Limnos Ferry

Limnos passagerare och bilfärjor

Limnos passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Limnos till Lesbos, Hios och Kavala, Budapest, Pireus, Alexandroupolis och Thessaloniki.

Jämför alla tillgängliga Limnos färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Limnos bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Limnos, Lesbos, Hios och Kavala, Budapest, Pireus, Alexandroupolis och Thessaloniki med Anek Lines, Blue Star Ferries och Flying Dolphin ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Limnos Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Limnos färjor
Biljett priser & bokning


Boken Limnos Färjebiljetter
med Anek Lines, Blue Star Ferries och Flying Dolphin för färjor som trafikerar från Limnos till Lesbos, Hios och Kavala, Budapest, Pireus, Alexandroupolis och Thessaloniki online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Limnos passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Limnos biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Limnos

Limnos med en av prettiest hamnarna i Grekland, vackra stränder och pittoreska, traditionella byar orörd av dagens turism, passar knappast alla grekiska ön stereotyper.Den ligger lågt med försiktigt rolling hills, en frodig grön matta under våren som blir cracling gul-brun på sommaren.Landskapet är prickade med områdena spannmål, knäppa scarerows och bikupor.

Limnos var känd sedan antiken för dess vineyiards; Aristoteles skrev om den traditionella rött vin av ön, framställda av en mycket gammal och unik mängd druvmust som han kallade Limnio (lokalt kallad Kalambaki). 

Det var den Helige island Guds smithy Hephaistos (Vulcan) som dyrkades på Mount Moschylus, som i antiken släpps ut en eldig jet asphaltic gas.Dag Limnos' vulkaniska tidigare är manifestet i sin hårt hot springs och mycket svavelsyra Limnian jorden, funna nära Repanidi, används från antiken fram till turkiska ockupationen för läka sår och magen värk.

Det finns frekventa färjeförbindelser med Lesbos (Mytelene), Hios och Kavala och bärplansbåt med Lesbos, Samos och Hios.

Limnos Island Ferry
Platser att besök på Limnos Island 

Myrina (Kastro) 
Öns huvudstad och port, kallas ibland Kastro för dess romantiska slott som byggts över klippig udde i sandig strand.En lång främsta shopping gata nudlar upp från den kommersiella hamnen i söder, kantas av hus och butiker byggts i den thrakiska stilen med små trädgårdar.

Promenad upp till slottet (Kastro) erbjuder en fin utsikt över mycket låga rullande ön och över havet till berget Athos.Slottet stiftelser dagen tillbaka till klassisk gånger, när det var platsen för ett tempel av Artemis.Murarna byggdes 1186 av Andronicus Komnenos I, då substancially byggs av venetianerna på 1400-talet och turkar i slutet av 1500-talet.

Slottet delas Myrina's waterfront i två, hamnen stranden på den södra sidan nära den kommersiella hamnen och i norr, den viktigaste länge sandiga Romaikos Yialos (strand), med tavernor och mycket av stadens nattliv.Av Romaikos Yialos, har arkeologiska museet nyligen renoverats för att visa upp sin fantastiska samling, fyller tio rum med fynd från Limnos.Det finns förhistoriska reliker från Poliochne, upptäckter från Hephestia, Hloi och Myrina.

Hephaistia
En forntida platsen, var den största och viktigaste staden i klassisk gånger.Det byggdes på 1000 och överlevde i över 2000 år.Hephaistia tog sitt namn från Hephaistos, brand och metall arbetar Gud.Enligt mytologin landade Hephaistos i Limnos efter att slungas från Olympen genom Zeus, hösten lämnar honom Lama för alltid.Stor del av webbplatsen fortfarande uppgrävd, men det finns knappa resterna av en teater och ett tempel som ägnas åt Gud.

Kaspakas 
En pittoresk by 5 kilometer från Myrina.Här är den utökade stranden av Ai Yiannis med långa smala vackra stenar på den ena sidan.

Kavirio (Hloi) 
I Kavirio (eller Hloi) på motsatt sida av Tigani Bay, finns resterna av en fristad i samband med kulten av Kabiroi på Samothraki.Templet med grunderna för 12 doriska kolumner, byggdes omkring sjätte-sjunde århundradet f.Kr., var tillägnad thrakiska Afrodite.Det är en strand som nedan.

Kondias 
Är en av de största och vackraste byarna på ön.Kondias det är en trevlig kulle med barrträd, pittoreska vindkraftverk, pittoreska stone byggde hus och den vackra kyrkan av Agios Dimitrios med Sten klocktornet.

Kotsinas 
Är en fiskeby i Bournia Bay, 25 kilometer från Myrina, med ett medeltida slott.

Moudros 
Är den näst största staden på ön med 1100 invånare.När kapitalet i Limnos, Moudros i dag är en kommersiell och fiskehamn.Moudros Bay anses vara en av de säkraste i Medditeranean.

Poliohni 
Är den viktigaste arkeologiska platsen i Limnos ön.Italienarna arkeologer upptäckte här sju olika lager av civilisationen, en ovanpå den andra, dejting tillbaka till tid som själva gryningen.Neolitiska staden föregår de egyptiska dynastierna, Minoan kungarikena av Kreta och även den tidigaste nivån av Troja.Väggar och resterna av nästa äldsta staden (2000 f.Kr.) som förstördes troligen av en jordbävning eller ett annat geologiska fenomen och hävdar den äldsta bad i Agean.De tredje staden går tillbaka till koppar ålder medan den översta bronsåldern bosättningen var samtida med Mycenaeans.Nära är Poliohni övergivna klostret i Agios (Saint) Sozon.

Repanidi 
Är 25 kilometer från Myrina.Här är den bysantinska Castle, som har associerats med Hero Maroula som fighted mot turkarna på 1400-talet.Det finns mycket viktiga kyrkor med bysantinska ikoner såsom Agios (Saint) Athanassios, Agios Georgios (Saint George) och Zoodohos Pigi.Inte långt borta (2.5 Km nord väst) från Repanidi är stranden Kotsinas.

 


Bästa tillgängliga Limnos färja biljett prisgaranti

Bästa Limnos Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Anek Lines, Blue Star Ferries och Flying Dolphin passagerare och car ferries biljettpriset till och från Limnos.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Limnos färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Limnos färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Limnos Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Limnos Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Limnos färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Limnos vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Limnos och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här