Leverburgh Ferry

Leverburgh passagerare och bilfärjor

Leverburgh passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor segling från Leverburgh till Isle of Skye till Tarbert i norr Harris.

Jämför alla tillgängliga Leverburgh färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Leverburgh bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Leverburgh, Isle of Skye till Tarbert i norr Harris med Caledonian Mac helt Ferries (CalMacs) ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Leverburgh Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Leverburgh färjor
Biljett priser & bokning


Boken Leverburgh Färjebiljetter
med Caledonian Mac helt Ferries (CalMacs) för fartyg som seglar från Leverburgh till Isle of Skye till Tarbert i norr Harris online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Leverburgh passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Leverburgh färja biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Leverburgh

Leverburgh  är belägen vid södra änden av ön Harris, en av en grupp av öar kallas för yttre Hebriderna eller Western Isles, som är utanför västkusten norr om Skottland, UK.Det är den näst största by på ön, Tarbert är den största.

Leverburgh  är den näst största bosättningen, efter Tarbert, på Isle Harris i Yttre Hebriderna (eller Western Isles) av Skottland.Beläget på södra Harris, placeras byn enastående skall utgöra en bas för en Harris semester åtnjuter mångfalden av fantastiska stränder och spektakulära landskap alla inom en kort körning avstånd.

Kör längs Harris vägarna kommer du att märka många fina vikar som är väl värda att dra att njuta av allt mer, men är sådana sevärdheter så vanliga att det kan ta en ansenlig mängd tid att komma över denna mest underbara ön.Om du vill utforska mer i Hebriderna är Leverburgh där att hinna med färjan över till Uists.

Leverburgh Village

Prickad runt Leverburgh och över Harris och Hebriderna, kommer du att märka ett antal förstörda byggnader.Vissa är äkta förhistoriska platser, vissa antika och viktiga byggnader medan mest är övergiven svart hus som var utryms under tiden för Referensspel och när familjen kunde bygga en mer modern byggnad.Dessa byggnader konverterades ofta för användning av djur men, tyvärr, de flesta är lite mer än lågt liggande väggar.Boende i Leverburgh är typiskt för öarna, som är mycket hög kvalitet med en extremt vänliga atmosfär.

Resa till Leverburgh och Isle of Harris

Du kan resa med flyg som möjligt till Western Isles från Edinburgh, Glasgow eller Inverness dagligen till Stornoway på Isle of Lewis.Sedan Res 56 kilometer längs A859 mot söder Harris.Bra busstransporter fungerar dagligen från Stornoway de flesta Harris och drivs av Hebridean Transport Ltd, för mer information om tidtabeller, m.m. Klicka på länkarna nedan.

Alternativt korsa på Caledonian MacBraynes bilfärjan "Mv Hebriderna" från Isle of Skye till Tarbert i norr Harris.Du kan även komma från North Uist på bilfärjan "Mv Loch Poirtan" till Leverburgh i söder Harris och resa norrut genom ön.

Leverburgh historia 

Byn Leverburgh kallades ursprungligen en t-Ob eller motsvarande angliserad av "Obbe". Det ändrades till Leverburgh 1921 med att bryta första av två vågor av förändring som var att sopa över byn i 1900-talet.Namnet en t-Ob betyder "Muskogee" och i slutet av 1800-talet här hade en hämtningar per ångfartyg till Glasgow och ett värdshus, och stödde en liten fiskesamhälle.

1918 Herren Leverhume, grundare av det multinationella företaget Unilever, köpte hela Lewis och Harris.En t-Ob var en del av Earl Dunmore South Harris egendom, som Herren Leverhume förde för £36, 000.Under de följande fem åren som han arbeta för att förvandla ekonomin i Lewis särskilt utgifter den bättre delen av en miljon pund i processen.1923 Gav han upp sina planer för Lewis, besluta i stället koncentrera sig på Harris.

En t-Ob, omdöpt Leverburgh 1921, var centrum för en ekonomisk riket grundas på fisk.Lord Leverhume byggda och utrustade fiskebåtar och ställa in en bearbetningsanläggning vid Leverburgh inklusive fisk rökning och kylutrymmen, lagring och boende.Tanken var att använda flygplan att platsen shoals av sill, som fiskebåtarna skulle sedan fånga och återgå till Leverburgh för bearbetning.Dessa skulle leverera en 400 stark kedja av fisk affärer, kallas MacFisheries, som Herren Leverhume föreslås att ställa in hela Förenade kungariket.

Lord Leverhume avled i lunginflammation efter en resa till Afrika i maj 1925.£250, 000 hade spenderats på nya verk och anläggningar i Leverburgh, men Leverhume's dream dog med honom, och anläggningen vid Leverburgh såldes för bara £ 5,000 till en rivning företaget.Stora South Harris dödsboet, köpt 1918 för £36, 000, såldes för bara £ 900.

Idag, allt som återstår av Lord Leverhume investeringar är några av byn hus, Leverhume Memorial skolan och namnet på byn: och sista av dessa är gradvis flytta tillbaka till ursprungligt en t-Ob när övergången till återinföra ursprungliga gaeliska namn över Western Isles samlar fart.

Resultatet med mitten av 1990-talet beskrevs av Hamish Haswell-Smith i den första utgåvan av den skotska öarna som "en liten, sorgliga, snarare avsigkommen port". Saker och ting började att förändra till bättre i juni 1996 när en andra våg av förändring bröt över byn.

Detta var början på en direkt fordonet färja över ljudet av Harris från Leverburgh till Otternish på North Uist (nu går till Berneray). Ingen visste riktigt vad du kan förvänta sig av denna nya tjänst: tidigare hade det varit nödvändigt att använda tjänsten triangulära länka Tarbert och Lochmaddy med Uig på Skye för att transportera ett fordon till North Uist från Harris.

Vad hände överskrids ens de mest optimistiska prognoserna och ljudet av Harris färjan har varit en skenande framgång.Så som 2003 en ny, mycket större (och tystare), fartyg, MV Loch Portain, tog över tjänsten.Effekten på Leverburgh har varit dramatisk och positiva.Nya anläggningar och tjänster har öppnat och det har även varit nödvändigt att bygga en ny väg att färjetrafiken att kringgå de högre delarna av byn.

Resultatet är att Leverburgh gör sin väg under det tredje årtusendet med en känsla av optimism som det inte har upplevt sedan två korta åren 1923-1925.Endast denna gång är det baserat på något lite mer betydande än en mans dröm.

 


Bästa tillgängliga Leverburgh färja biljett prisgaranti

Bästa Leverburgh färja biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Caledonian Mac helt Ferries (CalMacs) passagerare och car ferries biljettpriset till och från Leverburgh.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Leverburgh färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Leverburgh färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Leverburgh Färjebiljetter bil- och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Leverburgh Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Leverburgh färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Leverburgh vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Leverburgh och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här