Bonifaciosundet, mycket sjöfarten måste passera, har blivit en strategisk militära position skärgården.1767 Ockuperades av Savojen-piemontesiska.Kärnan av den nuvarande staden La Maddalena uppstått sedan.

1793 Deltog en fransk expedition, som Napoleon Bonapart i, unsucsessfully försökte inta ön.Det var den första bekämpa erfarenheten av Napoleon Bonapart.Under alla de Napoleonic Wars amiral Goratio Nelson använde La Maddalena skärgård som bas för sin flotta i åtgärder mot fransmännen.

En bas etablerades här av italienska Regia Marina (Royal Navy) 1887.1943 Hölls under andra världskriget, Benito Mussolini kort fången här.

Från 1972 till 2008 var en NATO-bas på den närbelägna ön i Santo Stefano.NATO base huserade en italienska marinen kaserner och det fungerade som hemmahamn för flera US Navy ubåten anbud under åren, slutar med USS Emory S. avgångMark som segel för sitt nya hem hamn Bremerton, Washington.OSS marinbasen officiellt stängd i januari 2008 slutar 35 år U.S. närvaro i La Maddalena.

Under den period där den amerikanska militären hade en närvaro på ön, den mest anmärkningsvärd händelsen har inträffat den 25 oktober 2003 när ubåten USS Hartford gick på grund med tillräcklig kraft att avsevärt skada dess roder, ekolod och elektronik.

La Maddalena lånar nu sitt namn till en italiensk nationalpark i skärgården.

 


Bästa tillgängliga La Maddalena ferry biljett prisgaranti

Bästa La Maddalena Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Enermar Ferries eller Di Maio Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från La Maddalena.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda La Maddalena färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande La Maddalena färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka La Maddalena Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta de La Maddalena Ferries kundservice vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande La Maddalena färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från La Maddalena vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive La Maddalena och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här