Livorno Ferry

Livorno passagerare och bilfärjor

Livorno passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Livorno till mest, Bastia, Golfo Aranci, Olbia, Palermo, Tanger Med Termini Imerese och Valencia.

Jämför alla tillgängliga Livorno färja biljettpriser i realtid och boka de billigaste tillgängliga Livorno bil och passagerarfartyg Färjebiljetter segling till och från Livorno, mest, Bastia, Golfo Aranci, Olbia, Palermo, Tanger Med Termini Imerese och Valencia med Grimaldi linjer, Corsica Ferries, Moby eller Grandi Navi Ferry Line färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Livorno Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Livorno färjor
Biljett priser & bokning


Boken Livorno Färjebiljetter
med Grimaldi linjer, Corsica Ferries, Moby eller Grandi Navi Ferry Line för färjor segling från Livorno till mest, Bastia, Golfo Aranci, Olbia, Palermo, Tanger Med, Termini Imerese och Valencia online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Livorno passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Livorno biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Livorno

Port Livorno är en av de största italienska kusthamnarna och en av de största hamnarna i Tyrrenska havet avrinningsområde.Hamnen är också en viktig arbetsgivare i området, med mer än 15 000 anställda som tillhandahåller tjänster för mer än 7 500 fartyg varje år.

Livorno en upptagen port och staden ligger på en serie av breda kanalerna ger det en atmosfär som är unikt i Toscana.Den har en stor livsmedelsmarknaden och vissa utmärkt fisk restauranger och trots omfattande krigsskador, fortfarande behåller många fascinerande punkter av intresse som tillsammans räkna om stadens fyra - hundra år av historia.

De omkringliggande provinsen Livorno, sträcker sig söderut, erbjuder en blandning av välutrustade seaside resorts och fantastiska vilda sandstränder.Bort från kusten är gentle kuperade landskapet prickade med många små städer och byar av stor charm.

Människorna i Livorno är berömd i hela Italien för deras snarare upproriska och även anarkistisk karaktär."Komma till Livorno och göra som du vill" går det att säga, och det finns verkligen ett element av sanning i detta.

Livorno färjor

Livorno , den toskanska gateway till Medelhavet, korsas av kanaler och ligger vid havet.

Planerad som en perfekt stad på 1500-talet, avslöjar Livorno sin historia genom sina distrikt kännetecknas av Cappelle kanaler, som är fortfarande farbara, och via porten, förbises av tornen och fästningar, leder till stadens centrum.

Kring mitten av 1800-talet medverkade de första bad anläggningarna i Italien i Livorno.Denna tradition fortsätter tack vare stadens badvatten anläggningar, gästvänliga och välkomnande, belägen längs den shoreline promenade som sträcker sig många kilometer bland imponerande 1800-tals byggnader, villor i Liberty-stil och den gröna vegetationen: tall träd, tamarisks och oleanders.

Det finns många platser av intresse vid havet, såsom: Naval Academy, en prestigefyllda utbildning skola för officerare i den italienska flottan grundades 1881, staden Aquarium, Natural History museum om Medelhavet, Caprilli racecourse, ett hundratal - år-gamla inställningen för viktiga horse racing säsongerna, och Terrazza Mascagni, som erbjuder en underbar utsikt över några av öarna i ögruppen toskanska: Elba, Capraia och Gorgona, så långt som Corsica.

Precis utanför Livorno stå rosafärgad sten klipporna Calafuria och Romito över ett fantastiskt kristallklart hav.

När florentinska Medici linjalerna upprättas först staden under det sena 1500-talet, passerat de en seried av lagar som kallas den "Leggi Livornine" bjuder in personer från någon ras, religion eller bakgrunden att komma och fylla sina nyligen byggda hamnen-sida stan, även erbjuda immunitet mot dem med en tvivelaktig förflutna.Så det är knappast förvånande att den resulterande befolkningen var varierat och färgstark, som innehåller en uppsjö av kulturer, språk och handel.

Dagens Livornese är en uppfinningsrik människor, används för att komma tider.De är kända för sitt vanvördiga sinne för humor, deras fastställs tillbaka till karaktär och sin kärlek till livet i allmänhet.Till skillnad från andra toskanska städer är Livorno en plats där ingen verkligen själ om du inte vet ditt Michelangelos från din Leonardos.Även om staden inte vill för kulturella omgivningar, kan du anta en mer avslappnad takt och njuta av sol och livsmedel samt!

Detta hörn av Toscana, mellan Livorno och Piombino, kallas den etruskiska kusten.

Vackra stränder och den gröna Medelhavet ma-quis, söder om Livorno, är landskap som har endast delvis manipulerats av människan, men som behålla freden och den skönheten som också stimulerar nöjet av kunskap.Det finns skyddade livsmiljöer i oaser, vilda kvinnojourer, parker och reserver som ger husrum till roe och fallow hjort, grävlingar och porcupines, falcons och flamingos.

Det finns kullar som omfattas i woods och utmärkts av medeltida citadels, frestande klyftor förbises av fiske byar.Detta är ett land som aldrig upphör att förvåna.Och som ger idéer för alternativa helgdagar i utomhus, på de seafloors som befolkas av en stor mängd fisk, i haven plöjs ner av delfiner och stripe-delfiner, i de gamla stadskärnorna många monument och i platser som har markerats viktigt kapitel i vår historia och poesi: avenue av cypresser som inspirerade Giosue Carducci, vinnare av Nobelpriset i 1906 och den största italienska poeten av sekelskiftet, utgör förhållningssättet till Bolgheri.

 


Bästa tillgängliga Livorno färja biljett prisgaranti

Bästa Livorno Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Grimaldi linjer, Corsica Ferries, Moby eller Grandi Navi Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Livorno.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Livorno färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Livorno färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Livorno Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Livorno Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Livorno färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Livorno på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Livorno och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här