Larvik Ferry

Larvik passagerare och bilfärjor

Larvik passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Larvik till Hirtshals.

Jämför alla tillgängliga Larvik färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Larvik bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Larvik, Hirtshals med Color Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Larvik Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Larvik färjor
Biljett priser & bokning


Boken Larvik Färjebiljetter
med Color Line för färjor segling från Larvik till Hirtshals online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Larvik passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Larvik biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Larvik

Larvik införselhamnen till Telemark och det är inte längre från Larvik till Geilo än från Oslo till Geilo.Ligger på sydöstra kust Norge, endast 130 kms från Oslo, är Port Larvik en viktig knutpunkt mellan väg-och sjötransporter.

Den snabbaste och mest effektiva metoden för att komma till din norska semestermål är med Color Line's nya och moderna höghastighetssystemet fartyg reser från Hirtshals i Danmark till Larvik och Kristiansandin bara 3 timmar och 45 minuter.

Larvik är en av de största städerna längs Norges sydkust.Även om det har några bra museer, är dess huvudsakliga attraktioner Norges mest tillgängliga utgrävningar från Viking era.Stadens viktigaste historiska claim to fame är som den Hem stad av Thor Heyerdahl, en av Norges främsta upptäcktsresande.

Lavrik Ferry

Larviks viktigaste historiska claim to fame är som den Hem stad av Thor Heyerdahl (1914-2002), en av Norges främsta upptäcktsresande.Knäppa vetenskapsman, antropolog och explorer tillbringade en livstid som försöker bevisa att världshaven var stora motorvägar som var viktiga att förstå uråldriga civilisationer, en roman idé i de hallowed salarna av vetenskaplig forskning.

1947 Seglade han 6000km i en balsawood flotte Kon-Tiki, från Peru till Polynesien att bevisa att södra Stilla havet har lösts av invandrare från Sydamerika i stället för Asien.Hans teorier stöddes av upptäckter av liknande djur och kulturella artefakter i Polynesien och Sydamerika.

Kaupang, 5 km öster om Larvik, var en tidigare Viking stad byggd runt AD 800 och ockuperade fram till 960.Man tror att upp till 1000 personer bodde här i sin storhetstid.För oss är detta den mest intressanta Larviks sevärdheter.Även om de flesta av de ursprungliga artefakter är nu i Oslo, gör vårdarna av webbplatsen mest av vad de har med en liten utställning, fyra Viking tält och kunniga guider i Viking klädsel å att visa dig till närliggande Viking gravar och förklara Kaupangs tidigare.På onsdag (familjen dag) och helger, de laga Viking soppa och bröd.Skenorna kan också berätta var du hittar andra Viking kyrkogårdar i området Larvik.

 


Bästa tillgängliga Larvik färja biljett prisgaranti

Bästa Larvik Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Color Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Larvik.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Larvik färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Larvik färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Larvik Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Larvik Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Larvik färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Larvik på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Larvik och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här