Lipari Ferry

Lipari passagerare och bilfärjor

Lipari passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Lipari till Napoli.

Jämför alla tillgängliga Lipari färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Lipari bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Lipari, Napoli med SNAV Ferry Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Lipari Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Lipari färjor
Biljett priser & bokning


Boken Lipari Färjebiljetter
med SNAV Ferry Line för färjor segling från Lipari till Napoli online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Lipari passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Lipari biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Lipari

Lipari Isle är den största av de Eoliska öarna.Den ligger 22 mil från Milazzo, som är den naturliga länken till fastlandet.

Dess vulkaniska karaktär avslöjas genom dess dominerande färger: vita av pomice-stenar utspridda i hela kusten och svart av obsidian av Castellaccio Vecchio.

Ön Lipari är perfekt för vandring.Det finns många vägar på ön från lätt till hård nivå.Svårighetsgraden beror på säsongen.Vissa låtar är mycket svårt eller nästan omöjligt att följa under sommaren på grund av värmen.Det finns kartor för att köpas på Lipari men man måste fråga lokalbefolkningen att hitta några av låtarna.

Lipari har spektakulära stränder och hisnande ojämn kuster vars väggar stiga förhastat från under havet.Förutom Lipari stad finns det fyra flera byar på ön: Canneto, Acquacalda, Quattropiani och Piano Conte.

Lipari Ferry Port

Ön Lipari är perfekt för vandring.Det finns många vägar på ön från lätt till hård nivå.Svårighetsgraden beror på säsongen.Vissa låtar är mycket svårt eller nästan omöjligt att följa under sommaren på grund av värmen.Det finns kartor för att köpas på Lipari men man måste fråga lokalbefolkningen att hitta några av låtarna.

En kort promenad nedförsbacke kan göras på väg från Quattropani till Acquacalda på norra sidan av Lipari.Detta kan göras även under sommaren och tar ca 45 minuter.Du njuta av vyn Salina och norra Eoliska öarna under denna vandring.

Från den gamla Kaolin Mine mellan Pianoconte och Quattropani är det möjligt att gå till den värmande bad med San Calogero eller till byn Quattropani.Störtlopp nära havet finns ruin av en saracenska tornet och fifthy meter bort är det möjligt att gå ned på den svarta clifs för ett bad.

Göra dessa till promenader under våren.Från Marina Corta finns ett spår upp till Monte Gallina och Monte della Guardia.Du når västsidan av ön och kommer att åtnjuta de två Faraglioni från uppåtriktade.Du kan nå på gatan som tar dig från vulcanologic observatoriet i Vulcano, tillbaka till Lipari stad.Du bör göra detta hike sen eftermiddag under sommaren.Under eftermiddagen i sommar kan du också göra en promenad från kyrkan Santa Lucia i Lipari Valle Muria, stranden på västsidan av Lipari.

Lipari är Utternkänslan bas för ö-hopping, med gott om ställen att bo, äta och dricka.

 


Bästa tillgängliga Lipari färja biljett prisgaranti

Bästa Lipari Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av SNAV Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Lipari.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Lipari färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Lipari färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Lipari Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Lipari Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Lipari färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Lipari vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Lipari och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här