Malaga Ferry

Malaga passagerare och bilfärjor

Malaga passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Malaga till Melilla.

Jämför alla tillgängliga Malaga färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Malaga bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Malaga, Melilla med Acciona Ferry Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Malaga Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Malaga färjor
Biljett priser & bokning


Boken Malaga Färjebiljetter
Acciona Ferry rad färjor segling från Malaga till Melilla online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Malaga passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Malaga biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Malaga

Malaga , huvudstad i Costa del Sol ligger på den södra kusten av Spanien, och sin populära orterna längs soliga kust är ett av de favorit resmål över hela världen.

Detta mål kombinerar utmärkt infrastruktur och närhet till en stor majoritet av europeiska städer med ett milt klimat under hela året och 160 km stränder längs orterna Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola, Marbella eller till lyxiga Puerto Banus.

På Solkusten kan vi hitta ett utmärkt utbud av fritidsaktiviteter och idrott; Golf entusiaster kan njuta av i detta område över 30 enastående golfbanor, anledningen till Solkusten är även känd som Costa del Golf.

Dessutom finns det ett brett spektrum av nöjesparker och vatten Parker för hela familjen, parker och offentliga trädgårdar samt ett par kilometer från kusten det vackra landskap och vita byar i Andalusien.Det är naturligtvis också en livliga nattliv, särskilt i Malaga city, Torremolinos, Benalmadena Puerto Marina och Puerto Banus i Marbella.

Malaga Ferry Port på natten

Malaga , en hamnstad på Costa de Sol i Spanien är en viktig turistregion känt för sitt rika arkitektoniska historia, medelhavsköket, viner, stränder och födelseplats för Picasso.Bröllops semester Málaga är inte så lätt som det låter, eftersom det älskar att passera ned så mycket historia och rikedom är upptäckta långsamt.Just därför, vi har sammanställt en komplett Turistguide i Malaga inklusive dess största attraktioner, friluftsaktiviteter, barer, vanliga frågor och innebär att komma runt provinsen.Malaga när en stad av morerna och nu en stad att frossa i dess gastronomi och festligheter är en exceptionell plats på framsidan av jorden.

Topp 10 Malaga landmärken

Alcazaba fästning :
Kung Badis av Zirid dynastin byggdes fästningen Alcazaba 1040 att skydda den kungliga familjen från utanför inkräktare.Beläget på den högsta punkten på backen, är det en av de bäst bevarade Málaga i Spanien.De muslimska härskarna att resa fästningen, synliga kolumner och pelare, används det som återstoden av den romerska teatern ligger intill moriska byggandet.

Castillo de Gibralfaro:
Ruinerna av Gibralfaro slottet ligger på sluttningarna av Malaga kulle med utsikt över staden och Medelhavet.Ett moriska slott av ett okänt ursprung, Yusuf jag av kungariket Granada byggt det under perioden feniciska-Punic.Namnet på slottet härstammar från det arabiska ordet Yabal (Hill) och en annan grekiska ordet Faruh (fyr). Namnet Gibralfaro betyder fyr hill.

Katedralen i Malaga:
Mellan 1500-till 1800-talet planerade Diego Siloe Malaga katedralen också känd som Catedral de la Encarnación på platsen för en moské, som representerade åtta århundraden av muslimska makt.Men byggandet av katedralen fortsatte fram till 1700-talet, det är fortfarande oavslutade som den viktigaste fasaden och södra tornet är ofullständiga.Tillsammans med fantastiska skulpturer och sällsynta antik arkitektur hus katedralen också eget museum.

Romerska teatern (Teatro Romano):
Romerska teatern som hör till första århundradet f.Kr.ligger intill moriska Alcazaba fästningen.Augustus byggt det som ett medium av underhållning som sysselsätter det tills det tredje århundradet.Senare används morerna resterna av teatern för att konstruera Málaga.År 1951 gått upp för det spanska folket att hitta teatern när den lokala förvaltningen började planera en trädgård vid ingången till medborgarnas Arts Centre.

Plaza de la Merced (Casa Natal de Picasso):
Plaza de la Merced är en stor walking plaza hem till födelseplatsen för den berömde konstnären Pablo Picasso.Kosmopolitiska torget är full av kaféer och tillfälliga utställningar men den främsta attraktionen är Picassos födelseort som omfattar en anläggning för att införliva de målare verk och samlingar ordna samt utställningar och samlingar av andra konstnärer som Frank Rebaxes och Luis Molledo.

Jardines de Pedro Luis Alonso trädgårdar:
En trädgård byggd på Medelhavet rader av arkitekten Guerrero Strachan 1945 Jardines de Pedro Luis Alonso är en av efterkrigstidens historiska trädgårdarna för sig både spanska och franska formatmallar.Det är en av de berömda platserna i Spanien som skildrar den extraordinära botaniska rikedomen i Malaga.

Plaza de Toros de La Malagueta (Malaga tjurfäktning):
Plaza de Toros Malaga eller tjurfäktning i Malaga byggdes 1874 av Joaquín Rucoba är beläget mitt i hjärtat av staden nära Castillo de Gilbralfaro.Arenan ordnar årligen tjurfäktning tävlingar från April varar fram till September månad.Feria de Agosto markerar höjden på säsongen i mitten av augusti när tjurfäktning är en vanlig syn.

CAC - Centro de Arte Contemporaneo:
CAC Malaga byggdes år 2003 med avsikt att stärka och främja intresset för samtida konst.Banbrytande verk av samtida konstnärer få uppvisa sitt arbete här då och då särskilt för älskare av konst som har ett djupt intresse för konst och kultur i Europa.Posten är gratis.

Buenavista Palace (Picasso museum):
Buenavista Palace, adress till Museo Picasso Málaga byggdes på 1500-talet på ruinerna av ett Nasrid palats.Den historiska byggnaden överlämnades till nuvarande Museo Picasso Málaga 2003 till uppvisar verk av Pablo Picasso skänkts av medlemmar av hans familj.Museet myndigheterna har också utsmyckade roll berika stadens kulturliv hjälp av turism.

Playa de La Malagueta strand:
Playa de La Malagueta stranden eller helt enkelt Malaga stranden är en populär strand bland turister och lokalbefolkningen som ligger närmast centrum.Stranden är i själva verket en artificiell tillverkad av sand som importeras på 1600-talet från öknarna i Sahara.Omgiven av många kaféer och restauranger, är det en idealisk plats att sola, slappna av och njuta.

 


Bästa tillgängliga Malaga färja biljett prisgaranti

Bästa Malaga Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Acciona Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Malaga.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Malaga färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Malaga färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Malaga Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Malaga Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Malaga färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Malaga på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Malaga och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här