Mariehamn Ferry

Mariehamn passagerare och bilfärjor

Mariehamn passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Mariehamn till Helsingfors, Kapellskär, Stockholm, Tallinn och Åbo.

Jämför alla tillgängliga Mariehamn färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Mariehamn bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Mariehamn, Helsingfors, Kapellskär, Stockholm, Tallinn och Turku med Tallink Silja Ferries eller Viking Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Mariehamn Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Mariehamn färjor
Biljett priser & bokning


Boken Mariehamn Färjebiljetter
med Tallink Silja Ferries eller Viking Line för färjor segling från Mariehamn till Helsingfors, Kapellskär, Stockholm, Tallinn och Åbo online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Mariehamn passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Mariehamn biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Mariehamn

Mariehamn är en stor liten stad med dess 11.000 invånare.Stadens centrum har mycket att erbjuda i ett litet utrymme, du är alltid nära shopping, restauranger, kultur och upplevelser.

Mariehamn ligger på en smal halvö mellan två havet vikar och hamnar Västerhamn och Österhamn.Du anländer till Västra hamnen med hjälp av ett av de stora passagerarfärjor från Stockholm, Kapellskär, Helsingfors, Turku eller Tallinn.Detta är också platsen för gäst-hamnen ÅSS om du kommer med egen båt.Du kan också välja den östra hamnen marina, MSF.

För en stad är Mariehamn, service och leverans av restauranger, hotell, barer, museer och butiker, storlek stor.

Mariehamn kallas även "staden tusen Linden träd", hänvisning till Linden träden som linje ett avenue över staden.

Mariehamn Ferry Terminal

Beläget på den största ön i Ålands, ungefär halvvägs mellan finländska fastlandet och Sverige, Mariehamn har kuster på båda sidor, ca tjugo minuter promenad sönder men långt sjövägen rätt runt den söder om ön.

Färja kajplatser i väst och nära dem är nautiska museet och museifartyg, Pommern, en nu unika fyra-master i Clydeside och tidigare användes på den australiska vete som kör.Mellan kusterna ligger i centrum av Mariehamn med många grönområden och trädkantade vägar påminner om Frankrike.

På östra sidan är en fin Gästhamn, Åland församlingen bygga och Ålands Museum.Staden transporter är begränsat men fri och de fem ön linjerna, inte gratis, starta nära biblioteket.Två av dessa går till hamnarna i mellan öarna färjor som är fria att fotgängare.I söder på östra sidan är stadshuset och en park som kopplar till öppna land.

Mariehamn marknaden
Det är knappast möjligt att separera ort från provinsen i din fantasi och en favorit ligger på busslinje 4 vid Kastelholms där det finns inte bara ett fint gammalt slott utan en fri friluftsmuseum, ett fängelse museum och en promenad till de gamla kyrkan Sund.Partcularly natursköna ön av Køkar [uttalas Chirke med e mycket mjuk] används bättre för en natts färd mellan Mariehamn och Åbo, Finland andra stad.Favorit sevärdheter ligger i Mariehamn själv, Pommern, redan nämnt och nära den förhöjda park med panoramautsikt och västkusten kommer syd.

Pommern - nedre däck
Våren blommor på senaste namngivna kusten banan var fantastiska, cowslip, ön blomman med stolta över rum men med visar av viol, trä anemoner, wild pelargonolja och en mängd andra.Senare under säsongen är uppenbarligen orkidéer strålande.Städning av staden och prestigelöshet av dess attraktioner för barn var också ganska imponerande, särskilt en "pirat fartyg som tycktes ha barnet swarm över den.

Kyrkan, Kökar 
Det finns så många sevärdheter att det är svårt att markera just de.Gamla inlägg huset och byn vid Eckero är imponerande.Vi gillade särskilt kyrkan och dess närområde i Kökar.

Mariehamn färjor 

Viking Line och Silja Line fartyg som reser mellan Finland (Helsingfors, Åbo) (5 h till Åbo och 8 h till Helsingfors) och Sverige (Stockholm) (6 h) dockar kort till Mariehamn och Långnäs (i natt) av skatteskäl.Om stopp vid Långnäs, finns det vanligen en buss eller taxi anslutning till Mariehamn, kostar lika mycket som båt biljetten.

Tallink  gör en mellanlandning i Mariehamn på Tallinn - Stockholm rutten, men det inte är tillåtet att använda den här vägen för att gå från Mariehamn till Stockholm.

Birka Cruises körs dagligen från Stockholm, med sin egen terminal i Västra hamnen, inför restaurangen Adlon hotell och pizza.

Stockholm båten är extremt långsam och bör undvikas om resor till och från Stockholm.I stället du bör ta linje 676 bussen från Stockholm östra Station till Norrtälje, sedan 631/631 X till Kapellskär och därifrån en Viking Lines färja till Mariehamn.

Viking, Silja Line och Tallink alla använder samma terminalen i Västra hamnen.Terminalen är öppen 24 h.Biljetter kan köpas när en båt skall lämna.Anläggningar är begränsade.Det finns flera förvaringsskåp, en pengar utbyte maskin (euro-SEK), toaletter och ett tullkontor.Det finns precis utanför, ett café och en restaurang med små kebab.

 


Bästa tillgängliga Mariehamn färja biljett prisgaranti

Bästa Mariehamn Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Tallink Silja Ferries eller Viking Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Mariehamn.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Mariehamn färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Mariehamn färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Mariehamn Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Mariehamn Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Mariehamn färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Mariehamn på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive till Mariehamn och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här