Losinj Ferry

Losinj passagerare och bilfärjor

Losinj passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Losinj till Venedig.

Jämför alla tillgängliga Losinj färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Losinj bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Losinj, Venedig med Venezia Ferry Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Losinj Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Losinj färjor
Biljett priser & bokning


Boken Losinj Färjebiljetter
Venezia Ferry rad färjor segling från Losinj till Venedig online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Losinj passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Losinj biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Losinj

Ön Losinj  är en integrerad del av öarna Cres-Losinj kluster.

Lošinj klustret innehåller, förutom Losinj, öarna Unije, Ilovik, Susak och Vele Srakane liksom många andra små öar, som under sommarmånaderna utgör en verklig fristad för romantics och dem som vill njuta av vackra stränder och solsken.

Hela kusten praktiskt taget surr med mycket attraktiv bäckar och stränder.Mali Losinj är den största resmål på ön med också den största hamnen.Det ligger höger längst ned i bukten.

Tidigare var samma ön Cres och Losinj, men sedan mannen gjort canal vid Osor misslyckades ön delas i två delar och är nu ansluten via en brygga.Cres-Losinj kallades en gång Apsyrtides under romartiden, namnet är kopplad till den mystiska hjälten Apsyrtu.

Losinj Ferry Port

Veli Losinj en liten seaside stad är belägen i den södra delen av ön Lošinj i Kvarner bukten.Det är vackra gamla sten hus, omgiven av parker och exotisk växtlighet, tala om stadens rika sjöfarten traditionen.Tack vare dess gynnsamma klimatförhållanden har Veli Losinj länge varit en välkänd hälsa utväg.

Det finns så många möjligheter till härliga sola och bada.Du kan även se den så kallade "bra" delfin, permanent bosatt i havet här.Områdets milt klimat, dess kristallklara havet, gröna tallar och Medelhavet vegetation, tillhandahåller idealiska förhållanden för den totala avkoppling för kropp och själ och locka till sig ett stort antal turister.Dess långa turist tradition och den gästfrihet som erbjuds av den lokala befolkningen, möjliggöra avkoppling och njuta av din semester i en romantisk atmosfär.

En av de mer populära kroatiska öar, Losinj är berömd för sin frodiga gröna vegetationen.Liksom Cres var denna ö också under det venetianska styret till 1797, även om det överskuggades av sin granne.När det blev en viktig bas för varvsindustrin, och var redan blivit populär för turismen ökade den till mer framträdande under det österrikisk-ungerska styret.

Den huvudsakliga resort är stad i Mali Losinj, vars hamn sägs vara den vackraste i hela Adriatiska havet.Turistområde är centrerad kring Cikat bay, som är känd för sina stränder och bra vindsurfing.Staden Veli Losinj är tystare och det finns enkel åtkomst till den från Mali Losinj.

Cres-Losinj arkipelagen är en av de märkligaste öarna Susak.Ön har en liten befolkning på mindre än 200 som talar deras egen dialekt, som inte lätt kan förstås av andra kroater.Det är också tydliga eftersom kvinnorna ofta klä i en färgstark kostym, bestående av en kort, flerfärgande klänning, vit blus och röda leggings.

Det finns dagliga färjor från Rijeka till Mali Losinj (restid 4 timmar), och även mellan Mali Losinj och omgivande öar.Finns på Jadrolinija webbplats för detaljer.Det finns också en bro som ansluter den närbelägna ön Cres till Losinj - kanalen det är bara 11 m bred!

Under juli och augusti är en katamaran tjänst från Venedig (med ett stopp vid Pula) - kör av Venezia linjer.

Det finns dagliga bussar från Zagreb till Mali Losinj & Veli Losinj, med en restid på ca 6 timmar.Finns på Autotrans webbplats om tidtabeller.

Det finns ett antal Hotell (1-4 star) i Mali Losinj, Veli Losinj och Nerezine.Det finns också privata boende.Se våra boende på Losinj avsnitt för mer.

Turistbyrån i Mali Losinj är Riva losinjskih kapetana 29, 51550 Mali Losinj, Tel/Fax: 051 231 884 eller 051 231 547 E-mail: tzg-mali-losinj@ri.hinet.hr 

 


Bästa tillgängliga Losinj färja biljett prisgaranti

Bästa Losinj Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Venezia Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Losinj.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Losinj färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Losinj färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Losinj Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Losinj Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Losinj färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Losinj vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Losinj och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här