Marseille Ferry

Marseille passagerare och bilfärjor

Marseille passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Marseille till Ajaccio, Alger, Annaba, Bastia, Bejaia, Ile Rousse, Oran, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Sfax, Skikda och Tunis.

Jämför alla tillgängliga Marseille färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Marseille bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Marseille, Ajaccio, Alger, Annaba, Bastia, Bejaia, Ile Rousse, Oran, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Sfax, Skikda och Tunis med SNCM, Algérie Ferries, La Méridionale eller CTN färjelinjer färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Marseille Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Marseille färjor
Biljett priser & bokning


Boken Marseille Färjebiljetter
med SNCM, Algérie Ferries, La Méridionale eller CTN färjelinjer för färjor som trafikerar från Marseille till Ajaccio, Alger, Annaba, Bastia, Bejaia, Ile Rousse, Oran, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Sfax, Skikda och Tunis online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Marseille passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en bok om Marseille färja biljettpriset och din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Marseille

Marseille  är näst mest befolkade staden av Frankrike (och tredje stadsområde) största Medelhavsområdet porten och ekonomiska center i regionen Provence-Alpes-Côte d'Azur.

Med sin terrakotta-delen byggnader som färgen på cracked vete, mogen aprikos och blekt selleri almond utspridda runt mistral-piskade havet, är den sista Marseille med en märkbar och irrepressible energi.

Pulsing till en sensuell södra Europeiska tempo, slår Marseille också på trumman och i angränsande Nordafrika.Dess fusion av kulturer upplevs bäst på sitt thronging gata marknaderna i provensalsk producerar bås, algeriska souk-liknande basarer och färska utanför båten fångster splayed längs den Vieux Port docks vid dess sekelgamla fiskmarknad, sälja bas ingredienser för lokal specialitet fisk gryta, bouillabaisse.

Dess namn bokstavligen översättas till sin matlagning metod: när man kokar (bouillir), lägre värme till en simmer (baisser) – som är kanske ett bra recept för att hantera den upphettat, uppvärmd smältdegel som är Marseille.

Marseille Ferry Port

Marseille en härligt skiftande plats är består av 16 arrondissement eller distrikt och Totalt 111 olika quartiers eller stadsdelar.Var och en är självständig och har sina egna distinkta funktioner.

Le Vieux-Port
Den gamla hamnen är en av de mest kända delarna av Marseille och dess gator kantas av restauranger och caféer.I morgon bedriva fiskestånd sin verksamhet inom fiskmarknaden mittemot båtarna.Det är där Ludvig XIV förtöja sin flotta.Du hittar också gallerier här.Bredvid Cours Estienne d'Orves hittar du rum Thiars, den livligaste del i detta distrikt.Högklassiga restauranger står sida vid sida med turist fällor.Teater National de la Criée är mycket populär.Lite ytterligare kallas, Sacré St Victor lokalt nyckeln till porten.

La Canebière 
Detta är den mest berömda vägen i staden.Längs det kommer du att se shoppingstråk som Rue St Ferréol och Musée de la Mode, Musée de la Marine et de l'Economie och Opéra kommunala.Odéon är rätt i slutet.

Le hamnkvarteren
En promenad genom denna populära distriktet, nära till den gamla hamnen, tar dig runt på provensalska fotgängare gatorna kantas flerfärgad byggnader.Accoules des Clocher la placera des Moulins, la Vieille Charité och la Major är alla rika på historia.

La Joliette
Joliette hamnen finns långa röda tegel byggnader längs motorvägen gångbron.De fyra block av byggnader byggdes på 1800-talet och interiören har renoverats.Musée des Docks Romains diagram i hamnen i Marseille historia.Försök att spendera en kväll på Docks des Suds samt.

La Plaine 
I Marseille är också känd som Place Jean Jaures La Plaine.Stora torget har en marknad på tisdagar, torsdagar och lördagar och en upptagen shoppingområdet vid andra tillfällen.Intilliggande gatorna tillhandahåller ett brett sortiment av restauranger, barer och pubar som besöks av lokalbefolkningen som l'Intermédiaire eller Bar de la Plaine.

Le Cours Julien
Bara längs från La Plaine är le Cours Julien en populär plats för yngre publik på grund av att dess utbud av kaféer, kabaréer och teatrar som Chocolat-Théâtre.För konserter är Espace Julien plats att gå.Vandra runt Antikvitetsbutiker och kläder boutiquer liksom Madame Zaza Marseille.

Castellane
Barer och biografer som César och Prado hålla torget i slutet av Rue de Rome helt upptagen dag och natt.Ange i affärsdistriktet, markeras det också skärningspunkten mellan huvudvägarna som Boulevard Baille och Prado.

Le Prado
Människor kommer till Prado att se de borgerliga byggnader som linje huvudvägen Boulevard Périer och Rue Paradis.Parc Borély och dess slott ger en av Marseilles största öppna platser.Racecourse här är också mycket populär.

Endoume
Lokalbefolkningen är delvis att detta distrikt som domineras av Notre Dame de la Garde.Namnet La Bonne Mère (bokstavligen "de goda modern") kommer från den enorma statyn av Jungfru Maria ovanpå klocktornet.Denna kyrka är också en viktig plats för pilgrimer.

La Corniche
Corniche (kustvägen) vindar längs Medelhavskusten och alla häftigaste villor finns i detta distrikt, som är MAC-Galeries Contemporaines des Musée de Marseille.Det finns massor av bra åsikter men stränderna är mestadels dolda.Palais de Pharo är en bra plats för promenader och Vallon des Auffes är en trevlig överraskning.Var du än är, kan du beundra det öppna havet.

Longchamp
Palais Longchamp är en bra plats att gå för promenader och ta i lite kultur.Du kan också besöka Musée Grobet-Labadie, Musée des Beaux-Arts och Muséum d'Histoire Naturelle – natural history museum


Marseille 
har en stor hamn.Det finns direkta färja vägar från Marseille till Ajaccio, Bastia, Porto Torres, Porto Vecchio och Propriano.Det finns flera piers Hafen, så är det lämpligt att kontrollera i god tid från vilka pier du avgår.

 


Bästa tillgängliga Marseille färja biljett prisgaranti

Bästa Marseille Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuder dig alltid våra lägsta tillgängliga SNCM, Algérie Ferries, La Méridionale eller CTN färjelinjer passagerare och car ferries biljettpriset till och från Marseille.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Marseille ferry biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

Det osannolika du hitta samma ferry alla allomfattande Marseille biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Färjebiljetter Marseille bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Marseille Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Marseille färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Marseille till våra lägsta tillgängliga biljett pris.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Marseille och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här