Lille Eurostar

Lille passagerare och bil Eurostar

Biljettpriser för Lille passagerare tåg, tidtabeller, biljett reservationer och information för tåg som reser från Lille till Ashford, Ebsfleet och London.

Jämför alla tillgängliga Lille Eurostar-biljettpriser i realtid och boka billigaste tillgängliga Lille bil och passagerarfartyg Eurostar biljetterna resa till och från Lille, Ashford, Ebsfleet och London med Eurostar tåg online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Lille Eurostar biljetter på www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Lille Eurostar
Biljett priser & bokning


Boken Lille Eurostar biljetter
med Eurostar för tåg som reser från Lille till Ashford, biljett Ebsfleet och London online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga Eurostar pris.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Lille passagerare eller bil Eurostar biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Lille Eurostar biljettpriset och boka biljetten Eurostar Vänligen Använd säkert online realtid Eurostar bokning formuläret till vänster.Du kan också lägga till en Hotell biljett bokning på din destination, eller någon annanstans, till din Eurostar biljett när de fyller i din Eurostar.

Mer om Lille

Upptäck den unga och kulturella staden i Lille, vars flamländska inflytande kan ses inte bara i sin arkitektur men också i irrepressibly glada arten av dess invånare.På bara en timme från London är Lille huvudstad i regionen norra Frankrike på gränsen med den flamländska delen av Belgien.

Braderie de Lille är den största fleamarket i Europa och inkluderar alla typer av löneförmåner händelser och sammankomster.

Bland de många butiker och affärer i Lille hittar du Europas största bokhandel, Furet du Nord, som har över 7 000 kvadratmeter bookworm himlen och ofta värdar kulturella sammankomster, debatter och föreläsningar.

Det centrala torget i Lille är uppkallad efter General de Gaulle som föddes i Lille.Beundra den påtagligt flamländska-influerad fasaden som du promenera bland arcades och gallerier och genom gården av Vieille Bourse, en verklig pärla av 1600-talet flamländska arkitektur.

Lille Eurostar tåg

Lille  ligger på Bryssel-Paris-London anslutningen.TGV och Eurostar tågen stannar här.Resan till Bryssel tar lite mer än 30 minuter, Paris ungefär en timme och London ungefär en timme och 25 minuter efter den nya hög hastighet tåg länken till London St Pancras som öppnade i oktober 2007.Kommer med färja från Calais, kör tåget anslutningar ganska regelbundet, även om det kan vara svårt att få exakta tider online.Resan tar ca en och en halv timme.(SNCF webbplats tillåter en att tåget Tidtabellerna hittar du) Lille hänger också samman med TGV (snabba tåg) Lyon (3 timmar), Nantes (4 timmar), Strasbourg (3.20 timmar) och Marseille (5 timmar). 

Om du är ute och reser från London, Eurostar är det bästa alternativet att nå Lille genom tunneln under Engelska kanalen och det tar mindre än en timme från London St Pancras International Station att Lille med Eurostar.Från Eurostar, du antingen gå till Bryssel eller Paris Gare du Nord Station.Dessa kallas direkta tjänster av Eurostar.Eurostar ansluter du till hundratals andra europeiska destinationer i Europa.Lille med Eurostar tåg i London är det billigaste sättet att nå Lille från England.

Lille sevärdheter och aktiviteter

Vieux Lille - gamla Lille är centrerad runt Place du Général de Gaulle med imponerande Vieille Bourse, en handel utbyte som byggdes i mitten av 1600-talet.I närheten är operahus, imponerande utan och innan, som du kan besöka under schemalagda föreställningar eller öppna dagar.

Notre Dame de la Treille är centralort i den katolska kyrkan i Lille.Kyrkan var igång 1854 men inte fullgjort fram till 1999.Kyrkan är en blandning av modern och gothic, med en mycket modern looking främre fasaden.

Citadellet i Lille är en pentagon-formad citadellet som var en del av stadsmuren i Lille.Det byggdes 1668, del av en massiv berikning av Marquis de Vauban, som tillsatts 28 städer i Frankrike för Ludvig XIV att hålla ut i spanska.Citadellet i Lille kallades "Queen of the citadels" (Reine des citadelles) av Vauban, och det är en av de mest kända citadels designad av Vauban.Citadellet var del av en dubbel linje i befästa städer Gravelines, Dunkerque och Maubeuge-Rocroi, kallas pré carré ("fyrkantiga fält"). I dag är det hem för den franska militären.

Rådhuset och the Belfry ritades av arkitekten Emile Dubuisson.Rådhuset byggdes på 1930-talet, och the belfry (clock tower) var den första byggnaden i Paris för att vara över 100 meter i höjd.

 


Bästa tillgängliga Lille Eurostar biljett prisgaranti

Bästa Lille Eurostar biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuder dig alltid våra lägsta tillgängliga Eurostar passagerare och bil tåg biljettpriset till och från Lille.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Lille Eurostar biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Lille Eurostar biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Lille bil och passagerarfartyg Eurostar biljetter Klicka här

 

Klicka här för att kontakta Lille Eurostar kunden vård-teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se Du kan få levande Lille Eurostar biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boka bil och passagerarfartyg Eurostar biljetter till och från Lille vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

ferryto.se är en del av världens största online Eurostar biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska Eurostar operatörer inklusive Lille och över 1 200 andra Eurostar vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här