I Lismore Ferry

I Lismore passagerare och bilfärjor

I Lismore passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från i Lismore Oban och Port Appin.

Jämför alla tillgängliga i Lismore färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga i Lismore bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från i Lismore, Oban och Port Appin med Caledonian MacBrayne (CalMacs) Ferry färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för i Lismore Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

I Lismore färjor
Biljett priser & bokning


Bok i Lismore Färjebiljetter
med Caledonian MacBrayne (CalMacs) Ferry för färjor segling från i Lismore Oban och Port Appin online i förväg för att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda i Lismore passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en i Lismore biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om i Lismore

I Lismore ligger en ö i Loch Linnhe på Skottlands västkust.Den är servad av en bilfärja från Oban och en passagerare färja från Port Appin.

Bara 7 mil med bilfärja från Oban och bara 5 minuters passage med passagerare färja från Port Appin, det är en av de mest tillgängliga av Argyll öar.

I Lismore , långa, smala, låglänta och bördiga, sitter prydligt i Loch Linnhe i sydvästra delen av Great Glen.

Ön är lugn och oförstörda och omgiven på alla sidor av fantastiska mountain scenery, från Ben Nevis i norr (snö-omfattas på vintern) och Glencoe kullarna, runda, i en medurs riktning, att Ben Cruachan, kullar av Mull i söder och Morvern i väster.

I Lismore Island Ferry fyr

I Lismore ön är genomsyrad av historia, särskilt religiösa historia, har varit säte för biskopar av Argyll, med en katedral kyrka, daterande från 1200-talet, delvis bevarade i den nuvarande kyrkan Saint Moluag.

Liksom kyrkan är en skola, en butik/postkontor, en offentlig Hall och våra senaste stolt tillägg, en prisbelönta gaeliska Heritage Museum och café. Museum, plus rekonstruerade croft hus, måste ses att få en bättre förståelse av öns historia.

I Lismore har många historier att berätta hela vägen från förhistorisk tid genom Kryp och andra världskriget.

I Lismore Historical Society öppnade sin nya gaeliska Heritage Museum (Ionad Naomh Moluag) i mars 2007.Här specialbyggda byggnaden finns en utställning (Tel: 0163 760030) och ett café med balkong (Tel: 01631 760 020). 

Detta är intill Tigh Iseabal Dhaidh som är en traditionell sent 1800-tal stuga.Upptagande avgift.Öppen för besökare under sommarmånaderna (stängd söndagar). Tel: 01631 760257.

Det finns många gamla historiska lämningar på ön inklusive många cairns bronsåldern och järnåldern Johannes.Tirfuir Broch - som kan ses från Balnagown Croft - är en av de bäst bevarade galleried piktiska brochs i landet.Bevis på tidigare yrke var upptäckta vid Balnagown när en neolitiska sten axe-huvud hittades från 3500 f.Kr.

I Lismore Parish Church (även känd som katedralen i öarna) byggs från delar av öns ursprungliga katedralen som brändes under reformationen.Kyrkogården har några vackra medeltida gravstenar och sägs vara gravplats i Saint Moluag som uppnåddes i Lismore från Irland i 561 e.Kr.och ställa in vad som blev ett viktigt klosterliv centrum.

Trots dess tillgänglighet kommer du känna när du steg av färjan som är du framme i en annan värld.Det finns en omedelbar känsla av lugn, med "got away". När färjetrafiken avvikit, finns det lite ljud men av fåglar.Luften är ren och berusande!

 


Bästa tillgängliga i Lismore färja biljett prisgaranti

Bästa i Lismore Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Caledonian MacBrayne (CalMacs) Ferry passagerare och car ferries biljettpriset till och från i Lismore.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda i Lismore färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande i Lismore färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka i Lismore Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-i Lismore Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande i Lismore färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från i Lismore vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive i Lismore och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här