Lipsi Ferry

Lipsi passagerare och bilfärjor

Lipsi passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Lipsi Patmos, Leros, Rhodos och Pireus.

Jämför alla tillgängliga Lipsi färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Lipsi bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Lipsi, Patmos, Leros, Rhodos och Pireus med Flying Dolphin bärplansbåtar ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Lipsi Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Lipsi färjor
Biljett priser & bokning


Boken Lipsi Färjebiljetter
med Flying Dolphin bärplansbåtar för färjor segling från Lipsi Patmos, Leros, Rhodos och Pireus online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Lipsi passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Lipsi biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Lipsi

LIPSI  är en av de mindre öarna finns i norra slutet av Dodekanisos kedjan som kör upp Turkiets västkust.Lipsi ligger mellan de större öarna Kalymnos och Samos och fördelarna kraftigt från en bra naturliga hamnen och ifrån en viktigaste färja rutt.

Besökare kan avfärda alla föråldrade rapporter som antyder finns det ingen motortrafik här av åsnan-powered Lipsi.Besökare huka skotrar, inte åsnor, eftersom öns vägar förbättrades.

Den stora hamnen har också genomgått en större moderniseras och expansion på för att rymma de besökande sommaren yacht flotillas att nu göra Lipsi en måste-göra stopp på flyglinjen semester segling.

Lipsi Island  är mycket liten - besökare kan gå nästan alla stränder på en dag - och det är nu korsade med ett nätverk av banor och vägar, artighet av stora mängder EU bevilja pengar.

Lipsi Island Ferries

Torget är centrum i lokala liv och gummi arabicum träden längs ena sidan ger en attraktiv bakgrund för taverna tabeller.Byn butikerna ligger alla inom några sekunder promenad och smala gatorna är praktiskt taget fri från trafik, med undantag av transportcyklar och de oundvikliga scooter.

Det är en trevlig stad strand av bra sand, skild från hamn av en halvö och därför ren.En minibuss tjänar två andra mest populära stränder: en i Platys Yalos i norr ställs i en instängningsredskap arm skydda det från Meltemi och med en väl ansedda taverna med utsikt över den.Den andra är en serie av sandiga vikar vid Katsadia, även med den obligatoriska taverna, med härlig utsikt söderut till Leros och Kalymnos.

Flatter, östra, hälften av ön erbjuder bra promenader och öde sandstränder, NW av ön uppmanar mer utmanande promenader.Caiques ge dagsturer, simning slutar, att sju holmar avrunda Lipsi samt som tvärs över till Patmos.Bärplansbåtar och färjor gör det möjligt att besöka Leros, Agathonisi och Fourni, men kontrollera scheman! 

Längs den lilla hamnen och i byn överst i kullen kommer besökaren hitta de flesta av de lokala boendet i Lipsi, hotell, rum och lägenheter.I små tavernor och kafeer hittar du lokala delikatesser.Leta efter lokala produkter, nämligen timjanhonung (producerat det traditionella sättet), vin, ost, mejeriprodukter (touloumotyri ost, den lokala versionen av Grynost kallas mizithra) och druvor.

Även att finna på marknaden: loom vävda tyger, mattor och "fookadia" (tyg påsen brukade stam ost). Dagsturer och kryssningar ordnas på och runt de omgivande öar medan de av den Peripatetiska typ hittar olika banor att leda dem till vissa verkligen natursköna platser.Om du reser från Rhodos och Kos kan du använda dagligen katamaran Dodekanissos.

Lipsi har inte dagliga förbindelser med färjor från Aten så att du kan få det antingen från Patmos eller Leros.Under sommaren finns det en gång en vecka anslutning med Cyclades ön Mykonos med färja båten Milena från Leros.

 


Bästa tillgängliga Lipsi färja biljett prisgaranti

Bästa Lipsi Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Flying Dolphin bärplansbåtar passagerare och car ferries biljettpriset till och från Lipsi.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Lipsi färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Lipsi färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Lipsi Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Lipsi Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Lipsi färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Lipsi vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Lipsi och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här