Le Havre Ferry

Le Havre passagerare och bilfärjor

Le Havre passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Le Havre till Portsmouth.

Jämför alla tillgängliga Le Havre färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Le Havre bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Le Havre, Portsmouth med LD Ferry Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Le Havre Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Le Havre färjor
Biljett priser & bokning


Bok Le Havre Färjebiljetter
med LD Ferry rader för färjor segling från Le Havre till Portsmouth online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Le Havre passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Le Havre biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Le Havre

Le Havre är en hamnstad vid mynningen av Seine, på engelska kanalen eller i franska "la manche". 

Le Havre är franska för "hamnen". Le Havre har historiskt sett alltid varit hamn för Paris, med varor som överför det mellan oceangående fartyg och pråmar som går till Paris via Seine.

Vandrade runt på gatorna i seaside staden Le Havre, kan du bli förlåtna för tänkande som du hade snubblat in en glömda utpost av östblocket.Alla utom utplånas av WWII bombningarna räder, återuppbyggdes staden helt av belgiska arkitekten Auguste Perret efter kriget.

Det är förmodligen inte en plats ska du att emigrera till, är Le Havre fortfarande värt ett besök som en av de stora exemplen på efterkrigstidens planering.Det är en underlig och konstigt fascinerande stad – som anges av Unesco som världsarv – och sofistikerade André Malraux fine arts museum är bland bästa i Normandie.

Le Havre Ferry Port

Centrum är eaily omfattas till fots.En lokal buss tjänsten körs regelbundet runt staden.Färja hamn och tåg stationen ligger en kort promenad ut från centrum och bussar kör på dessa linjer.Hyr en cykel för några få euro på Turistbyrån eller på bussen parkerade längs stranden under säsongen.

Le Havre Sightseeing 

Staden byggdes ursprungligen på order av François I 1517 att ersätta de antika portarna för Harfleur och Honfleur, sedan gror, och namnet ändrades snart från mun-utmanande Franciscopolis till Le Havre – "The Harbour". Det blev den huvudsakliga handelsstation Frankrikes norra kust, blomstrande särskilt under det amerikanska frihetskriget och därefter, importera bomull, socker och tobak.I år före krigsutbrottet 1939 var det europeiska hem för stora lyxiga liners som Normandie, Île de France och Frankrike.

St Joseph kyrka  var ett viktiga projekt som utformats av August Perret i återuppbyggnaden av staden.Dess höga torn är fodrad med färgat glas utlåning interiören en unik lugn.

Hotel de Ville  (Town Hall) är belägen på en av de största torg i Frankrike.Interoir har information om staden.Det är möjligt att klättra tornet för lay ut ur staden.

Showflat , utformad av staden designern August Perret, är nu öppen för offentlig visning.

Malraux Museum , hus den största impressionistiska samlingen i Frankrike utanför Paris.

Kulturcentrum  (vulkanen) designad av ledande arkitekt Oscar Neimeyer är beläget i centrum av staden.

Maison de l'Armateur  (mittemot färjorna) En av de få gamla hus som inte förstördes under andra världskriget!En magnifik hus 5 våningar, snyggt inrett och inredda i stil med dess konstruktion (1700-talet), när tillhörde rika familjer.Ett mycket intressant besök särskilt om du också besöka Auguste Perret showflat i Stadshuset Square visar vad var liv var som i 50... Ni förstår stadens komplexa historia.

Museum d'histoire naturelle ... i en gammal byggnad som mirakulöst överlevde den förfärliga bombattentaten på 5: e September 1944.Intressant museum (gratis!) en mängd aktiviteter för barn! 

Nära den, Cathedrale Notre Dame . Besök det och gå runt den.Du får en slående kontrast mellan 1400-talet katedralen och byggnaderna byggda i 50- och 60-talet runt den.Grunden till katedralen är lägre än de andra byggnaderna eftersom de byggdes på ruinerna av den gamla staden.


De flesta ferry passagerare huvudet rakt av hamnen i LE HAVRE så snabbt som trafiken kommer att tillåta för att undkomma en stad som guideböcker tenderar att avfärda som dyster, katastrofala och gigantiska.Det är inte den mest pittoreska eller rogivande platsen i Normandie, emellertid det inte den själlös stadsutbredning varningar föreslå, även om porten – den största i Frankrike efter Marseille – tar upp halva Seine mynning, sträcker sig långt utanför staden.


Bästa tillgängliga Le Havre färja biljett prisgaranti

Bästa Le Havre Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av LD Ferry linjer passagerare och car ferries biljettpriset till och från Le Havre.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Le Havre färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Le Havre färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Le Havre Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Le Havre Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Le Havre färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Le Havre på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive till Le Havre och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här