Lochmaddy Ferry

Lochmaddy passagerare och bilfärjor

Lochmaddy passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som seglar från Lochmaddy till Uig på Skye.

Jämför alla tillgängliga Lochmaddy färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Lochmaddy bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Lochmaddy, Uig på Skye med Caledonian Mac helt (CalMacs) ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Lochmaddy Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Lochmaddy färjor
Biljett priser & bokning


Boken Lochmaddy Färjebiljetter
med Caledonian Mac helt (CalMacs) för fartyg som seglar från Lochmaddy till Uig på Skye online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Lochmaddy passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Lochmaddy färja biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Lochmaddy

Lochmaddy är en färja hamn på ön North Uist i Yttre Hebriderna och byn huvudstaden och den största bosättningen på ön North Uist.

Det är också terminus för färjan till Uig på Skye, som ger den kortaste länken till Uists från fastlandet Skottland.Lochmaddy har en lång historia.Det ursprungliga namnet på området var Cearsabhagh eller Kersivay, förmodligen gett nordisk invånare upp till 1000 år sedan som en beskrivning av komplexa form av bukten.

Av 1600-talet var Loch nam Madadh namn i användning, en hänvisning till the rocks i ingången till loch formad som hundar eller vargar huvuden (madadh på gaeliska). Möjligen den första hänvisningen till det skriftligen var ett betänkande av loch används som bas för pirater 1616.

Byn kan du utforska till fots, även om det är en ganska spridda lösning och ofta en direkt rutt från a till b inte är möjligt på grund av kustlinjen.

Lochmaddy Ferry Terminal

Det fanns en kajplats vid Lochmaddy av 1703 och 1802 en fiskeby byggdes här för att dra fördel av den rikliga sill i närliggande vatten.Lochmaddy tog rollen som North Uist terminus för ångfartyg från Uig, 1834 en roll utvecklas ytterligare med ankomsten av första fordonet färjorna 1963.1985 Infördes en roll-on / roll-off-tjänst, och från 1989 en söndag tjänsten startats på Uig-Lochmaddy ben av tjänsten, trots vissa lokala motstånd.

Fram till 1996 Lochmaddy färja länkar till som Uig på Skye och Tarbert på Harris det enda sättet att transportera fordon mellan de två viktigaste delarna av västra öarna.Sedan tillkomsten av ljudet av Harris färjan denna roll har försvunnit, men de flesta trafik kommer rubrik söderut från den södra terminus av ljudet av Harris färjan på Berneray via Lochmaddy ändå.

Ett värdshus som kallas Taigh Chearsabhagh byggdes Lochmaddy 1741 av en lokal handlare.Taigh Chearsabhagh konverterades senare till ett hus innan, 1995, från konvertering som en imponerande Museum och Arts Centre.

Ett värdshus som kallas Taigh Chearsabhagh byggdes Lochmaddy 1741 av en lokal handlare.Taigh Chearsabhagh konverterades senare till ett hus innan, 1995, från konvertering som en imponerande Museum och Arts Centre.

Lochmaddy Hotel byggdes 1864 att rymma besökare kommer av ångfartyg till fisk eller skjuta och samtidigt hotellet ägs 29 båtar på dess olika fiske sjöar.Det värd idag fortfarande fiskare och andra besöker North Uist dess 15 rum.En mycket senare ankomst på scenen i Lochmaddy är utmärkta Tigh Dearg hotell.Namnet kommer från gaeliska för red house: och anledningen är uppenbar när du ser hotellet.Tigh Dearg erbjuder ytterst bekväm logi och superb mat.

Nära till Lochmaddy hotellet och färjan är terminus Tourist Information Centre, medan tillbaka mot huvuddelen av byn är vad som måste vara en av de bästa placerade bankerna i Skottland.Lochmaddy erbjuder också budgeten resenärer vandrarhem boende i Uist utomhus centrum.

Lochmaddy är hem för ett antal slående byggnader utöver Lochmaddy Hotel, Tigh Dearg hotell och Taigh Chearsabhagh.Kyrkan byggdes 1891, medan Sheriff Court daterar sig till 1875.Sjukhuset, något bort från resten av byn, ursprungligen byggdes som en dålig 1882, men stängda under 2001.

 


Bästa tillgängliga Lochmaddy färja biljett prisgaranti

Bästa Lochmaddy färja biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Caledonian Mac helt (CalMacs) passagerare och car ferries biljettpriset till och från Lochmaddy.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Lochmaddy färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Lochmaddy färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Lochmaddy Färjebiljetter bil- och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Lochmaddy Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Lochmaddy färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Lochmaddy vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Lochmaddy och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här