Långnäs Ferry

Langnas passagerare och bilfärjor

Långnäs passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Langnas till Stockholm och Åbo.

Jämför alla tillgängliga Langnas ferry biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Langnas bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Langnas, Stockholm och Åbo med Viking Ferry Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Langnas Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Långnäs färjor
Biljett priser & bokning


Boken Langnas Färjebiljetter
med Viking Ferry Line för färjor som trafikerar från Langnas till Stockholm och Åbo online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Langnas passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en bok om Langnas färja biljettpriset och din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Långnäs

Långnäs är en port i Lumparland på Åland östra fastlandet.Väg färjor till Kumlinge och Galtby via Kökar starta här.

En viktig ferry port på Åland är beläget nära hamnen i Mariehamn, Port Langnas kan hittas 29 km/81 mil sydöst från Mariehamn.Från Port Langnas Viking Line driver färjetrafik till Stockholm och Åbo.En passage till båda destinationer är dagliga tillgängliga.

I början av 1960 byggt Silja Line en ferry terminal i Långnäs, ritad av arkitekten Bengt Lundsten.Terminalen var i bruk 1965-1975 och sedan stängdes och bort 1993.En ny terminal byggdes 1999 för att rymma den stora cruiseferries på Stockholm – Turku väg.Det används som ett alternativ till Mariehamn hamnen på anslutningar med lite passagerartrafik till och från Åland.

1999, Europeiska unionens lagstiftning förbjöd försäljningen av tullfria varor på färjan kryssningar inom EU, men fasta Åland skatteprivilegier ger ett rättsliga undantag för fartyg som anlöper en hamn på Åland.Taxfree-försäljningen är en betydande inkomstkälla för färjan rederier, inkluderar alla större vägar mellan Sverige och Finland ett stopp.

Langnas Ferry Port

Langnas hamnanläggningar

Langnas Ferry Port byggdes med en kostnad av ca 5 miljoner euro.Langnas Ferry port tjänster flyglinjer till Stockholm och Åbo den nattetid och är utrustade med lämpliga anordningar.Taxibilar måste bokas i förväg med Viking Line.

Att komma till Langnas

Från Mariehamn, riktning norrut mot Neptunigatan och sväng vänster vid Västra Utfarten, vid rondellen ta första avfarten till Sjukhusvägen och ta andra avfarten väg 3 och följ skyltarna till ferry terminal.

Om Langnas

Langnas är en liten hamn i Lumparland, en av de minsta kommunerna på Åland.Lumparland är en pittoresk liten med frodiga gröna ängar, fält alternerande med skogar, kullar, vikar och vackra stränder.A måste se plats i Langnas är den äldsta trä kyrkan Lumparland och den hisnande utsikten från det högsta berget kallas Lumpokasen.

Lumparlands kommun är ansluten till flera av de andra åländska kommunerna, Sverige och finska fastlandet med hjälp av Langnas Ferry Port.

 


Bästa tillgängliga Langnas färja biljett prisgaranti

Bästa Langnas Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Viking Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Langnas.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Langnas ferry biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

Det osannolika du hitta samma ferry alla allomfattande Langnas biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Färjebiljetter Langnas bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Langnas Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Langnas färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Langnas vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Langnas och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här