Lavrio Ferry

Lavrio passagerare och bilfärjor

Lavrio passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Lavrio Kea, Kithnos och Syros.

Jämför alla tillgängliga Lavrio färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Lavrio bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Lavrio, Kea, Kithnos och Syros med Anek Ferry Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Lavrio Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Lavrio färjor
Biljett priser & bokning


Boken Lavrio Färjebiljetter
med Anek Ferry rader för färjor segling från Lavrio Kea, Kithnos och Syros online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Lavrio passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Lavrio biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Lavrio

Lavrio  är en mycket mindre betydelse än närliggande Pireus och Budapest havet hamn, men porten Lavrio förändras snabbt, blir ett viktigt färja båt nav för Cyclades öarna och hemmahamn för flera kryssningsfartyg och segelbåt företag.

Under de senaste åren har Lavrio genomgått en fantastisk omvandling.Restauranger, kaféer och butiker har öppnat och Lavrio har nytt liv på grund av att återuppbyggnaden av porten till en större ferry terminal för de grekiska öarna och omlokalisering av flera segelbåt charterbolag och en Gästhamn.

Från port Lavrio finns det mycket ofta anslutningar till den närliggande ön Kea.Under högsäsongen finns upp till fem avgångar per dag och resan tar mellan en timme och 90 minuter beroende på båten.

Det finns även täta förbindelser till öarna Kithnos, Syros, Tinos och Andros.Från port Lavrio kan du även resa till de grekiska öarna Amorgos, Anafi, Folegandros, Ios, Kimolos, Milos, Mykonos, Naxos, Paros och Sikinos, men dessa anslutning är mindre frekvent.

Lavrio Ferry Terminal
Staden Lavrio är belägen i den sydöstra delen av Attika, ca 60 km.bort.Kvittningen ligger på en vacker vik med utsikt över ön Makronisos.Porten är inställd i mitten, är omgivet av förnätade gator.Om du kommer till Lavrio, glöm inte att besöka teknologiska Cultural Park där olika kulturella evenemang och utställningar ordnas varje år.I Lavrio finns flera tavernor och caféer att välja från.


Bästa tillgängliga Lavrio färja biljett prisgaranti

Bästa Lavrio Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Anek Ferry Lines passagerare och car ferries biljettpriset till och från Lavrio.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Lavrio färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Lavrio färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Lavrio Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Lavrio Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Lavrio färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Lavrio vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Lavrio och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här