Lixuria (Kefalonia) Ferry

Lixuria passagerare och bilfärjor

Lixuria passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Lixuria till Killini.

Jämför alla tillgängliga Lixuria färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Lixuria bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Lixuria, Killini med joniska Ferry Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Lixuria Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Lixuria (Kefalonia) färjor
Biljett priser & bokning


Boken Lixuria (Kefalonia) Färjebiljetter
med joniska Ferry Line för färjor segling från Lixuria till Killini online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Lixuria passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Lixuria färja biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Lixuria / Kefalonia 

Kefalonia  är en av de mest populära destinationerna av Joniska öarna och den största ön i gruppen ligger mellan Lefkas och Zakynthos.

Kefalonia ligger på västkusten av Grekland, och har ett milt klimat tillsammans med utmärkta stränder.

Ön Kefalonia har undgått massturismen och nyligen användes till filmen Captain Corelli's Mandolin, som i krig-tid Kefalonia.Filmen, med Nikolas Cage, blev en succé och det Kefalonia fast på "måste besöka" listan över destinationer

Den grekiska ön har många underbara stränder med fin sand och turkos, bleach-liknande, vatten som är specifika för ön.

Andra av dess många skönheter är dess pittoreska byar, dess nationalpark på sin högsta berg (Mount Ainos) på som en sällsynt växelkontor fir skog växer och fantastiskt landskap.Detta avsnitt har allt om ön.

Lixuria Ferry Marina

Kefalonia är en stor ö med skiftande och dramatiska landskap.Ön har många underbara bukter och vikar som bidrar till att skapa sin ovanliga form.Den norra steniga kusten har små och rena, pebble stränder medan de på den södra Medelhavskusten är långa och sandig.Kefalonia väntar på bara att utforskas och med en bra vägnätet ön är idealisk för körning.För dem som föredrar ett långsammare tempo, är Kefalonia en stor ö för vandring, Cykling och ridning.Med de grekiska öarna i Lefkas Zante och Ithaca Stäng av, kan du ta en färja, motor-båt eller yacht att utforska de joniska stränderna.Eller du kanske bara vill varva ner?Kefalonias fantastiska stränder väntar.

Kefalonia är den största av de Joniska öarna och kapacitetskostnaden skiljer sig markant från resten.Stoltserar när röstade 10 i världen sceniska skönhet league, Kefalonia med några av de bästa stränderna för de grekiska öarna.Det är en ö att undersökas.Först måste på listan vara Kefalonia grottor.Grottor har stannat sval under tusentals år som det har tagit för att bilda flerfärgade stalaktiter och stalagmiter som fyller i hålor.

Kefalonia är mer bergigt än alla andra joniska ö med Mount Ainos i söder med sin högsta topp - Megalos Soros - som når upp till 1626 meter.Mount Ainos täcks av en mycket sällsynta arter av fir tree (Abies Cephalonensis). Läs mer i avsnittet Kefalonia Flora och Fauna.

Kefalonia har många underbara bukter och vikar att skapa dess ovanliga form och den klippiga kusten har små och rena, pebble och sandy stränder.På den nordöstra kusten av ön ligger Myrtos Bay med dess fantastiska vita sand och pebble beach och oerhört djupa aquamarine havet.Här är byn Assos synlig - en liten hamlet nästan vid basen av en halvö kröns av ett införande av venetianskt fästning.Ytterligare behåller nord byn Fiscardo sin venetiansk stil med en vacker hamn kantas av fiske caiques, lyxjakter och dagliga kryssare.Sydkusten har några fler underbara stränder som gynnas av marina sköldpaddor som noga övervakas av en lokal turtle skydd grupp.

Det finns så många olika sätt av stavning Kefalonia: Cephalonia, Cephallonia, Kefallini, Kefallinia.Vissa anser att ön Kefalonia namngavs efter den mytologiska figuren Procris medan andra säga den härstammar från grekiska arbetar för huvud, "kephalos" som ön är den största av jonierna och är deras naturliga chef eller ledare.Många lokala familjer av Kefalonia efternamn slutar på "atos" och nästan alla gemenskapens i Kefalonia har ett namn som slutar på "ata" 

 


Bästa tillgängliga Lixuria färja biljett prisgaranti

Bästa Lixuria / Kefalonia Ferry biljettpriset garanti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av joniska Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Lixuria.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Lixuria färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Lixuria färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Lixuria Färjebiljetter bil- och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Lixuria Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Lixuria färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Lixuria vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Lixuria och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här