Lochboisdale Ferry

Lochboisdale passagerare och bilfärjor

Lochboisdale passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Lochboisdale till Castlebay och Oban.

Jämför alla tillgängliga Lochboisdale färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Lochboisdale bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Lochboisdale, Castlebay och Oban med Caledonian Mac helt (CalMacs) färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Lochboisdale Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Lochboisdale färjor
Biljett priser & bokning


Boken Lochboisdale Färjebiljetter
med Caledonian Mac helt (CalMacs) för fartyg som seglar från Lochboisdale till Castlebay och Oban online i förväg för att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Lochboisdale passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Lochboisdale färja biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Lochboisdale

Lochboisdale  (eller Loch Baghasdail) är byggd på en udde projicera in väl skyddad Loch Baghasdail.Det är mest känd som terminus av färjan till Castlebay på Barra och till Oban, och därmed är den viktigaste gateway till South Uist.

Lite verkar har hänt här tills sill boom under senare hälften av 1800-talet, när den utvecklades som en viktig fiske station.Kanske den mest betydande utvecklingen var att bygga en ångfartyg PIR 1880, och två år senare den följdes av Lochboisdale Hotel, imponerande placeras på en sluttning med utsikt över hamnen och loch.

Byn sig långsamt utvecklats till vad du ser idag.Uppdraget kyrkan med utsikt över hamnen byggdes 1905 och har nyligen genomgått en stor renovering.

Lochboisdale färjor

Precis som Lochmaddy på North Uist ligger Lochboisdale på en smal udde, från där färjor bedriva vågor till Oban, Barra och Tiree.Det finns några enkla möjligheter att dra nytta av innan du head off, precis som en bank, även om den närmaste stormarknaden är tre kilometer bort.

Kända bosatt i området på 1930-talet var Margaret Fay Shaw, amerikansk författare och musikforskare som gjorde mycket för att spela in låtar och folklore i South Uist.Genom 1950-talet hade Daliburgh, väster om Lochboisdale, förvärvade en skola, ett sjukhus och South Uist största kraftverk, kör på diesel.

Av 1953 ångfartyg ansluten Lochboisdale med Oban, Castlebay, Mallaig och Lochmaddy i North Uist: uppgift att landtransporter i Uists var det svårt.Även om Lochmaddy i North Uist serverades Ferries kan utföra fordon från 1963, hade Lochboisdale att fortsätta med ett ångfartyg tjänsten fram till ankomsten av RO, RO-MV Iona 1974.Dag tillhandahålls Oban-Castlebay-Lochboisdale-tjänsten av MV råkar och MV Herren av öarna.

Dagens Lochboisdale är mycket fokuserade på sin färja terminus.Under de senaste åren har varit omkonstrueras byggnaderna med utsikt över hamnen och presenterar nu en attraktiv vit-harled ansikte för världen.I närheten är nya Tourist Information Centre och en bank.

Om du ankommer till eller avgår från havet (och de flesta besökare till Lochboisdale gör ena eller det andra) hålla en titt ut på södra sidan av Loch Baghasdail mun för ön av Calvay eller Calbhaigh.Det är hem till en automatisk fyr och resterna av Caisteal Calvay, ett slott som går tillbaka ända till 1200s.Detta var en av Bonnie Prince Charlie (många) dölja platser i 1746, men slottet var redan en ruin då.Men en gång kommit till genom en causeway, är ön nu endast nås med båt.

 


Bästa tillgängliga Lochboisdale färja biljett prisgaranti

Bästa Lochboisdale färja biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Caledonian Mac helt (CalMacs) passagerare och car ferries biljettpriset till och från Lochboisdale.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Lochboisdale färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Lochboisdale färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Lochboisdale Färjebiljetter bil- och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Lochboisdale Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Lochboisdale färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Lochboisdale vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Lochboisdale och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här