Mahon Ferry

Mahon passagerare och bilfärjor

Mahon passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Mahon Alcudia, mest, Palma Mallorca och Valencia.

Jämför alla tillgängliga Mahon färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Mahon bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Mahon, Alcudia, mest, Palma Mallorca och Valencia med Balearia eller Acciona Ferry Line färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Mahon Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Mahon färjor
Biljett priser & bokning


Boken Mahon Färjebiljetter
med Balearia eller Acciona Ferry Line för färjor segling från Mahon till Alcudia, mest Palma Mallorca och Valencia online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Mahon passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Mahon biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Mahon

Mahon har varit huvudstad i Menorca, eftersom britterna flyttat det från Ciutadella 1721.Anledningen att hamnen vid 5 km lång, är över 1 km vid dess bredaste och 15-30 m djup det en av de största naturliga hamnarna i världen.

Detta i kombination med sitt läge i Medelhavet, har gjort det ett strategiskt fäste för många nationer genom historien.
Porten själv är avkopplande dag och surr om natten.Barer och restauranger längs den babord come alive på natten är det lätt att tillbringa många timmar nere i hamnen, titta på fartygen, beundra vyn åtnjuter gästfrihet av restaurangerna eller satt bara med i atmosfären.

Själva staden har massor att erbjuda besökaren.De flesta av shoppingen är längs fotgängare gator med underbara tårta butiker, swish boutiquer, läder, keramik och färsk fisk och livsmedel på marknaderna.

Stadens marknaden nu bor i en byggnad som ursprungligen var ett kloster, byggdes 1751 som har återställts vackert på sistone och är en plats för musikaliska evenemang under hela året.Byggdes underground under byggnaden marknaden är en stor Spar stormarknad som är väl lagras och är mycket konkurrenskraftiga pris klokt så om din i staden är det värt att utkräva och lagerhålla.

Mahon Ferry Port

Med smala gatorna att utforska, trevlig skumma fyrkanter med välkomna trottoar kaféer och shopping som sträcker sig från två gånger hämtningar per marknaden till de dyra designerbutiker.Mao är ett måste vid varje besök till Menorca.

Det finns många historiska byggnader, den äldsta som Arch de San Roque endast resterna av vad som en gång var muren som omges staden, den gamla vägen till Alaior passerade genom denna gateway.Ligger lite sätt denna väg är Stadshuset, ett typiskt Menorcan byggnad.byggdes 1631 och återställs runt 1780's, har det fortfarande klockan ges till Menorcan av den engelska guvernören, Richard Kane.Inuti finns finns ett galleri med tavlor av kända Menorcan.

Även i denna ruta är i kyrkan Santa Maria som byggdes mellan 1748 och 1772 och är hem för en stor orgel med över 3000 rör.Bakom detta ligger i mitten ett monument har varit restes till minne av kung Alfons III som erövrade Menorca från muslimerna i 1287 Conquesta de la Plaza.Anmärkning i torget är också ett bibliotek inrymt i ett 1700-talet mansion kallas Casa de Cultura.

Mahon har tre årliga festligheter.Det är väl värt kommer att något som spanska verkligen hur till part och är mycket välkomna till turister som vill ansluta sig till.Först är i mars och April under heliga veckan finns det högtidliga folkfester i staden och andra byar.Andra är i februari där det finns en sträng av karnevaler i flera städer i hela Menorca under veckan före fastan.Tredje är från 7 till 9: e September fiesta de la Mare de Deu de Gracia.

Punta Prima stranden ligger mycket nära Mahon och har fin vit sand på ena sidan och stenar till den andra.Faciliteterna inkluderar pedaloes, Vindsurfing, och segling utrustning finns att hyra och parkering.Es Grau stranden ligger också nära Mahon.ES Grau är en sandstrand som omges av sanddyner och tallar med en färskvatten sjö.Beläget på nationalpark nära en pittoreska spanska FISKEBY.Lokala faciliteter inkluderar restauranger, barer och butiker.

Småbåtshamnen i Mahon är den största ön heter det Ribera del Puerto.Det har 332 Kojor och faciliteter såsom dricksvatten, elektricitet, 50tm åker Hiss, 50tm kran, underhåll och reparationer, 24 hr säkerhet, vädertjänst, sjöfart kanalen, omklädningsrum, bar, restaurang, stormarknad, Tvättservice och en bank i närheten.

Club de Golf Son Parc Golfbana ligger i Mahon.Det ritades av Dave Thomas, och är belägen nära till havet, omgiven av barrträd, och hem för många påfåglar.Det är en ganska kort och även kurs, svårare för gröna, men vinden kan lägga till utmaningar på varje hål.

 


Bästa tillgängliga Mahon färja biljett prisgaranti

Bästa Mahon Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Balearia eller Acciona Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Mahon.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Mahon färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Mahon färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Mahon Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Mahon Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Mahon färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Mahon vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Mahon och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här