Lesbos Ferry

Lesbos passagerare och bilfärjor

Lesbos passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor segling från Lesbos, Chios, Pireus, Sigri, Kalymnos, Kos, Rhodos, Samos, Karlovassi och Thessaloniki.

Jämför alla tillgängliga Lesbos färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Lesbos bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Lesbos, Chios, Pireus, Sigri, Kalymnos, Kos, Rhodos, Samos, Karlovassi och Thessaloniki med Blue Star Ferries eller Hellenic samarbetssystemen ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Lesbos Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Lesbos färjor
Biljett priser & bokning


Boken Lesbos Färjebiljetter
med Blue Star Ferries eller Hellenic samarbetssystemen för färjor segling från Lesbos till Chios, Pireus, Sigri, Kalymnos, Kos, Rhodos, Samos, Karlovassi och Thessaloniki online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Lesbos passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Lesbos biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Lesbos

LESBOS eller LESBOS ligger bland de nord-östra Egeiska öarna och nära till turkiska fastlandet.Lesbos är relativt isolerade från andra grekiska öar med närmaste av någon anmärkning, Chios i söder och Limnos i norr, både några avstånd ifrån.

Stora och vackra, Lesbos är den tredje största grekiska ön efter Kreta och Euboia och har, i delar, hade åtminstone sina vapen utsträckt bred anamma paketet turist marknaden.Lesbos har också egen flygplats som kan ta regelbundna charterflygningar ön inte behöva förlita sig på färjor i verksamheten.

Lesbos islanders har också en stolt identitet som präglas av långa kulturella traditioner och detta har hjälpt mildra paketet semester turister mer downmarket krav.

De huvudsakliga turistattraktionerna i Lesbos är imponerande varierade landskapet, pittoreska hill byarna och några fina stränder.

Lesbos färjor
Att komma till Lesbos

Lesbos har anständiga resor anslutningar med en stor flygplats strax söder om huvudstaden Myttilini och dagligen färjor från Pireus (Aten). De flesta anländer med charterplan direkt till Lesbos eller på en inrikes flygning från Aten.Färja resor är lång och tråkiga med restider på upp till 15 timmar.Det finns en snabb färja i sommar men detta tar ca sju timmar och du anländer lite efter midnatt.En gång på Lesbos vägarna är bra men ön är mycket stora och hyrbil rekommenderas.

Det finns dagliga färjor till Mytilini från Aten (Piraeus). Huvudsakliga färjorna drivs av NES linjer och restiden är lång, ibland 12 timmar beroende på båten och det är vanligen över natten.Fartyget lämnar Pireus på kvällen och anländer till Mytilini tidigt på morgonen efter kallelse på Chios.

I hög sommaren är finns en snabb färja från Aten till Mytilini drivs av Hellenic samarbetssystemen med en restid på sju till åtta timmar.SAOS driver en tjänst från Lavrio, nära den nya Athens International Airport, Sigri på västkusten av Lesbos där färjorna lämnar också för Kos.

Det finns också färjeförbindelser till Thessaloniki och Ayvalik (Turkiet) samt att andra grekiska öarna såsom Chios, Ikaria, Kalymnos, Kos, Limnos, Mykonos, Rhodos, Samos och Syros.Det finns också flera färjetrafik till Turkiet (Ayvalik). I högsäsong finns båtar varje dag men tjänsten reduceras under vintern till några gånger i veckan vid bra väder.Passage från Lesbos Turkiet tar ca 90 minuter.Färjan tar bilar, men det är en ganska liten så förskottet bokning rekommenderas.

Sommar färja scheman kan inte bekräftas förrän April eller maj och inte publiceras förrän då.Informationen är lika exakt som jag kan göra det men Observera att färja scheman kan ändra när som helst.

Lesbos städer och byar

Lesbos huvudstad är Mytilene (Μυτιλήνη), vid east end.En upptagen stad som koncentrerar sig sjukhuset, universitetet, hamnen, flygplatsen, domstolen, prefektur och andra administrativa högkvarter.

Kalloni är den andra i storlek staden, belägen i mitten av ön, norr om den större av de två klyftor (vilket kallas "Viken av Kalloni"). 

Molivos , den antika Mithymna (även stavat som Mithimna), den viktigaste mål för en besökare, på grund av dess attraktioner: Gattilusi slottet och hela bevaras traditionell arkitektur.Det är en av de två lungorna turism på Lesbos, den andra är Eressos.

Eressos en liten dale stad vid sydväst banar väg till sandstrand eller Skala Eressou, alltså är att mestadels en sommar utväg.Bland annat sin berömmelse som födelseplats för Sappho attraherar vissa lesbisk (homosexuella) par, men de består en del av hela antalet Eressos' besökare, så som det är en plats alltför vacker att bli isolerade.

Plomari vid den södra kusten i mitten av de två klyftor öppningar, är hemland för Ouzo, den kända grekiska alkoholhaltig drycken.

Mandamados , i nordöst, för keramikkonst traditionen och lokalt producerade mejeriprodukter.

Agiasos , den pittoreska byn medan stigande till Olympen.

Vägarna på Lesbos är generellt bra men ön är mycket stort och bergiga och vägar är sällan rak så körning kan vara ansträngande.Det finns ingen lista över motorvägar men vägarna är vanligtvis fördröjningsgarantier.Vägen mellan orterna är breda men i städer och byar de kan begränsa mycket snabbt och ytan kan försämras.

 


Bästa tillgängliga Lesbos färja biljett prisgaranti

Bästa Lesbos Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Blue Star Ferries eller Hellenic samarbetssystemen passagerare och car ferries biljettpriset till och från Lesbos.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Lesbos färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Lesbos färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Lesbos Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Lesbos Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Lesbos färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Lesbos vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Lesbos och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här