Langesund Ferry

Langesund passagerare och bilfärjor

Langesund passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Langesund till Hirtshals.

Jämför alla tillgängliga Langesund färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Langesund bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Langesund, Hirtshals med Fjord linje ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Langesund Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Langesund färjor
Biljett priser & bokning


Boken Langesund Färjebiljetter
Fjord rad färjor segling från Langesund till Hirtshals online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Langesund passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Langesund biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Langesund

Langesund  är administrativt centrum i Bamble, Norge.

I de tidiga dagarna var Langesund en av de viktigaste sjöfart städerna i Norge.Peter Wessel Tordenskiold fick ett av sina fartyg byggdes i Langesund, Løvendals Gallej.

Det är möjligt att besöka resterna av den gamla kustnära fästningen på Langesundstangen på den yttersta spetsen av halvön Langesund.Fortet var etablerade under kriget av tyskarna och senare används av norska kustartilleriet och hemvärnet fram till 1993.

Langesund  är en av de mest hyllade sommaren städerna i Norge på grund av det stora antalet soliga dagar.Det är också välkänt för Langesund, en byggnad som är värd för utomhuskonserter varje helg hela sommaren.Artister som Bob Dylan, A-ha, Elton John och Little Richard har spelat i Langesund.Den mest kända landmärke i Langesund är Langøytangen fyr, en fyr som släpps ut på topp Langøya, en kilometer lång ö till höger utanför i Langesund.

Langesund Ferry Terminal

 


Bästa tillgängliga Langesund färja biljett prisgaranti

Bästa Langesund Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av fjorden linje passagerare och car ferries biljettpriset till och från Langesund.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Langesund färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Langesund färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Langesund Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Langesund Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Langesund färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Langesund vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Langesund och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här