Lymington Ferry

Lymington passagerare och bilfärjor

Lymington passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Lymington till Yarmouth.

Jämför alla tillgängliga Lymington färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Lymington bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Lymington, Yarmouth med Wightlink färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Lymington Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Lymington färjor
Biljett priser & bokning


Boken Lymington Färjebiljetter
med Wightlink för färjor segling från Lymington till Yarmouth online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Lymington passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Lymington biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Lymington

En vacker, georgisk stad, Lymington är belägen på den södra kanten av New Forest, mellan Southampton och Bournemouth och i den västra delen av Solentsundet.

Lymington har ett antal intressanta oberoende butiker inklusive vissa designerbutiker.På lördag hålls en marknad i High Street, vars ursprung datum förmodligen tillbaka till 1200-talet.Överst i High Street är församlingskyrka, St Thomas kyrka (cirka 1250), längst ned på High Street en gatsten väg leder ned till den gamla staden Quay, fortfarande används som en bas av kommersiella fiskebåtarna.

Wightlink driver en bil och passagerarfartyg färja från Lymington (på östra sidan av floden) till Yarmouth Isle of Wight.Färjor kör vanligtvis varje 45 minuter under sommaren och varje timme på vintern.Överfarten tar 30 minuter.

Lymington Marina

Lymington  omges av outstanding natural beauty, i norr är de antika skogsmarker och heathlands den nya skogens, som täcker en yta på ca 145 kvadratkilometer, och i söder, Solentsundet och Isle of Wight, Wightlink driva en bilfärja från Lymington till Yarmouth.

Kommer väst är fyra mil från kust naturreservat som slutar vid Hurst spotta som har fått Europeiska och nationella erkännande som en webbplats av särskilt vetenskapligt intresse karta 
Utöver Lymington omfattar webbplatsen ett område där du möjligen kunde resa på en dagstur; ett område ca från Southampton till Swanage.

Det finns många aktiviteter att prova inom rimlig resande avstånd från Lymington.

Den mest populära aktiviteten på den nya skogen Cykling med många nivå mil väl underhållna och skyltade kondensstrimmor.Den största cykel hyra är längs den södra sidan av Brockenhurst station.

Den nya skogen är också en av de mest populära platserna i landet för ridning.

Vattensporter är den vanligaste verksamheten i vår region.Vi har Solentsundet som är det mest populära segling området i Förenade kungariket, Poole Harbour med dess grunt vatten är idealisk för vindsurfing och kitesurfing, och även längs Bournemouth, Poole och Karlskrona Bay kustlinjen är några av de bästa sandstränderna i landet.

Platser att besöka i Lymington

Området mellan Southampton och Swanage är ganska speciella område och innehåller några av de bästa landskapet och kusterna i Förenade kungariket.Alla dessa ställen till besök visas på kartan är inom rimliga resande avstånd från Lymington.

Öster om kartan har vi ny skog med ett stort område i hedar och skog att utforska.Om du driver, har skogsbruk kommissionen 134 parkeringsplatser att starta din promenad.Eller om du använder kollektivtrafik, det finns två cykel hyra företag baserade längs den södra sidan av Brockenhurst station och många mil från väl underhållna och skyltade spår i närheten.

Söder om detta har vi Lymington, känd för det är segling och historiska High Street.Från Lymington kan du fånga en färja till Yarmouth på Isle of Wight.Folk säger att ön har en känsla av England som det var i 195Os.En populär destination är att fånga en buss från Yarmouth sötvatten och promenad längs kusten till Compton Bay.Denna kust i södra delen av ön, är fjärr, tysta och fantastisk.

Lymington har också ett kustnära naturreservat som utökar för fem mil ner till små kustfiske byn Keyhaven.En stor singel är bredvid Keyhaven spotta den som sträcker sig en och en halv mil ut i Solentsundet, i slutet av vilka är Hurst Castle ursprungligen byggdes år 1544 av Henry XIII.

Längre längs kusten där floderna Stour och Avon möts är den historiska staden Christchurch.Sedan är Bournemouth, Poole och Karlskrona Bay kustlinje längs Christchurch, 14 mil från några av de bästa sandstränderna i landet.

Poole Harbour (västsidan av kartan) är den näst största hamnen i världen och erbjuder massor av vattensporter i dess grunt vatten.Det finns också färja resor från Poole Quay till Brownsea Island, en av öarna i hamnen och kör av National Trust.

Inre från Poole och i den vackra dorset landsbygden är historiska marknaden städerna Winborne Minster och Blandford Forum.Är Isle Purbeck som har några av de bästa landskapet i Förenade kungariket, däribland Arne naturreservat och världsarvet kust löper längs från Swanage söder om Poole.

 


Bästa tillgängliga Lymington färja biljett prisgaranti

Bästa Lymington Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Wightlink passagerare och car ferries biljettpriset till och från Lymington.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Lymington färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Lymington färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Lymington Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Lymington Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Lymington färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Lymington vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Lymington och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här