Mallaig Ferry

Mallaig passagerare och bilfärjor

Mallaig passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Mallaig till Rom, Eigg, Muck och Arisaig.

Jämför alla tillgängliga Mallaig färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Mallaig bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Mallaig, Rom, Eigg, Muck och Arisaig med Caledonian Mac helt Ferry (CalMacs) ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Mallaig Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Mallaig färjor
Biljett priser & bokning


Boken Mallaig Färjebiljetter
med Caledonian Mac helt Ferry (CalMacs) för fartyg som seglar från Mallaig till Rom, Eigg Muck och Arisaig online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Mallaig passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Mallaig biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Mallaig

Mallaig ligger i slutet av den evocatively namngiven "Road to the Isles." Det är också terminus för West Highland Railway från Fort William och fokus för ett nätverk av färjetrafik Skye, de små öarna och halvön Knoydart.

Mallaig  nästan aldrig hänt alls.Av 1890-talet hade vägen till öarna, som hade avslutats vid Arisaig sedan 1812, slutligen straggled norrut till några stugorna här.

Det var järnvägen ankomst 1901 som ledde till utvecklingen av staden.Järnvägen var ursprungligen tänkt att ta en sväng vänster vid Lochailort och avslutas vid en ny fiskehamn planeras på södra stranden av Loch Ailort vid en plats som heter Roshven gård.Men den markägaren på Roshven skulle inte håller termer, och raden West Highland förlängning, eftersom det var vet, kom till en ny fiskehamn i stället utvecklas på Mallaig.

Mallaig är en fascinerande plats.Ta ingen kallelse till dem som fordran är har mycket att erbjuda besökaren.

Mallaig Ferry Terminal

Mallaig  är en fungerande port, och det är porten i stället för turisten som utgör tyngdpunkten i verksamheten i staden.Det är en uppfriskande förändring att hitta en Highland stad som fortfarande har det här alternativet.Men om du har en mjuk plats för havet och för båtar (och om du inte vad du gör i västra Skottland?) Mallaig är en av de mest attraktiva och intressanta platser du ska besöka.

Det fanns en tid när den smala vägen till Mallaig från Morar söder närmade sig över kullen bakom staden och sjönk ned huvudgatan.Detta ändrades 1988 med byggandet av en ny väg hög kvalitet nära till västkusten som tar dig direkt till rondellen vid inloppet till hamnen.

Järnvägsstationen är den första och sista plats som många människor ser i Mallaig, vare sig på tåg som normal drift eller på vanliga utflykter av ångan Gamen bodde från Fort William, säkert ett av de roligaste sätten att uppleva en av världens mest underbara järnvägen resor.

Mallaig är väl sörjt för i platser att bo, alltifrån inkvartering för backpackers rätt genom att snarare fastigheterna alternativ som West Highland Hotel.Det finns också gott om alternativ för dem som vill ha att äta eller dricka, inklusive The Watersedge på piren, som serverar utmärkt kaffe och tilltugg samtidigt också lokala turistinformation tjänster och internet-åtkomst.

Men det är fortfarande sant att ett av huvudskälen till att komma till Mallaig är att fånga en båt.Sedan öppnandet av Skye bron 1995 är Mallaig viktigaste färja terminus för Skye med avgångar till Tyresö, nära toe Sleat halvön.Dessa är oftare på sommaren än på vintern, men fordon transporteras nu under hela året.

Mallaig också är den viktigaste hoppande utanför punkt för dem vill fånga en färja öarna i Rom, Eigg och Muck (även om sommaren avgångar finns också tillgängliga från Arisaig). Och det är från Mallaig att du kan fånga en båt till byn Inverie, på den södra sidan av halvön Knoydart och sägs vara den enda byn i Skottland med någon koppling till vägnätet.

Medan i Mallaig är det värt att undersöka bostäder utveckling byggd på hillside vid Courteachan, på den bortre sidan av hamnen.Detta ger tillbaka några fantastiska vyer över staden, och utanför Eigg, Rom och de små öarna.

 


Bästa tillgängliga Mallaig färja biljett prisgaranti

Bästa Mallaig Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Caledonian Mac helt Ferry (CalMacs) passagerare och car ferries biljettpriset till och från Mallaig.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Mallaig färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Mallaig färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Mallaig Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Mallaig Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Mallaig färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Mallaig vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Mallaig och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här