Malta Ferry

Malta passagerare och bilfärjor

Malta passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Malta till Catania, Salerno, Palermo, Civitavecchia och Genua.

Jämför alla tillgängliga Malta färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Malta bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Malta, Catania, Salerno med Grimaldi Ferry Line eller Grandi Navi Veloci, Civitavecchia, Genua och Palermo ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Malta Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Malta färjor
Biljett priser & bokning


Boken Malta Färjebiljetter
med Grimaldi Ferry Line eller Grandi Navi Veloci för färjor segling från Malta till Catania, Civitavecchia, Genua, Palermo och Salerno online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Malta passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Malta biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Malta

Malta  är ett mikrokosmos av Medelhavet.Några europeiska länder har sådant koncentrerat historia, arkitektur och, ja, stränder i så liten ett område.

Det har varit en eklektisk blandning av influenser och ett namnupprop regenter under århundraden, men att inga tvivel: Malta är inte bara en fiktiv utpost i Italien eller en kvarleva från koloniala Storbritannien.

Även om små, har Malta en stor och rik historia, med bevis för bostad gå tillbaka till den neolitiska tidsåldern (fjärde årtusendet f.Kr.). Landet har några av världens äldsta stående byggnader, neolitiska templen, och dess strategiska läge och goda hamnar mitt i Mediterannean har väckt fenicierna, greker, romare, araber, normander, Crusaders, fransmännen och slutligen britterna, med den koloniala perioden varar fram till 1964.

Malta har mycket att erbjuda, så om dess havet och sand, eller historia som du efter, hittar du det mer än uppfyller.

Malta färjor

Malta har verkligen förtjänat ett rykte mer som ett stort paket semestermål.Den fantastiska medelhavsklimat, betydande belopp soltimmar även under vintermånaderna och tydliga, varma havet är bara några av de saker som lånar till denna marknad.Det finns ett överflöd av logi, särskilt i orterna på den nordöstra kusten, av vilka flesta är rimligt prissatt.Under de senaste åren, regeringen har gjort försök att locka en högre klass av turist och byggandet av fyra och fem stjärnigt hotell återspeglar detta, men det finns fortfarande gott om billiga pris att vara hade.Lägg till stora klimatförändringar och överflöd av boende härliga stränder, dramatiska kustnära landskap och olika vattensporter och fritidsaktiviteter och det blir det tydligt varför Malta är så populärt med paketet affärsresenär.

Malta är inte bara en plats för beach-älskare dock.I själva verket hålla sig endast till havet och sand och du skulle miste om Maltas verkliga höjdpunkter.Det fascinerande och uråldriga förflutna är uppenbart runt du minuten du steg utanför stränder.Mannens omfattande tempel-byggnaden spree lämnade Ggantiji tempel på Gozo, de äldsta fristående strukturerna på jorden och tilltrasslad HAL som innehåller 3600 år gamla ben bland annat.Ett par dagar av stränderna kommer att ge dig tid för att utforska den livliga gatan i Valletta, den eleganta tankats huvudstaden Mdina, många attraktiva stone-byggde städerna och de underbara byar som visar de tystare sidan i Medelhavsområdet liv.

För så länge historia har rapporterat, har Malta liten nation påtagit sig en betydelse som vida överskrider sin begränsade storlek.Skärgården, alla 315 km 2, är en ren speck i södra Medelhavet och du kan förlåtas för tänker det ingenting annat än en språngbräda mellan Europa och norra Afrika.Men Malta har varit hem för några av de äldsta människotillverkade sten strukturer i världen, och den berömda Knights of Malta bosatte sig här i mitten av 1500-talet och lämnade en betydande äldre.Det serveras som en klocka djurhållare och väktare av Medelhavsområdet handelsvägar, har varit en lansering-pad för Europeiska angriparna och en idyllisk reträtt för rika aristokratin.Dess historia är lång och komplicerad och dess geografi unika och tillsammans dessa har gjort en av de mest lockande öarna i Europa.

Det finns ofta snabba färjor till sicilianska hamnen i Catania (3 timmar) och Pozzallo, Italien (90 minuter), men haven kan vara turbulent med en tung swell om det är blåsigt.Resan tar vanligen runt dubbelt så länge på stora passagerarfartyg fartyg, men biljettpriser är mycket billigare, vilket gör det idealiskt för förare av bilar, lastbilar eller campare.Andra destinationer inkluderar Livorno, Salerno, Rom (Civitavecchia), Palermo, Genua och Tunis.Dock rabatt flygbolag som Ryanair, Windjet och Efly kan vara mer praktiskt och priserna på sina flygningar är ofta jämföras med kostnaden för en båttur.

 


Bästa tillgängliga Malta färja biljett prisgaranti

Bästa Malta Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Grimaldi Ferry Line eller Grandi Navi Veloci passagerare och car ferries biljettpriset till och från Malta.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Malta färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

In the unlikely event you find the same all inclusive Malta ferry ticket cheaper in the brochure of any other tour operator we promise that we will do our best to beat that price or offer you the choice of requesting a refund.To book Malta car and passenger ferry tickets please Klicka här

 

Click Here to contact the Malta Ferries customer care team at ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se you are able to obtain live Malta ferry ticket prices, check availability and book car and passenger ferry tickets to and from Malta at our lowest available ticket price.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive till Malta och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här